2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aman dikkat et kendinede bebisede benim dikkatimi cektide mesela hfta hafta okuyorum neler oluyo diye falan rahim orda yazandan daha erken göbek deligime geldi ve bebegin boyu daha cabuk uzadi yazanlara göre onlar gerci asagi yukari yaziyoda
Bende okuyorum canm hatta dr gittigmde bil hassa bakiyorum.ortusuyormu diye kimi zaman ilerden gidiyorum. Kimi zamanda aynii. Bireysel farkliliklar var nede olsa:)

Cok.heycanli dimi. Kendime kıyafet alirdm a ne guzel derdm koyardm yerine
Simdi kuzuya aliyorum yaa hep gozumn onunde olsun istiyorum. Baya bi kaldirmiyorum aldigm.seyi :) daha dogrusu elim gitmiyor kaldiramiyorum:) sen kendini yorma ama ablani bekle cunku senin kuzu hemen is basi yapiyor. Otur annee yorulmaa yoksaaa bakk geliyorm kasiklara .. Tekmelerim haa

Bende okuyorum canm hatta dr gittigmde bil hassa bakiyorum.ortusuyormu diye kimi zaman ilerden gidiyorum. Kimi zamanda aynii. Bireysel farkliliklar var nede olsa:)
Bakalim boylari kilolari nasil olucak dogduklarinda arkadas en son dogumdan 2 hafta oncemi ne gitmis son kontrole 2900 grammis 3470 dogdu masallah :) aman cok iri olmasin normal olsun en fazla 3.5 kilo olsun diyorumda bilemiyorum iste yoksa boy kilo fazla olunca normal dogum zorlasiyo yegenim 52 cm 4100 gramdi masallah mecbur sezeryan oldu yengem yoksa omuzlari skisir takilir demisti doktor bi dogdu ay yüzlüm yeni dogan kiyafetleri olmadi sumo gurescileri gibiydi

Fena vallaho tembel sey bu gun alti ustu bi evi toparladim azicik yemek yaparken basladi agri bir an once cikasi varmis gibi keratanin zamaninda gelsin oglusum ben hamile kaldigimdan beri kendime ancak iki hamile pantolonu aldim birkac ust abim trden getirdi hepsi o kendimizi dusunmuyoruz artik hep öncelik onlarin ilk bi bady almistik I love papa yazan esimin basucuna koydum yataga sonra dedi kaldir tozlanir burda yikanmicak sanki elbiseler allahim ya :) abim baya bady getirdi trden annem almisti birkac parca bizde yavas yavas aliYoruz burasida cok pahali 1-2 aya almanyaya gidicem secenek olmadigi icin fazla vermek zorunda kaliyoruz o parayi

Sendede mi var canim ...vala çok üzülüyorum nette okuduğum kadarıyla erken Doğum riski falan diyodu çok kötü oldum çok korkuyorum
Erken doğum riskini simdilik kafaya takma canim ya hem 26.haftadan sonra her türlü yaşatiyorlar bebegi inş zamaninda doguruz daha saglikli olur tabi .bence ,kafamizdan böyle düşünceleri atmadigimiz surece erken dogum riski artiyor stres yok inş becerebilirsek

Burdan şunu cikartiyoruz :)Cok fazla yenidogan kiyafeti almamak lazim.özellikle erkekse . hep anneler oyle diyor tabi bebeğin gelişimi iyiyse :)ben de 3-6ay arasi kiyafetlerini daha çok alacagim benim yegenlerde de oyle oldu 10 gün giydiler küçüldü.

Bizimki masallah cok buyuktu hic giyemedi 0-3 ay falan bende direk 0-3 aylik almiyorum herseyi 3-6 da var abimede badylerin yarisini buyuk aldirdim iste ne olur ne olmaz diye tabi bilemiyoruz dogumda boy kilo ne kadar olucak bide kiyafet fazla almicam bi dogsunda boyuna kilosuna göre alinir yoksa bosada gidebilir

Bendede kasik agrisi cok oluyo ozellikle ayakta durunca ama oyle korkulcak birsey yok zaten her agri erken dogum riski demek degil ki doltor vajinal ultrasonla ölctü rahim agzi uzunligunu bide genislik varmi diye hersey yolunda erken dogum gorunmuyor dedi zaten bizim bebisler daha cok ufak allah korusun

Kizlar iki gundur bu saatlerde 10 dan sonra falan migdem agriyo halbuki herzamanki gibi yiyorum migdemi agriticak seyler degil neden oluyordur sizce? Rahim daha baski yapacak kadar yukari cikmamistir herhalde
Suan bende o durumdan uyuyamiyorum bugun cok sis midem ve agri yapiyo lavaboya ciktigimda bile agriyo benimde yarin randevum var unutmazsam sorucam

Suan bende o durumdan uyuyamiyorum bugun cok sis midem ve agri yapiyo lavaboya ciktigimda bile agriyo benimde yarin randevum var unutmazsam sorucam
Bende dün cok döndüm yatakta sol sag sirt ustu artik gözler kapandi dalmisim normalde sade süt icince geciyo ama dün gece cok cektim bu aksamda agridi gecti bakalim yarina ne olacak

Benim doktorum baştan söyledi ben vitamine karşıyım yemene içmene dikkat et et süt yumurta ihmal etme yeter diye ben de hiç kullanmadım canım
Siz boyle diyince rahatliyorum. Tesekkurler. Yoksa cok vicdan yapiyorum

Kızlar biz şimdi inşallah mayıs annesi olucaz ya battaniye örsek olur mu ki bilemedim
cnm tabii. mayıs yine serin oluyor mayıs ta ince badılerle geziyoruz kısa thortle biz gezemiyoruz dısarda serin. bebek üşür .kalın yünlü değil de ince hafif bir battaniye şart. İl'ine göre değişir . ama yeni doğanlar üşür üzerine kar yağar uyuyunca derler.

Kızlaaarrr Günaydıııınnn....
Bugün görüş günüm var saat 3 de gideceğim.Allahım inşallah güzel haberler almayı nasip etsin 1 aydır görmüyorum çook özledim kızımııı.
Çookk heyecanlıyım.İnşallah kıpır kıpır olur.
Dua edin bana canlarım güzel haberler alim sağlıklı gelişimini duyiim inşallaaahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…