2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Tabiki or eylul sonunda baslariz kullaaya baddaniyeleri

Gozun aydin artik inmez asagi insallah endise etme.sag elini kullananlar sol koldan yaptirsin solak olanlarda sag koldan.bir iki gun agrisi oluyor dedigin gibi
Bu hafta yaptırmaya çalışacağım iğneden korkuyorum bazılarının eli çok ağır oluyor

Devlette ücretli mi?
Hayır ücretsiz ama istanbuldaysan zaman kaybetmeden hemen randevu alman lazım çünkü ben cok zor randevu aldım kadın doğuma gittim ordan yönlendirdi doktorum ayrıntılı içinde doktor yönlendirince iki hafta sonraya randevu verdiler ama bu bazen bir birbucuk ayıda bulabiliyor yogunluga baglı o yüzden hemen randevu almaya calıs derim

Hımm tamam canım devletin ilgisizliğini sevmiyorum ya burda özelde yapılmıyormuş tipik Anadolu şehri işte

aynen canım bende hiç ara vermeden yapcam bi daha peşpeşe büyüsünler... ablamın şans eseri çocukları peşpeşe 03.08.2000 diğeri de 02.08.2001
Benim arada 2 yas olucak gunah yavruma tadini cikaralim onun oda yalniz olmanin bir yasina girsin calismalara baslariz allah izin verirse 2 yasina geldiginde digeri dogar :)

Canım tavsiyen için sağol çok işime yarayacak ama ben iki doz olduğunu bilmiyordum bi defalık bişey olacak sanıyordum
Dogumdan sonrada dozlar devam ediyor canim. 4 mi 5 mi doz ne. İlk cocuk da dozlarinin hepsini yaptirirsaniz diger cocuklarda yaptirmaya gerek kalmiyor. Ben 2 doz yaptirmama ragmen tamamlamadigim icin yine vuruldum ocak da 1 doz daha vurulucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…