2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Hadi ya benim dörtken bile 25 lik kullandırdılar...her doktor farklı uygulama yapıyor demekki

Oooo cok oduyomussun canim ya butce dayanirmi ona kanaman varsa cok cok dinlen icinide ferah tut Allahin izniyle bisi olmaz
evet cnm byağı zorluyor benı.ayda bır oduyorum gercı basından berıdır. ama tabı bır muayane tahlıl varsa onların sonuclarını gostermek ıcın gıdıyorum.tabı o zaman bakıyor tahlıle ılac yazıyor..doguma kımbılır ne kadar ıstıycek.aslında ozel hastaneye baslasammı dıye dusunuyorum.

Maşallah sizede canım teysesi yesin onu zaman nasıl geçiyor anlamıyorum inanki çok yorucu arkada ıkı çocuk daha olunca migde yanmalarım olunca çok zorlanıyorum bende haftaya salı detaylıya giricem

Ya siz basıl yemek yapıyorsunuz a dostlar.ben kokusunu alınca yiyemiyorum
.aylardır kayınvalide sağolsun idare ediyor beni.koku alınca yiyemiyorum yemeği.bikaç kez yapmaya çalıştım
Canim ben normaldede kendi yaptigim yemegi yiyemeyen biriyim kokusunu alinca karnim doyuyo :) yaptim ama az yedim tabi su an tiksinmem yok bendede oldu 3. aya kadar mutfagin önünden gecemiyodum migdem kalkiyodu ac yatiyodum hazir seyler yiyodum sukur gecti oda :)

Maşallah sizede canım teysesi yesin onu zaman nasıl geçiyor anlamıyorum inanki çok yorucu arkada ıkı çocuk daha olunca migde yanmalarım olunca çok zorlanıyorum bende haftaya salı detaylıya giricem

Canım hem hamilelik hem iki oğlan annesi olmak zor iş...Allah kolaylık versin..
Neyse kızın şimdi senin elin kolun ayağın olacak, kız evlat gibisi var mı yaa..Allah tam gönlüne göre verdi

Canım vitamini bende hemen hemen içmiyorum onun yerine yiyorum ama Demir hapını mutlaka içmelisin gece yatmadan içmeye çalış o şekilde bulantı yapmıyor bende

Hayrola canım kötü bişey Yok inşallah

Canım bebiş iyi ama ben iyi değilim birsürü sebebi var canınızı sıkmak istemiyorum

Hayırdır bir sıkıntı yok inşallah?

canım bebiş iyi ama ben iyi değilim birsürü sebebi var canınızı sıkmak istemiyorum

Nasılsınız annişleeeerrrrrrrr

İyiyiz canım sen nasılsın :)

Ya olurmu öyle şey hepimiz dertleşiyoruz burda anlatmak istersen dinlerim canım

Yerim minnak prensesim benimmm benimki yaramaz ya seninki uslu masallah :) erkek cocuk asagida durur kiz cocuk migdeye dogru cikar derler ama tabi bilemiyorum ne kadar dogru benimki hep asagilarda geziniyo dun butun gun oynamadi merak ettim gece oldu migdeme agrilar girdi benimkide sagolsun durmadi masallah :))

Benim doktorum baştan söyledi ben vitamine karşıyım yemene içmene dikkat et et süt yumurta ihmal etme yeter diye ben de hiç kullanmadım canım

Kızlar nasılsınız ya ben detaylıda bişey çıkıcakmış gbi çok korkuyorum hayırlısıyla bi gidip öğrensem rahatlıcam çok pimpirik yaptım kendi kendime sanki kötü bişey olcak gbi

Kızlar nasılsınız ya ben detaylıda bişey çıkıcakmış gbi çok korkuyorum hayırlısıyla bi gidip öğrensem rahatlıcam çok pimpirik yaptım kendi kendime sanki kötü bişey olcak gbi
Bende sabırsızlandım gidip gormek istiyorm bıran once . Ama iyi düşünelim iyi olsn canım guzel haberler alıcaz insallah . Benm detaylı ultrason ıcın erken degıl dımı ? Bakıyorm herkes 20.haftasında yaptırıyo doktor benı 18.haftada cagırdı

Kizlar MERHABA
COK SUKUR KI HEPINIZ HAMILESINIZ RABBIM SSAG SALIM KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN
SIZDEN BIR KONUDA YARDIM ISTIYORUM
BAT A 3 GUN KALDI
AMA GEBELIGE DAIR BIR BELIRTIDE YOK GOGUS HASSASIYETI BULANTI IDRAR SIKLIGI VS. HIC BISEY YOK
SIZ HAMILELIGI OGRENMEDEN ONCE NE GIBI BELIRTI YASADINIZ
HIC BELIRTI YASAMAYAN OLDU MU
ACIL DESTEGINIZI RICA EDIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…