2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben de 2 kilo kadar aldım.zaten kilolu hamile kaldım.ilk tartildigimda76.8 dim.haftasonu 78.8 çıktım.dr ilk günden beri fazla kilo almamami söylüyor hatta diyetisyenle gorusmemi söylemişti ama ben uyamayacagimi bildiğimden gitmedim o da söylemekten vazgeçti.istahim çok aslında bu ara.surekli birşeyler yemek istiyorum.salata kurtarıcım oldu.gunde bir öğünüm koca bir tabak salata.onu yedikten sonra surekli birşeyler yeme isteğim geçiyor.belki sizde de işe yarar.

Bende tartılmaya korkuyorum en son 4 kilo almıştım hep dr da tartılıyorum üstünden 1 ay geçecek işte haftaya tekrar tartı günü... bende ekmek&peynir olmazsa olmazım... nasıl kesecem bilmiyorum

Detayli ultrason ne onu bile bilmiyorum 8nan zaten engellilikle ilgili dendignde sinirlerm tavan yapiyor ilgilenmiyorum bile :) detaylida cocugun neyini gosteriyorlarki.kast ne acaba

Hastane cikisimi 84 yoksa bi cit citli badimi orasini anlamadm :)

Detayli ultrason ne onu bile bilmiyorum 8nan zaten engellilikle ilgili dendignde sinirlerm tavan yapiyor ilgilenmiyorum bile :) detaylida cocugun neyini gosteriyorlarki.kast ne acaba
Engellilik testi değil. Bebeğin tüm organları, hatta damarlari ve özellikle kalbi inceleniyor. olmazsa olmaz bisey değil.

Ben eksi 5 kg dayım 18 haftalık.kızımda çok kg almıştım çok ödemim vardı.bu çok farklı geçiyor almadığım gibi zayıfladım

Ayni günün anneleriyiz benimde bebegim bugün tamamla

Bende daha ogrenmedim bugun 16.haftayi tamamladik 10 gun sonra kontrolum var insallah ogrenebilirim.esiminde benimde icimden kiz geciyor Hayirlisi bakalim
İçinizden ne geçiyorsa o olur ben de hissetmiştim. zaten belirtiler de kiz belirtisiydi :)

Valla böyle giderse tosun olacak.baba da bebekken tosunmuş babaya çekmiş.çenesi de sivri babamızınki de öyle.sanırım babaya benzeyecek münnoşum
Maşallah tatlışa :) bizimki de babaya ve halaya benziyor gibi geldi son 4D ultrasonda :) son zamanlardaki ultrason görüntüsü neyse doğunca yüzü direk öyle oluyormuş diyorlar, ayy bakalım nasıl olacaklar çok merak ediyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…