2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evet erkekler daha hassAs oluyo galiba o konuda :) neyse ilerde bizim dürtmemize gerek kalmadan minikler kendini belli edecek istemediğimiz kadar :)

Oyle kuzu evlat tabiki kabulumuz bizim canlarimiz onlar insallah en buyuk dilegimiz saglikli dunyaya gelmeleri ama öteki türlüsününde basimizin ustunde yeri var elimizdemi sanki rabbim nasil yazdiysa oyle olacak. Bizimde sigortacimiz dedi extra yaptirmak istermisiniz sigortaya eger ozurlu dogarsa guya yüzbin franka kadar masrafi karsiliyorlarmis yok istemiyoruz onu dedik allah korusun ne bi sorun olsun nede isteriz.
Bende rahatim rabbimden hayirlisi olsun insallah saglikli olsunlar. Bende merak ediyorum kesin cok aglar durmaz benimki diyorum ama terside olabilir :)

Kızlar çok hızlı kilo alıyorum. 6 kilo almışım bile. Doktorum çok kızdı. Vitamini bırak o çok iştah yapıyor dedi. Spor haraketleri verdi. Bu ay sadece 1 buçuk kilo alacaksın dedi. Diyet verdi. Ama doymuyorum Bide doktora gittiğimde oğlum 17+5di boyu 23 cm. Kilo 204 gr geldi. Boy çok değil mi?

Gecms olsun canm astli bsyler mi yedinki.mandalna fln bilemedm
Ya valla ayiptir soylemesi onceki gun pizza yaptim kendim dunde onu isitmistim buzluktan cikarip bu gunde dolma yapmistim ama sanmam onlardan oldugunu. Benim bi taze sogandan agrir migdem yoksada oyle kolay agrimaz yemeklerden

Canım benim 20 haftada 23 du fl yi Dr lar bazen iyi olcemiyor kendi doktorum dan biliyorum detaylıda net çıkar ama yanlışlık varsa doktorunu uyar bunlar önemli terimlee bebisin büyümesi takip ediliyor bunlara göre .. fl kaç canım senin

Ben 18 de ve 22 de gidicem. Sen de öyle yapabilirsin canım

Canım benim de Dr çağırdı ben gitmedim en net 20-22 haftası sonuç alinirmis bence o haftalarda git ama sen bilirsin tabi..
Kızlar 3,5 hafta oldu merak da edıyorum . Gelişimi iyi mi hersey yolunda mı diye. Gideyim de detaylı ultrasonda net göremezse 2 hafta sonra tekrar giderim artık 20.haftamda . Umarım yolundadır hersey

Oylee canimm hayat sinav rabbm bu sinavlari hakkiyla verebilmeyi nasip eylesin. Insaallah. Bende hep benm kizim akilli diye ovup duruyorum simdide. Telkon verip beynini yikiyorm yavrumun:)))) aglak olmasn ins hareket berekett az kostururm.o kadar ne olackk:))

Kızlar 3,5 hafta oldu merak da edıyorum . Gelişimi iyi mi hersey yolunda mı diye. Gideyim de detaylı ultrasonda net göremezse 2 hafta sonra tekrar giderim artık 20.haftamda . Umarım yolundadır hersey
Olur canım yolundadır inşallah iyi dusun iyi olur inşaallah..

Görcez bakalim bi gelsinler bu gunlerimizi anariz emin ol :)

Görcez bakalim bi gelsinler bu gunlerimizi anariz emin ol :)
Insaallah o guzel gunleride anariz teyzesi. :) simdi biz ist da oldugmzdan ev acayp kuck bende bebek yok diye bos olan odayi giyinme oda si yapmstm. aama daha kzuu gelmeden duzen degisti. O odayi bosalttik. Halisini alicaz renkli minder yaptryorum sirf rahat etsin diye birde ana kucagi oyy gelsn o gunlerr yaa

Benmde su esimn olayndan sonra geldi cok rahatsz oldum hic yukari cikmamisti kuzum dengesi sasti
Aman dikkat et kendinede bebisede benim dikkatimi cektide mesela hfta hafta okuyorum neler oluyo diye falan rahim orda yazandan daha erken göbek deligime geldi ve bebegin boyu daha cabuk uzadi yazanlara göre onlar gerci asagi yukari yaziyoda

Aminn hayirlisiyla gelecek insallah bizde arabasini ana kucagini sparis etmistik alicaz gidip benimde ev ufak burdaki evlerde buyuk degil cock odasina fazlaliklaro gelen ev hediyelerini koymustum neyi nereye koyacagimi sasiriyorum vallahi toparlicamda ablami bekliyorum yardim edicek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…