2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Öncelikle gözün aydın. Ben dün tetanoz aşısı oldum 1. Dozu saglik ocaginda. 2. Doz icin 1 ay sonra çağıracaklar. Biz sizi arariz dedi ebe. Yalnız vurduracak olan arkadaslara tavsiyem eğer çalışıyorlarsa cuma gününe denk getirmeniz. Çünkü ertesi gün kolu yukarı kaldırmak biraz zor oluyor.

Hadi gozun aydin cok ozlemistin kuzunu.maasallah buyumus epey bizimkide hemen hemen o kadar olmustur ozaman.ikinhafta sonra detaylimiz var bakalim :)
Bende mayis annesi olacagim Allah nasip ederse kizlar
Hosgeldin arkadasim.saglikla huzurla insallah kucaginada alirsin

Cok sevindim canım gözün aydın . Darısı bızım basımıza ins guzel haberler alırız bızde

bende çok kararsız kaldım örsem mi diye yaz sonuçta ama ilk bebek
Tabiki or eylul sonunda baslariz kullaaya baddaniyeleri
Gozun aydin artik inmez asagi insallah endise etme.sag elini kullananlar sol koldan yaptirsin solak olanlarda sag koldan.bir iki gun agrisi oluyor dedigin gibi

Canım tavsiyen için sağol çok işime yarayacak ama ben iki doz olduğunu bilmiyordum bi defalık bişey olacak sanıyordum

Yaaa.öyleyse çok güzel bi münnoş olacak.gerçi kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş :)))
Sorma halamız çok güzel maşallah inş onun gibi güzel olur :)) ultrasonda görünce bebeğimi yaaa çok güzelll çok tatlııı diye sevdim, doktorum da benzer birşey şöyledi; kuzguna yavrusu şahin görünürmüş dedi :)) bütün minikler çok güzel :)

Kızlar bu Harika bisey bugün bebeğim kıpır kıpır dışardan bile belli dün eşimde gördü şok oldu..çok güzel bi duygu yaaaa hiç bitmesin
Ayy dışardan hareket ettiği belli oluyor mu canım? Maşallah ona :) biz daha o seviyeye gelemedik, içerden ben çok net hissediyorum, elimi koyunca da. Eşim de elini koyunca kuvvetli tekmeleri hissedebiliyo ama dışardan bakınca kıpırtı görünmüyor henüzz :)

Bende ilk dün farkettim eşime gösterdim oda gorunce şok oldu çok güzel bişey tık tık belli bariz 18+6 olduk bizde :)

Maşallah çok iyi bence

Ya kızlar gün geçtikçe heyecanım artıyor.bugün baya yol katettiğimizi farkettim.4d de bildiğin Bebek olmuştu yavrum.babaya benziyordu kuzum.ölürüm ona ben

Bu gece yüzüstü yatmısım kitap okurken farketmeden, beyfendi 4 kere uyardı kalk diye, cok güldüm gece gece

Ya kızlar gün geçtikçe heyecanım artıyor.bugün baya yol katettiğimizi farkettim.4d de bildiğin Bebek olmuştu yavrum.babaya benziyordu kuzum.ölürüm ona ben
Masallllah.. Ben cumayı bekliyorum heyecanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…