2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hastane cikisimi 84 yoksa bi cit citli badimi orasini anlamadm :)
Birmi ikimi bilmiyom citcitli bady 84 tl etiketi var ustunde bide alt ust takimama hastane cikisi degil iki parca 96 tl yaziyo :) abim tryi bilmiyo ilk gordugu yerden alir o :)

Kızlar az önce bebeğimi gördümmmm maşallahhhh.diz üstü uyumuştu:)))pozunu alamadık.19+1 350 gr dedi de amcası iy bakmışsın sesi çok Mutlu oldummmm
41 kere masallah kuzuma tosunum tombik dogsun bebislerimiz :) rabbim korusun bizlere bagislasin onlari insallah benimde az kaldi 6 gün

Kizzzllaaaarrr. hastanedeydik çıktık. kızımı gördüm sağ sola arkasına döndü elleri havadaydi parmaklarını açtı kapadı. herşey çok iyi. 4 kilo almisim dikkat et dedi bana. bu Ay 2 kilo almışım. geçen ay 63 dum 65 olmuşum hızlı gidiyorsun dedi. bebeğim 18 cm boyunda kilosu 400 gr . şükürler olsn iyi herşey. 4.ay bitmiş 5.aydayiz .

41 kere masallah kuzuma tosunum tombik dogsun bebislerimiz :) rabbim korusun bizlere bagislasin onlari insallah benimde az kaldi 6 gün
Hadi bakalım inşallah teyzesi hepsi sağlıklı tosun olsun annelerini çok sevsin:))

Detayli ultrason ne onu bile bilmiyorum 8nan zaten engellilikle ilgili dendignde sinirlerm tavan yapiyor ilgilenmiyorum bile :) detaylida cocugun neyini gosteriyorlarki.kast ne acaba
Bobrek gelisimine organlarina bakiyolar ama ben onun yuzunu renkli gormek istyrm hic bilmiyodum engelle alakali bisey oldugunu.doktor az once dedi bana sagligini daha iyi ogreniriz diye.ben de dedim benm amacim kime benzio acaba die doktor guldu

Doktorunun magnesıum diasporal verdiği varmı benim bel ağrılarım için doktor bana bunu yazdı insallah işe yatat çok ağrı çekiyorum

Yaaa.öyleyse çok güzel bi münnoş olacak.gerçi kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş :)))

Bobrek gelisimine organlarina bakiyolar ama ben onun yuzunu renkli gormek istyrm hic bilmiyodum engelle alakali bisey oldugunu.doktor az once dedi bana sagligini daha iyi ogreniriz diye.ben de dedim benm amacim kime benzio acaba die doktor guldu
Ay ben dogan bebegn bile kime benzedigini anlamiyorum ya :))) engel durumu vs varmis diye bakiliyor canm . dr oyle dedi

Valla böyle giderse tosun olacak.baba da bebekken tosunmuş babaya çekmiş.çenesi de sivri babamızınki de öyle.sanırım babaya benzeyecek münnoşum
Ayy ne guzeeel ben esime benzesin cok istiyorumm :)( ben sarisinm o esmer. Siyah sac beyaz ten cok sevyrum inss ona benzer. O olmazsa bana benzesm bizden baskasina benzemesin inss. Ben kilolu bebis cok seviyorum boyle bogum bogum oluyor ya kollarii:)

Dogruya dogru kiz cocuk daha cilveli oluyo kendini sevdiriyo isini biliyo :) ogluslar saglikli olsun onceoikle bi onlara kavusalimda sonrada kizlarimiz gelsin
aynen canım bende hiç ara vermeden yapcam bi daha peşpeşe büyüsünler... ablamın şans eseri çocukları peşpeşe 03.08.2000 diğeri de 02.08.2001

Kızlar bu Harika bisey bugün bebeğim kıpır kıpır dışardan bile belli dün eşimde gördü şok oldu..çok güzel bi duygu yaaaa hiç bitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…