2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Başka bi çözümü yok mu bunun ya ben 15gündür içiyorum hala geçmedi eşim olmasa kalkamıyorum yattığım yerden sebebi ne acaba
Bende bugün başladım içmeye bendede aynısı oluyor bazı durumlarda eşim kaldırsa bile ayakta bıraktıgında duramıyorum Allah yardımcımız olsun doktora gittiğimde kan idrar tahlilerime baktı nst ye de bagladı sancımda çıkmadı bu ilacı verdi

Benimde bazen kaşınıyor henüz çatlagım yok nemlendirici falan kullan kaşıntı çatlama sinyali sanırım benimde birkaç haftadır ara ara kaşınıyor

bu gittiğimde doktora krem soracağım
annem zeytinyağı sür dedi sürdüm ama o da kokuyor
haftada kaç gün sürmek gerek acaba
hergün mü?

Kızlar karnım çok kaşınıyor ve geriliyor gibi
Acaba çatlayacak mı demek ?
Bende oyleydim, onceleri lierac kullandim ama kasinti ve döküntülerim gecmedi. Sonra bio oil aldim o iyi geldi. Bi gün bio oil bi gün lierac kullaniyorum. Bi haftadir rahatim, ama ben zaten kuru ciltliyim o yüzden yadirgamadim. Heryerim pul pul dokuluyor ama annemde tek catlak yok. Ben de ona guveniyorum bende de olmaz siyorum ama hayirlisi

canım ben 3 kg aldım hem de diyet yapmama rağmen çok açım hep açım iştahım kapanmıyor
Vallla bende gecen ay 4kg almisim, doktor biraz payladi beni Bu ay dikkat ediyorum 18 gundur kilo almadim bakalim bu ay hedefim en fazla 1kg almak ama bende doyamiyorumki. Bugunde kayinvalidemde gün vardi, pastalar borekler, tatlilar havada ucustu hepsini yedim suan mide fesati geciriyorum

Dayisi sagolsun ustlerine yazdirayim dayim sagolsun diye benim tembel ben yemek yiyince kiprasmaya basliyo esime dedim azonce senin gibi yemeyi seviyo galiba
Bencedee. Ben sevmiyodum.oyle yazili seyleri. Annaannesi alisverisini yaparken yazili olanlardn hangisini alaym dedi. Annaannemi seviyorum aldik :)))) senn minnak.keyifcii kuzuuu
Benmki stres olunca hareketleniyor :)))) bu gun sinir oldum bi seye baktm.kipirdiyor. hanimn rahatini bozduk:)))

Kızlar kusura bakmayın aferedersiniz, neredeyse 5-6gündür wc cıkamıyorum dr lavman verdi sizce kulllanmalımıyım korkuyorumda kullanmaya kullanan yapan oldumu hyatı boyunca ?

Kızlar kusura bakmayın aferedersiniz, neredeyse 5-6gündür wc cıkamıyorum dr lavman verdi sizce kulllanmalımıyım korkuyorumda kullanmaya kullanan yapan oldumu hyatı boyunca ?
Hiç yapmadım ama yapanlardan duymuştum. Doktor verdiyse demek ki gerek görmüş. Yapabilirsin . ben de eskisi gibi değilim 3-4 günde bir wc . Bagırsak hareketleri yavaslıyormuş

Biraz sisen göbeğim ve hassas meme ucum hariç hiç bir belirtim yok sorun mu var acep bi garip hissediyorum. Bisey mi oldu ki göbeğim de sanki yumuşak.

Hiç yapmadım ama yapanlardan duymuştum. Doktor verdiyse demek ki gerek görmüş. Yapabilirsin . ben de eskisi gibi değilim 3-4 günde bir wc . Bagırsak hareketleri yavaslıyormuş
Cok fena cnm karnım 6aylık gibi doktor 5gün küsürü duyunca o cok fena yapar lavman yap sonra bol bol ayva ye dedi ayva bağırsagı rahatlatıomuş komposto iç dedi bklm ama kuru seyler yemeyıncede acııkıyoruz doydugunu hissetmio ınsan içerdekiler hemen kemirio acıktım die

Ben de aynıyım, bulantı ve midemin kazınması yüzünden katı seylere karbonhidrata yöneliyorum, şimdi bile ne biçim bulantım var . Cok zormuş . Benim sansıma 19. Haftadayız ama gecmiyor

Burdada özelde çok pahalıydı mecbur devlete gitmek zorunda kaldım bende ilgilenmeseler bile işim görüldü bunada şükür özel gibi olmaz tabiki
Aynen için rahat ettiyse sıkıntı yok gerçi ben devlette bi kadın doğumcuya gittim adam çok ilgili ve kibardı ama devlet olduğu için sezeryan olursa nöbetçi doktor girer doğumu da ebe yaptırır diyince devam etmedim

Nutellanın reklamındaki gibi içerden çekiyo sanki anneeeee gönder diye

Dogumdan sonrada dozlar devam ediyor canim. 4 mi 5 mi doz ne. İlk cocuk da dozlarinin hepsini yaptirirsaniz diger cocuklarda yaptirmaya gerek kalmiyor. Ben 2 doz yaptirmama ragmen tamamlamadigim icin yine vuruldum ocak da 1 doz daha vurulucam.
Vay vay vay işin yoksa iki ayda bi İğneye git uğraşamam ben ya üşengeçim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…