2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar bel agrimdan ölücem suan uzaniyorum ama canim cikiyo resmen bugun kasigimin agridigini soyledim doktora bebek buyuyo normal.dedi ama bir bel kalca agrisi basladi sormayin hareket edemiyorum suanda yasiyan varmi boylw bisey

Kizlar bel agrimdan ölücem suan uzaniyorum ama canim cikiyo resmen bugun kasigimin agridigini soyledim doktora bebek buyuyo normal.dedi ama bir bel kalca agrisi basladi sormayin hareket edemiyorum suanda yasiyan varmi boylw bisey
Benm agriyodu canm gecen 2 hafta oncesinde. Ayakta bi corbayi karistirmadm. Sanki soguk vuruyordu belime. Hatta sarip sarmaliyodum. Sukur gecti kendilignden

Benimde bu gidişimde rutin kan değerlerine bakılacak ama bende onlarla alakalı olduğunu sanmıyorum doktor da önemsemiyo bunlar iyi günlerin eşine ettiğini çekiyosun diyo :) oysa ben melek gibiyim ki :) bilmiyo ki benim belim ağrıyınca yine o çekiyo

Benim dr uma da eklem yerlerim beli falan ağrıyor dedim.hamileliğin şanındandır dedi.artık Ağrı'larımız kramplar ve kasılmalar normal dedi.ve şunu da ilave etti.genelde magnezyum yazıyor dr lar ama hiçbir işe yaramıyor dedi.yazmadı bana

Ya kızlar aldığımız şeylerin fotolarını atın ama.merak içinde kalıyoruz siz öyle diyince

bu gittiğimde doktora krem soracağım
annem zeytinyağı sür dedi sürdüm ama o da kokuyor
haftada kaç gün sürmek gerek acaba
hergün mü?
Günde bir defa benim doktor Lierac önerdi ama ben öncesinde babeyi stok yapmıştım kokusu da çok hoş dört çeşit yağ karışımı görmüştüm internetten dur bakiim de yazayım onu sana

Benim doktordayken kasigim agriyodu bebek buhaftalarda hizli buyuyo normaldir agrilarin dedi magnezyumum bitti dedim eger kasilmalarin yoksa icmenede gerek yok dedi yazmadi vitamin yazdi bitane demir hapi ve vitamin iceriyomus

Bide boyunu söylemedi dr um
Bnimki varya yerinde durmuyo esim diyo doguncada boyle olursa yandik sana benzemis diyo ben cok hareketliym esik tam tersime daha sakindir
ben de hareketliyim eşim çok sakin.babasına benzemiş bizimki.sizinki de sana annesi

Yok teyzesi benimki fazla rahat su an zip zip elimi koyuyorum koydugum yere vursun diye popoyu dönüyo velet burda yok oyle yazili seyler kendim yaptircam :)

Oluyo canim bu haftalardan sonra gayet normal ben cok yazdim burda bi gun egilsem bi is yapsam uc gun dogrulamiyorum :)

Ultrason kağıdı vermedi canım. Boyumuz 23 cm olmuş sesi. Bende sonradan çok olduğunu farkettim soramadım. Aklıma takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…