2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
cok dogru karar bende yaptırmayı dusunmuyorum testlerin hiçbirini yaptırmadım cok sükür sıkıntılı degil hamileligim ama yaptırmayınca nasıl kagıt imzalatıyo bunu duymamıstım imzalamak zorunlu mu acaba

Kızlar aradım gittiğim hastaneyi detaylı ultrason fiyatı 250 TL miş. Daha uygun hastane varmı acaba istanbul avrupa yakasın da? Yada fiyat nasıl sizce ben araştırma yapmadım ?

Kızlar aradım gittiğim hastaneyi detaylı ultrason fiyatı 250 TL miş. Daha uygun hastane varmı acaba istanbul avrupa yakasın da? Yada fiyat nasıl sizce ben araştırma yapmadım ?
Fiyat fena değil canım benim gittiğim hastanede 400 dü birka yerdede 200
250 civarı ben 22,haftada devlette yaptıracağım

Günaydınlar bugün çokgüzel birgün olur insallah dün doktora gittim bebeğimin eşi düzelmiş önde değil dedi doktor gelişimi güzel dedi çok şükür çok mutluyum insallah tekrar dönmez eşi ayrıntılıyı da 22,haftamda yaptıracağım 20, haftada tetanoz aşısı var sağlık ocagında yapıyorlar galiba yaptıran varmı

Aynen Can'ım benimde gittiğinde baktı rahim agzinuzunluguna genişliğine...Rabb'im korusun bebeklerimizi iste bende internetten ne okusam inanıyorum o hale geldim

Cnm diyetini paylaşırmısın bizimle bende kilo aldım rahatsızım bu durumdan

Güle güle git güle güle gel cnmmmm, bnmde haftaya 1 ay olacak bende çok özledim kuzumu hayırlı hbrlerini bekliyoruz gzl anne

Aynen Can'ım benimde gittiğinde baktı rahim agzinuzunluguna genişliğine...Rabb'im korusun bebeklerimizi iste bende internetten ne okusam inanıyorum o hale geldim
sizin şikayetleriniz üzerine mi baktı doktorunuz yoksa herkeste mi yapılıyor bu muayene ?

Gunaydin kizlar.az once geldim doktordan bebegimin boyu 14-15 cm civarinda kilosuda 160 gr dedi doktor sukur bi problem yok cinsiyet icin gene erkek buyuk ihtimal bir ay sonra iyice belli olur pipisini gordum sayilir dedi.3 hastanede bana erkege benzio dedi degismez heralde demi.yavrum benim elini basina koymus yan yatiyodu.

ohh ne güzel gördünüz bebeğinizi kıskandım şimdi sizi salı gününü beklemekteyimde bende :)

Acikcasi biraz moralim bozuktu tam goremedim dikkatimi veremedim doktor yan yatiyo diyince baktim bi.ama aksamda devlette randevum var.ins orda daha uzun uzun gorurum.
sebebi ne olursa olsun sıkmayın canınızı bebeğinizi düşünün.. Gelecek güzel günlerinizi hayal edin..

Oyy maşallah kuzuya :) ne güzel görmüşsün cnm bizimde 9 gün kaldı heyecan dorukta

Benim de un dedi ki internetten hele özellikle forum sitelerinden uzak dur kafYı yersin:)))sanırım bura için demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…