2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benimki yine miskin miskin uyuyordu bugünben de miskin bir hamilelik geçiriyorum ondan mı dersin teyzesi.sessiz miskin huzurlu.
Ben cikolata yiyorum doktora gittigimde baya hareketleniyo kuzum sende dene annesi bak nasil enerjik oluyo gerci benimki 13. haftada cikolata yememe ragmen ultrasonun yarisinda uyumustu kaldiramadi doktor simdide kipir kipir dönüyomu zipliyomu neyse bi tuhaf oluyorum

Cicim basketci olur.Maşallah ya uzun boylu olcak heralde.
Bana yazdın sanırım etiket yok ama boyu ben sormuştum üstüme alındım aslında babayla bizim boylarda çok uzun değil ama dayıya çekecek sanırım iyi iyi en azından meslek seçmekte zorlanmaz direk baskete
Cnm diyetini paylaşırmısın bizimle bende kilo aldım rahatsızım bu durumdan
tabiki canım ama benim içime sinmedi liste. Birde içinde diyet bisküvi yağsız süt falan 5 porsiyon meyve var. O yüzden ben diyeti yapmayı düşünmüyorum. Kendim dikkat edicem. Sonuçta diyet bisküvide tatlandırıcı var. 5 porsiyon meyve yersem şeker komasına girerim. O yüzden kendi bildiğimi uygulayacağım.

Canımcım vallahi dr a gitmeden bugün önce pekmez sonra çikolata yedim:)))))ancak kolunu bacağını oynattı.bazen şüpheye düşüyorum bi problem mi var diye inan:)))kendime streslenecek bişey buluyorum illa:)

Benimki yine miskin miskin uyuyordu bugünben de miskin bir hamilelik geçiriyorum ondan mı dersin teyzesi.sessiz miskin huzurlu.
Al bndende o kadar kendime benzetiyorum kuzuyu anasi neki danasi o olsun diyorum. Bu gun birine sinirlendm hemen pat pat vuruyor :))) bnde kolay kolay huzurumu bozan tip drglm napaym sinir mi olaym minnak hareket etsn diye :))))

Oy oy Nasıl da yakışır Paşa'ya.sağlıkla kullanın inşallah.lütfen artık ne alırsak fotoğraflayalım buraya daha hoş olur bence.bu da bir nevi bilgi alışverişi
Tamam canim yuklucem artk :) fotoda buyuk cikmis minicikler gorsen battaniyesi eldivenleri ic zibini hele bide sapkasi var annen kostekli saatiyle kundurasi eksik dedi :)esimede benzer takim alicaz dogum sonrasi foto cekilecekler ben kaldim ortada :)

Canımcım vallahi dr a gitmeden bugün önce pekmez sonra çikolata yedim:)))))ancak kolunu bacağını oynattı.bazen şüpheye düşüyorum bi problem mi var diye inan:)))kendime streslenecek bişey buluyorum illa:)
Hahaha uyku saatine denk geldin demekki pasanin annesi sen onun icin o kadar ye o parmagini oynatmasin bak sen kerataya ya :) yirim yirim seker. Kötü dusunme canim su an daha ne zamanlar uyudugunu bilmiyoruz birkac haftaya uyuyup uyandigini anlicaz iyice icini ferah tut sen annesi

Saol canım ferahlattın beni:)inşallah o günler tez Zaman'da gelir level atlamak istiyorum:)))

Tamam canim yuklucem artk :) fotoda buyuk cikmis minicikler gorsen battaniyesi eldivenleri ic zibini hele bide sapkasi var annen kostekli saatiyle kundurasi eksik dedi :)esimede benzer takim alicaz dogum sonrasi foto cekilecekler ben kaldim ortada :)
Of o misss vücutları o minik şeyleri giyecek.bu fotodakini doğumdan sonra mı giydireceksiniz Can'ım?

Yani hastanede mi giydireceksiniz?öyle takımlar var ya hani ondan şeettim

Kızlar size güzel bir tavsiye günde yiyeceğiniz bir adet yumurta ve bir adet muz bebeğe kilo aldırıyormuş ve önemliymiş haberiniz olsun

Saol canım ferahlattın beni:)inşallah o günler tez Zaman'da gelir level atlamak istiyorum:)))
Biz ne kadar iyi ve sakin olursak onlarda olur canim tekmelerin tadini cikaralim bundan sonraki zamanda artik cunku cok cabuk geciyo özlücez bu günleri

Ben onunn poposunuu isiririmm:)) kargo oluyosa burdan gonderelm annesii
Oy canim benim cok sagol dusunmen yeter burda yazan yerler var kargo ucreti aldigimizdan pahaliya denk geliyo :) bi kez gs formasi getirtmistim 180 tlmi ne iki forma kargo 115 tl

Kızlar size güzel bir tavsiye günde yiyeceğiniz bir adet yumurta ve bir adet muz bebeğe kilo aldırıyormuş ve önemliymiş haberiniz olsun
Muzu zaten gunluk yiyen biri degilim yumurta yemeye calisiyorum protein olan hersey bebege kilo aldiriyo aslinda muz neysede yumurta arada tiksindirebiliyo :)

Oy canim benim cok sagol dusunmen yeter burda yazan yerler var kargo ucreti aldigimizdan pahaliya denk geliyo :) bi kez gs formasi getirtmistim 180 tlmi ne iki forma kargo 115 tl
Abuuuu napmislarrrr oyleee tr ye gelnce ne istiyosan al cnm bu is olack gibi deglms:))))))

Esim o gunden sonra hic normale donmedi biliyo musunuz babasi falnda fenalasms bilmiyo babasinin oyle oldugunu. Bende israr ettm gitsn memleketne kendinede iyi gelir diye ilk yok faln dedi. Annem burda diye kabul etti ama simdi niyeyse icim bir buruk.evlrndgmzden beri bensz bir yere gtmemisti gerci 4 gunck bsy :) insaallah iyi gelir. Aklinuza geldkce bize dua edin olur muu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…