2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım benim gramını sordum söylemedi haftasonları uyumlu hatta 18 haftalık gözüküyor dedi o kadar beyin ölçümlerini yaptı.bu gün 17+4 üm
Tam benim 17 . Haftamda gittiğim gundesin canım :) soylemiyolar pek her Dr olsun sağlıklıysa problem yok maşallah:)

Bilmiyoruki izel hastanede imzalatti. Boyle bir uygulamayi istemiyorum diye dilekce yazip imzaladım
Cnim bna bugun ozelde soylediler detayli ultrason icin gun alim diye be baska hastaneden almistim zaten bugun gittigim ozel sondu artk oraya gitmicem sevmiyorum orayi artk 3 lu test icin kan aldirmam soylendi ama aldirmadm yaptirmicam cunku devletteki doktorada soylicem istemedigimi.ama ayrintili ultrasonu sadece keyfi istyrm bebisimi detayli gorebilmek icin.zaten ucrette vermeyecegim icin.bi goreym dedim sipami:)

Abim avmden almis sadece bi alt ust takim iki parca 96 tl :) iki tanesinin etiketini unutmus kasiyer oyle gordum bide citcitli bady ler artik 2 limiydi bilmiyom 84 tl. :) nerdeyse burayla ayni fiyata almis akilli. Aman napalim ilk bebis bunlar ilkgözagrimiz herseye degerler rabbim saglikla mutlulukla kullanmayi nasip etsin insallah

Aynen Can'ım benimde gittiğinde baktı rahim agzinuzunluguna genişliğine...Rabb'im korusun bebeklerimizi iste bende internetten ne okusam inanıyorum o hale geldim
Okuma canim bosver bende bi kez baktim neden magnezyum vermis diye sonra bakmadim bidaha yani soyle dusun ki en azindan su anlik erken dogum riski yok sonucta her ay kontrole gidiyoruz ayrica sunuda diyim arkadasiminda 6-6.5 aylik dogcakti hastanede kaldi rahimagzinda acilma vardi ona yuzuk taktilar genisleme olmadi durdu ve tansiyon ilaci kullandi oda sancilari durdurdu Elifsumuz masallah zamaninda geldi tipta cagre tukenmez ayrica turkiyedeki doktorlarda cok iyi onlara guvenin

16.haftayı bugün itibariyle tamamladık cnm. Kontrolüme de 10 gün var daha
Ayni günün anneleriyiz benimde bebegim bugün tamamla
Kesinlikle haklisin mayisin son öğrenen anneleri kizdan yana gidiyor
Bende daha ogrenmedim bugun 16.haftayi tamamladik 10 gun sonra kontrolum var insallah ogrenebilirim.esiminde benimde icimden kiz geciyor Hayirlisi bakalim

Rabbim hayirlisiyla birer tanede prenses nasip eder insallah tecrubemiz olur en azindan. Ama ilki gibi hicbiri olmz :)
tabi cnm ilkin heyecanı bi başka bambaşka bişey.. kızım olmasını bende çok istyrdum inş ikinciler kız olur eşimde tam kız hastası zatn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…