- 7 Kasım 2016
- 1.613
- 2.323
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #22.321
Hayırdır bir sıkıntı yok inşallah?Kızlar canım sıkkın okuyorum ama pek yazmıyorum takipteyim :)
Benim kullandigim magnezyum 300 mg onuda kasik agrisindan verdi doktor yoksa votamin ve d vitaminide kullaniyorum o kan ilaci diyosunuz neki o? Hicbirseyden aldigimiz magnezyum yetmiyo demekki yoksa herseyin fazlasi zarar bize bile ama kasik agrisi sanirim sklasinca vucut onu dogum sancisi gibi algilayabiliO iyi degil cok kasilma olmasi sendede oluyosa soyle doktoruna :)
Benim kullandigim magnezyum 300 mg onuda kasik agrisindan verdi doktor yoksa votamin ve d vitaminide kullaniyorum o kan ilaci diyosunuz neki o? Hicbirseyden aldigimiz magnezyum yetmiyo demekki yoksa herseyin fazlasi zarar bize bile ama kasik agrisi sanirim sklasinca vucut onu dogum sancisi gibi algilayabiliO iyi degil cok kasilma olmasi sendede oluyosa soyle doktoruna :)
Ya siz basıl yemek yapıyorsunuz a dostlar.ben kokusunu alınca yiyemiyorumInsallah gelsinde o gunler hayirlisiyla yavrumu kendime baglicam gitmesin babadan baska kimseyebenim aileme zaten yakin olcak o ayri hep yanimdalar. Ya ben bi yemek yapayim dedim tas gibi oturuyo sag kasigima mahvediyo beni valla sanki bicak saplamislar ceviriyolar surekli ayakta durdukca gecmiyoda :) oglusumun popisi sagolsun ama sirf eziyet babasinin tembel oglu birakmiyo ben bisey yapayim surekli engel oluyo esimde oyle bisey yapicam yok gel yanima gir gel yanimda otur gelir sarilir öper bi rahat birakmazki isimi halledeyim
Kizlar ben decaviti ferrum fortu falan icmiyorum. Bulantilar beni öldürüyor. Bu ilaclari icp Hicbir sey yiyemeyip yediklerini kusmak ve bulantilardan olmek calisma hayatinda da kotu etkilenmek mi iyidir, yoksa biraz daha normal gunluk hayatini yasayip iyi kotu bir seyler yiyebilmek ve yediklerini kusmamak mi iyidir sizce? Dusuncelerinizi merak ediyorum ciddi anlamda.
efsunsuz canım nasılsın görüşemiyoruz bebiş nasıl
Ya siz basıl yemek yapıyorsunuz a dostlar.ben kokusunu alınca yiyemiyorum
.aylardır kayınvalide sağolsun idare ediyor beni.koku alınca yiyemiyorum yemeği.bikaç kez yapmaya çalıştım
Bende bu ilacı kullanıyorum doktorum hamileler icin çok iyi olduğunu söyledi hem probiyotik li olduğu için iyi bi ilaç olduğunu söyledi şimdilik yeterli olduğunu söyledi 20. Haftadan sonra bu ilaca ek kalsiyum magnezyum ve kan ilaci vereceğim dedi bence doktorunuza güvenin bu ilaç yeterince vitamin iceriyo ben 2. Kutuyu yariladim emzirme döneminde bile kullan dedi doktorumCpgunuz magnezyum kullanıosunuz anladıgım kadarıyla bana bu vıtamınle kan ılacını yazmıstı sımdı 2.ncı kutum.kullanan varmı ıcınde magnezyum var ama yeterlı mk bıkmıyorum
İsmi vinalac
iyi bari icimi rahatlattin cnmYok anacım bişi yapmaz, bende 100 alıyorum hafta sonu 150. Vücudun ihtiyacı öyle olunca hiç yan etki yapmıyor.
75 lik iciyodum onda diyolardi yatma biraz dolan ondan simdi biraz korktum rahatsiz mi ediyor acaba ondan mi öyle dediler. 4,6 cikti :/37,5 içiyordum şimdi 25 içiyorum dozundan birşey olmaz canım hiçbir sıkıntı yok sabah erkenden wc ye kalkınca filan içiyorum az daha uyuyorum kalınca direk kahvaltı. Kahvaltıdan 1 saat önce demişti doktor. Kaç çıktı tsh?
benimki gecen ay 3 biseydi 50 iciyodum 75 e cikardilar simdide 4,6 cikti 100 ettilercanım benimki 25 mikro gram eutrox... değerim de 3,59 du
Canim bana soktor henuz decavit vermedi, iki haftadir demir ilacini kullaniyorum birde arada omega hapimi iciyorum. Bence yediklerini kusmamak ve kaliteli hayat surmek daha onemli. İcini rahatlatmak icin doktoruna da danis canim. Birde ilaclri gece yatmadan icmeyi denesen?Kizlar ben decaviti ferrum fortu falan icmiyorum. Bulantilar beni öldürüyor. Bu ilaclari icp Hicbir sey yiyemeyip yediklerini kusmak ve bulantilardan olmek calisma hayatinda da kotu etkilenmek mi iyidir, yoksa biraz daha normal gunluk hayatini yasayip iyi kotu bir seyler yiyebilmek ve yediklerini kusmamak mi iyidir sizce? Dusuncelerinizi merak ediyorum ciddi anlamda.
Gül canım gül valla ben şok oldum gözlerim kocaman olmuştu nasıl yanii diyeAy tamam bende yapayım :)
Ekledim kuzum gözün aydın :) sert prensimize maşallah
Ya bende geç gördüm ama gülecem banane :) :)
Hey maşallah çifte prense :)
İyi yapmışsın canım hadi hayırlısı
Oooo cok oduyomussun canim ya butce dayanirmi onamaalesef benim kanamalarimda oluyor.progestan kullaniyorum arada da igne.gecen acıldeyken normal randevu zamanjnda gel dedı.gereklı gormedı.agrın tekrarlarsa da gormem gerek dedı.benim doktorumla ilgili soyle bir sikintim var doktorum docentriskli gebelik uzmanj alaninda iyi ege universitesinde ozel olarak gorunuyorum yani her randevumd 200 tl muayene ucreti yatiriyorum.isin kotu tarafi 10 gun gecerli ya barkod . 11. gun gene 200 tl talebinde yani ayda 2 kere gitsem 400 tl,3 kere gıtsem 600 tl odemem gerekıyor....
Allahim ya yerimm kuzu babasina mi cekmisss sen yorulma mi istiyor baal masaallah canimaa benm. Ama kas yapaym derken goz cikariyor :)))) benm fistigi cok durttum nerde diye oda artk kasiklarima inmiyor:)) mideme sogru cikiyor rahatsz ettm yavrumu :) daha yoklamicam oyle pasa gonlu ne zaman isterse o zaman hareket etsin. Dunde ultrasonda omuriligini gordum. Aksamda sirtini karnima dayamis yatiyodu. Oval bi sertlk vardi :))))Insallah gelsinde o gunler hayirlisiyla yavrumu kendime baglicam gitmesin babadan baska kimseyebenim aileme zaten yakin olcak o ayri hep yanimdalar. Ya ben bi yemek yapayim dedim tas gibi oturuyo sag kasigima mahvediyo beni valla sanki bicak saplamislar ceviriyolar surekli ayakta durdukca gecmiyoda :) oglusumun popisi sagolsun ama sirf eziyet babasinin tembel oglu birakmiyo ben bisey yapayim surekli engel oluyo esimde oyle bisey yapicam yok gel yanima gir gel yanimda otur gelir sarilir öper bi rahat birakmazki isimi halledeyim
Agri varmi canm. Bendede oluyor ama agri olmuyorKızlar merhaba, şu an sağ kasığım şiş ve sert... Noldu anlamadım işten eve gelince fark ettim. Böyle bir şey yaşayan var mı??
Kokusuna dayanamadgm gunlerdede yaptim canm. Yapack biri olsa bende yapmazdm ama mecbur kimse yok. Simdide normal halmden farkim yok sukur. Koku hassasiyetmde 3. Ayda bittiYa siz basıl yemek yapıyorsunuz a dostlar.ben kokusunu alınca yiyemiyorum
.aylardır kayınvalide sağolsun idare ediyor beni.koku alınca yiyemiyorum yemeği.bikaç kez yapmaya çalıştım
Ağrı yok canım henüz, şişlik ve sertlik de yoktu sabah ama akşam eve gelip bebeğimi sevince fark ettim :) bir sıkıntı olmaz inş normal herhalde??Agri varmi canm. Bendede oluyor ama agri olmuyor
16.haftayı bugün itibariyle tamamladık cnm. Kontrolüme de 10 gün var dahaEvet kızlar çoğalıyor :) kaç haftalıksın canım kontrolün ne zaman ?
Gece uyurken illaki uyaniyorum. Saat 1-2-3 gibi iciyordum ilaci ama fark etmiyordu. Zaten 3 iciyorsam 1 kusuyorum ictikten sonra. O decavitin tadi afedersin geğirince agzima geliyor ondan tiksinip kusuyorum. Ferrum ford da ictigim icin sanki kan kusuyor gibi bir de kirmizi kirmizi kusuyorum. Umarim tiksindirmemisimdir sizi.Canim bana soktor henuz decavit vermedi, iki haftadir demir ilacini kullaniyorum birde arada omega hapimi iciyorum. Bence yediklerini kusmamak ve kaliteli hayat surmek daha onemli. İcini rahatlatmak icin doktoruna da danis canim. Birde ilaclri gece yatmadan icmeyi denesen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?