2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günaydın Can'ım.mŞallah yavruya.benim randevum da bugün hayırlısıyla bugünü de güzel atlatalım inşallah ben de yazarım.değişmez erkek diyorlarsa pek değişmez genelde kızda değişebiliyormuş

Bende bugun ilk kez bacak arasini gordum az biraz cikinti var gibiydi ins degismez alistik gbi artk esimde 3 ayri hastane erkek dedi erkektir diyo.sendende haber bekliyoruz ozaman minigini gorde gel♡

Oyy maşallah kuzuya :) ne güzel görmüşsün cnm bizimde 9 gün kaldı heyecan dorukta
Gecmiyo dimi gunler benim doktor bir ay sonra gel demisti devletteki.ben o bir ay icinde iki kez iki kez ozele bikez arastirmaya bikez devlete gittim ahahah.arastrmaya gitme amacim renkli ultrason icin gun almakti gitmisken girdm bebisimide.bugun ogleden sonrada devlete gidicem sonra bir ay sonra gel dicek nasil gecicek bilmyrm ozluyorum keratayi:)

Kızlar dün kontrolümüz vardı. Çok şükür bi sıkıntımız yokmuş.20 haftada 22 cm boy, 325 gr kilomuz çıktı. Sizlerin nasıldı ? Normal mi sizce? Geçen ay 15.haftada 120 gr/ 14 cm çıkmıştık dr çok iyi demişti. Ama bunda hiçbi yorum yapmadı. Aceba geriledikmi çok telaş yaptım

cnm hissediyormusun bebeğini. Bence normal cnm

Kızlar aradım gittiğim hastaneyi detaylı ultrason fiyatı 250 TL miş. Daha uygun hastane varmı acaba istanbul avrupa yakasın da? Yada fiyat nasıl sizce ben araştırma yapmadım ?
Medilife bağcılarda yaptırdım 285 tl perinatologa yaptırdım çok memnun kaldım canım yapan perinatologmu?

Canım bizimde 23 cm ,367 gramdı aynı hemen hemen 20 + kaçtı canım :)

cnm aradım da sormadım ki onu. Bugün kontrolüm var sorarım cnm. Bugün normal kontrol var. Bir diğer gitmemde olacak detaylı. Ben sorim bunu
Sor canım radyolog da gittiğim hastaneye gidebilirsin iyi bi perinatolog ilgili ben çok beğendim 45 dakika durdum rahat içerde

Sor canım radyolog da gittiğim hastaneye gidebilirsin iyi bi perinatolog ilgili ben çok beğendim 45 dakika durdum rahat içerde
canm aradım sordum perinatalog yokmuş ama 3 ayrı bölüm varmış o bölümlerde bakılıyormuş çekap birimleri varmış falan filan dedi. BuGün gelip detaylı bilgi alabilirsiniz dedi.. Kararsız kaldım cnm perinatalog olması şartmı acaba yoksa bu şekilde de detaylı bilgi alabilir miyim çok düşünceliyim. bugün bi sorim doktoruma

Bilmiyoruki izel hastanede imzalatti. Boyle bir uygulamayi istemiyorum diye dilekce yazip imzaladım

Ist da secenek bol. Bir han var ful bebek uzerine. Indirim vardi. Hastane cikisini 35 tl ye aldm cik sasrdm hatta. Cunku evimzn buradaki magazalarda 80den basliyodu.bbende sinava gidip gelicem besigini akrabasini vs subatta alicam .gule gule mutlulukla giysnler insaallah teyzesi

Merhaba güzel anneler ne zamandır yazamıyorum kayınvalidem bende pek vaktim olmuyor arada girip okuyorum sizlerden haberdar oluyorum biz iyiyiz oluşumla 2 hafta sonra kontrolümüz var.Ben hala -5 kg dayım verdiğim kg ları geri almadım henüz artık az da olsa yemeye başladım bakalım önümüzdeki aylarda nasıl olacak.16+0 da bizim minik 160 gr 15 cm di

Maşallah ona :) 3 yer de erkek dediyse erkektir canım, erkekte yanlış payı baya az, hayırlı olsun :)

Canım bi sor ama bu işin iysini perinatolog yapıyor doktorun söyler zaten daha bilgili oluyorlar sen bi sor bakalım doktorun ne derse öyle yap canim

Kızlar aradım gittiğim hastaneyi detaylı ultrason fiyatı 250 TL miş. Daha uygun hastane varmı acaba istanbul avrupa yakasın da? Yada fiyat nasıl sizce ben araştırma yapmadım ?

Canım bence iyi ben çoğu hastaneyi aradım daha uygun duymadım zaten Perinatolog olması lazım onunda fiyatı 300 civarı

Çok şükür canım :)
Ben tetenoz yaptırdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…