2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar acaba kaç kilo daha alırız ilerleyen aylarda şuan 4,5 kilo almışım.oğlumda toplam 16 kilo almıştım

Kesinlikle geçmiyor bizde bir ayı doldurmayı bekliyoruz. Geçen hafta devlet hastanesine acile gittik sadece ama tabi ilgi sıfırdı ve hiç bişi de sölemedi cinsiyetiyle ilgili de renkli ultrason için önceden gidip gün mü alınıyor muayene edip mi veriyorlar?

Ben 3.5 ay boyunca sekeri cayi cikolatayi hayatmdan atmstm ama son bi aydr tuketmeye basladm bol bol

ben de 3,5 kg aldım ama hiç hoşuma gitmiyor bu durum ekmek ve tatlı türlerinden uzak durmaya çalışıyorum...

Ayni günün anneleriyiz benimde bebegim bugün tamamla

Bende daha ogrenmedim bugun 16.haftayi tamamladik 10 gun sonra kontrolum var insallah ogrenebilirim.esiminde benimde icimden kiz geciyor Hayirlisi bakalim
Aynı zamanlar da öğreneceğiz inş kısmet olursa. Bizde kız die düşünüyoruz ama kısmet sağlıklı olsunda

Acilde gercekten ilgi sifir oluyo cinsiyeti gorselerde soylemiyolar Allah oralara dusurmesin bizleri.valla ben kafama gore gittim aldim detayli ultrason icim gun.meger doktorda yonlendiriyomus iyi bisey yapmisim yani:) bugun doktor detayli ultrason istiyosaniz gun almaniz gerekli hemen alin cunku hemen gun vermiyolar detayli ultrasonunda bi vakti var dedi.

Ben 3.5 ay boyunca sekeri cayi cikolatayi hayatmdan atmstm ama son bi aydr tuketmeye basladm bol bol
Üfff yaa azıcık çikolata ve hamur işi yiyorum ama şu ekmeği kesemiyorum ne yapacam ya.ekmeği yemesem bu sefer Yemeğin yanında pilavı kaçırıyorum

tabi cnm ilkin heyecanı bi başka bambaşka bişey.. kızım olmasını bende çok istyrdum inş ikinciler kız olur eşimde tam kız hastası zatn :)
Aminn bizdede öyle babasi biraz bozuldu biraz kiskandi erkek olunca :) kiz hastasiyiz olmadi 3. cuye kiz olanakadar devam iki tane istiyorum rabbim bi kiz nasip etsin insaallahhh

Bizde normalde özele gidiyoruz ama detaylı ultrason için belki devlete gideriz yaa artık önce muayene eder belki sonra der bizede gün alın alırız artık. Pek prosedürü bilmiyorum ama öğreniriz artık :)

Bizde normalde özele gidiyoruz ama detaylı ultrason için belki devlete gideriz yaa artık önce muayene eder belki sonra der bizede gün alın alırız artık. Pek prosedürü bilmiyorum ama öğreniriz artık :)
Ben arastirma hastanesine gittim detayli ultrason istedigimi soyledim gun verdiler hemen canim devlette detayli ultrason olmuyo bildigime gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…