2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar ben decaviti ferrum fortu falan icmiyorum. Bulantilar beni öldürüyor. Bu ilaclari icp Hicbir sey yiyemeyip yediklerini kusmak ve bulantilardan olmek calisma hayatinda da kotu etkilenmek mi iyidir, yoksa biraz daha normal gunluk hayatini yasayip iyi kotu bir seyler yiyebilmek ve yediklerini kusmamak mi iyidir sizce? Dusuncelerinizi merak ediyorum ciddi anlamda.

Kızlar herkeste kasılma var bende yok bende mi bi acayiplik var acaba kasılmak mı gerekiyor acaba.sadece ayakta çok durunca kasıklarım ağrıyor o kadar

Kızlar herkeste kasılma var bende yok bende mi bi acayiplik var acaba kasılmak mı gerekiyor acaba.sadece ayakta çok durunca kasıklarım ağrıyor o kadar
Ağrımasın bence hiç sen böyle devam et canım. Eğer doktor bebekte ve sende herhangi bi sağlık sorunu yok dediyse kafaya takma derim :)

Cpgunuz magnezyum kullanıosunuz anladıgım kadarıyla bana bu vıtamınle kan ılacını yazmıstı sımdı 2.ncı kutum.kullanan varmı ıcınde magnezyum var ama yeterlı mk bıkmıyorum
İsmi vinalac

Cocuklar samimi olan ve sanimiyeysz insanlari o kadar iyi tanırlar ki. Kendini seveni cok iyi bilip yaklasrlar. Bakalm o ginler gelince nasil.olacaklar :)
Insallah gelsinde o gunler hayirlisiyla yavrumu kendime baglicam gitmesin babadan baska kimseye benim aileme zaten yakin olcak o ayri hep yanimdalar. Ya ben bi yemek yapayim dedim tas gibi oturuyo sag kasigima mahvediyo beni valla sanki bicak saplamislar ceviriyolar surekli ayakta durdukca gecmiyoda :) oglusumun popisi sagolsun ama sirf eziyet babasinin tembel oglu birakmiyo ben bisey yapayim surekli engel oluyo esimde oyle bisey yapicam yok gel yanima gir gel yanimda otur gelir sarilir öper bi rahat birakmazki isimi halledeyim

Cpgunuz magnezyum kullanıosunuz anladıgım kadarıyla bana bu vıtamınle kan ılacını yazmıstı sımdı 2.ncı kutum.kullanan varmı ıcınde magnezyum var ama yeterlı mk bıkmıyorum
İsmi vinalac
Benim kullandigim magnezyum 300 mg onuda kasik agrisindan verdi doktor yoksa votamin ve d vitaminide kullaniyorum o kan ilaci diyosunuz neki o? Hicbirseyden aldigimiz magnezyum yetmiyo demekki yoksa herseyin fazlasi zarar bize bile ama kasik agrisi sanirim sklasinca vucut onu dogum sancisi gibi algilayabiliO iyi degil cok kasilma olmasi sendede oluyosa soyle doktoruna :)

Gözün aydın cnm sağlıkla al bebişini kucağına dikkat ettim de sanki mayıs sonu annelerinin genelde bebişi kız çıktı :) acaba bizde mi öyleyiz

Birkaç dilim ayvayı demliğe koyup üzerini geçecek kadar su ekledim. Sonra o sekilde kaynatıp ictim :) Ayva çayı dedigime bakma aslında bildigin kaynamıs ayva suyu ama ben öyle isim verdim

Ay tamam bende yapayım :)

Kizlar doktordan geldim cok mutluyum. Bebegim iyidi ve erkekmis :) annemde gelmisti yazik cok duygulandi agladi :) doktorum diyodu sert bir erkege benziyor endless love ekleye bilirsin

Ekledim kuzum gözün aydın :) sert prensimize maşallah

Ya bende geç gördüm ama gülecem banane :) :)

Kızlar karizmatik ikiz erkeklere yol açın bakimmm endless love

Hey maşallah çifte prense :)

Anketi oglumuz geliyor olarak isaretledim doktor erkege benziyor dedi diye. Bakalim. Nasilsa secim degistiriliyormus.

İyi yapmışsın canım hadi hayırlısı

Canim seni anliyorum.baya sknti cektin
Abimin esi dogum yapana kadar cikardi ve vitamin kullanmadi.hic endise etme saglikli beslenmeye calisiyosundur zaten.suan bende vitamin kullanmiyorum.kullanirmiyim onuda bilmiyorum.yegenim 4300 gr cokda saglikli bir bebek olarak dunyaya geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…