2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Eklentiler

• image.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 78
Merhaba annisler bugün sağlık ocağından aradılar kontrol için çağırdılar gittim tetanoz aşısı oldum bilgilendirdiler kilo ölçümü yaptılar bu dönemde kilo alımı hızlı olur dikkat etmemi söyledi hemşire bide bu zamana kadar 2 ila 4 kilo arası almanin normal olduğunu söyledi bide bebisimin kalp atışını dinletiler bu arada 17+4 günlük hamileyim

Ya siz basıl yemek yapıyorsunuz a dostlar.ben kokusunu alınca yiyemiyorum
.aylardır kayınvalide sağolsun idare ediyor beni.koku alınca yiyemiyorum yemeği.bikaç kez yapmaya çalıştım

bence yediklerini kusmamak iyidir...Vücudun dirençsiz kalmaz hiç yoksa..
efsunsuz canım nasılsın görüşemiyoruz bebiş nasıl

Evet canım aslında gulit me ve myssteriusa yazıyorum sayfada da seni pek göremedim
iyiyim canım hamdolsun.Hamilelik bulantılarım yeni bitti hamd olsun. Eskiden hep hastalıklı gibi hissederdim çok şükür düzeldim.Kontrolüm ayın 20 sinde 1 ay oldu bebişi görmeyeli büyüdümü merak ediyorum
Prensesin pembiş zıbınları çok güzel Allah afiyetle mutlulukla giydirmeyi nasip etsin
sen nasılsın..nasıl gidiyor hamilelik

.aylardır kayınvalide sağolsun idare ediyor beni.koku alınca yiyemiyorum yemeği.bikaç kez yapmaya çalıştım

Ayy canimm sende bendensin bende hala yemek yapamiyorumm koku hassasiyetimiz daha geçmedii demek kii annem sagolsun gelip yemeğimi yapıyor

Cpgunuz magnezyum kullanıosunuz anladıgım kadarıyla bana bu vıtamınle kan ılacını yazmıstı sımdı 2.ncı kutum.kullanan varmı ıcınde magnezyum var ama yeterlı mk bıkmıyorum
İsmi vinalac
Bende bu ilacı kullanıyorum doktorum hamileler icin çok iyi olduğunu söyledi hem probiyotik li olduğu için iyi bi ilaç olduğunu söyledi şimdilik yeterli olduğunu söyledi 20. Haftadan sonra bu ilaca ek kalsiyum magnezyum ve kan ilaci vereceğim dedi bence doktorunuza güvenin bu ilaç yeterince vitamin iceriyo ben 2. Kutuyu yariladim emzirme döneminde bile kullan dedi doktorum

Yok anacım bişi yapmaz, bende 100 alıyorum hafta sonu 150. Vücudun ihtiyacı öyle olunca hiç yan etki yapmıyor.
iyi bari icimi rahatlattin cnm

75 lik iciyodum onda diyolardi yatma biraz dolan ondan simdi biraz korktum rahatsiz mi ediyor acaba ondan mi öyle dediler. 4,6 cikti :/

canım benimki 25 mikro gram eutrox... değerim de 3,59 du
benimki gecen ay 3 biseydi 50 iciyodum 75 e cikardilar simdide 4,6 cikti 100 ettiler

Canim bana soktor henuz decavit vermedi, iki haftadir demir ilacini kullaniyorum birde arada omega hapimi iciyorum. Bence yediklerini kusmamak ve kaliteli hayat surmek daha onemli. İcini rahatlatmak icin doktoruna da danis canim. Birde ilaclri gece yatmadan icmeyi denesen?

Gül canım gül valla ben şok oldum gözlerim kocaman olmuştu nasıl yanii diyesallamaninda bu kadarını:) bari kıpırtı deseydi yerdik

Oooo cok oduyomussun canim ya butce dayanirmi ona kanaman varsa cok cok dinlen icinide ferah tut Allahin izniyle bisi olmaz

Kızlar merhaba, şu an sağ kasığım şiş ve sert... Noldu anlamadım işten eve gelince fark ettim. Böyle bir şey yaşayan var mı??

Allahim ya yerimm kuzu babasina mi cekmisss sen yorulma mi istiyor baal masaallah canimaa benm. Ama kas yapaym derken goz cikariyor :)))) benm fistigi cok durttum nerde diye oda artk kasiklarima inmiyor:)) mideme sogru cikiyor rahatsz ettm yavrumu :) daha yoklamicam oyle pasa gonlu ne zaman isterse o zaman hareket etsin. Dunde ultrasonda omuriligini gordum. Aksamda sirtini karnima dayamis yatiyodu. Oval bi sertlk vardi :))))

Kokusuna dayanamadgm gunlerdede yaptim canm. Yapack biri olsa bende yapmazdm ama mecbur kimse yok. Simdide normal halmden farkim yok sukur. Koku hassasiyetmde 3. Ayda bitti

Gece uyurken illaki uyaniyorum. Saat 1-2-3 gibi iciyordum ilaci ama fark etmiyordu. Zaten 3 iciyorsam 1 kusuyorum ictikten sonra. O decavitin tadi afedersin geğirince agzima geliyor ondan tiksinip kusuyorum. Ferrum ford da ictigim icin sanki kan kusuyor gibi bir de kirmizi kirmizi kusuyorum. Umarim tiksindirmemisimdir sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…