2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bilmiyorum ki canım doktor cagırdıgına göre yine görebiliyolar demekki bu haftadada herşeyi. Pazartesi gidicem bakalım hayırlısı inş iyi sonuçlar alırız

Oncelikle umarim bu ay meleginize kavusursunuz. Göğus hassasiyetim yoktu bulanti gebelk boyunca olmadi en buyuk belirtim sol kasgm adete 3 gun kala agrirdi bu sefer 8 gun kala agridi sanki adet olacakmisim gibi. Ben beklemedgm.icin 5 gun sonrasnda yaptm testi koyu cizgyi gordum. Rabbim hayrlisiyla nasp eylesn insaallah

Ben 18 de ve 22 de gidicem. Sen de öyle yapabilirsin canım

Dogduklari zamani acayp metak ediyorum acaba hareketli mi uslu mu aglak mi olacaklar :))) bu arada dr bana bi kagt imzalatti detayli ultraso uda istemedgm icin. Dilekce tarzi bir seydi. Bn yazdm birde icim acidi oyle. Cok ruhsuzca geldi. Engel veya ozur durumunda vs diye devam ediyordu. Yirtp atmk geldi icimdenn. Hatta itiraz etmk. Yavrum bnm her turlu kabulum. Rabbim nasil yazmssa o olack. Neden yaptrmaliym tedavi mumkunmu diyorum. Hazrlikli olablmk icinmismis. O stresi ne yavruma ne kendime yadatmam. Cok sukur huzurlu bir hamilelik geçiriyorum. Ve her turlu kabulum. Rabbim kotusun ama hazrmda her ihtimale

Merhaba, inş hayırlısı ile hamile kalırsınız :) benim adet belirtim adetle aynı gün kasık ve bacaklarda ağrı şeklinde olurdu sadece bu, o yüzden hamilelikten şüphelenmem çok kolay oldu çünkü göğüslerim şişti ve hassaslaştı, kasıklarımda adet ağrısı gibi değil ama sanki bir şey kemiriyormuş gibi bir his vardı battan birkaç gün önce başlayan ve uzun süre devam etti zaten, bir de yemek yedikten sonra kıvranıyordum sanki birşey sıkıştırıyordu bağırsaklarımı, daha önce böyle bir şey olmamıştı. Şüphelenip evde gebelik testi yaptım 33.günde (ki benim adetim genelde 32-35 günde bir olur), 2.çizgi silik çıkınca soluğu hastanede aldım kan testi için, şükür öğrendim hamile olduğumu :) siz de güzel haberler alırsınız inş.

Sağol canım biraz içim rahatladı, sıkıntı olursa doktora giderim artık :)
Mesela bu gunde tam kasiklarn ortasi sert ve sis benm :)) minnak orda iste teyzesii . hareketni hissedeym diye cok durtuyordum. Yavrum yerni degstrp yukarlara kacti :) ugrasmiyorum artik gelms yne eski yerne :)

Benimde bugun sol kasigim agriyor canim insallah olir

Canım benim de Dr çağırdı ben gitmedim en net 20-22 haftası sonuç alinirmis bence o haftalarda git ama sen bilirsin tabi..

Kizlar iki gundur bu saatlerde 10 dan sonra falan migdem agriyo halbuki herzamanki gibi yiyorum migdemi agriticak seyler degil neden oluyordur sizce? Rahim daha baski yapacak kadar yukari cikmamistir herhalde

Kızlar yarın doktor amcasıyla randevum var.günler geçmek bilmiyor ben gittikçe sabırsızlanıyorum.be Allah'a her gece dua ediyorum doğal doğum bana nasip et allahım diye.umarım dileğim kabul olur.çok istiyorum

newyork88
benm bidir o kadar rahatsz etmeme ragmen hic rahatini bozmuyor :) cani isteynce vurup kaciyor. Esim benden daha düşünceli nerde diyor bebk yerine gösteriyorum. Elini bastrmaya bile korkuyo. Rahatsz olack diye. :) ve ben oyle durtunce ici gidiyor nasil kiziyo. Annemde yapma.diye.kızdı yapmiuorum artk napm:))))

Kizlar iki gundur bu saatlerde 10 dan sonra falan migdem agriyo halbuki herzamanki gibi yiyorum migdemi agriticak seyler degil neden oluyordur sizce? Rahim daha baski yapacak kadar yukari cikmamistir herhalde
Gecms olsun canm astli bsyler mi yedinki.mandalna fln bilemedm

Kuzuyu gormeye az kalmis.:) bende cok istiyorum ins normal olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…