2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Abuuuu napmislarrrr oyleee tr ye gelnce ne istiyosan al cnm bu is olack gibi deglms:))))))
Öyle yapicam canim zaten 4 aylik olunca gidicez kayinvalidelere o zaman alirim kafama gore begendiklerimi onlarada aldircam ya. Dua ederiz biz oglusumla her gun en cok yaptigimiz sey dua etmek insallah esinde iyi olur hersey yoluna girer eminim cok zordur uzulme sende canim bnde oyle gunlerce ayrilmadim ama gecende annemlerde kaldim evimiz yakin allahtan bide esim ise cok erken gidiyo aksamda erken yatiyo diye rahatim :)

Ben sinav icin gttm o kaldi ama ben kalmamistm.hic. iyi.olsunda hic onemli degil. Kolay seyler yasamadi ki. Icinede cok atiyor. Ben tam kendimi birakacak oluyorum zeynebm aklima geliyor toparlaniyorm sukur. Yapamamki kuzuma bunu. Teyzesi pasamla dua etsn insaallah

Allah her birinizi ikinize bağışlasın çekirdek aile.rabbim tüm polis ve askerlere güç kuvvet versin kötüye fırsat vermesin.

Rabbim yardimciniz olsun kuzum sende etkileniyorsun oda kendine gelir biraz ailesinin yaninda olsun. Prensesime cok iyi bak tembel fistigim benim ya

Kizlar sizinde kaburgalariniz etinize batiyormus gibi oluyomu? 2 haftadir var bu bende ama sormak aklima gelmedi doktorada su an uzaniyorum yan dönüyorum olmuyo sirt ustu donuyorum olmuyo kendimi geriyorum hala ayni napicam bilemedim :) otururkende agriyo. Gögüslerimin bir parmak asagisindan basliyo surekli agri var

Yok canın bi o eksikti zaten şu ana kasar öyle bir şikayetim olmadı.saba kolay gelsin :))

Yok canın bi o eksikti zaten şu ana kasar öyle bir şikayetim olmadı.saba kolay gelsin :))
Allah razi olsun :) benim oglan eziyetli belli cektirecek anasina son ana kadar. Aman o iyi olsunda benim her yanim agrisin farketmez ama pis ya kemiklerim etime batiyo sanki, rahimde buyuyo yok yere cocuk hep kasikta tekmeler asagida cins yahu

Allah razi olsun :) benim oglan eziyetli belli cektirecek anasina son ana kadar. Aman o iyi olsunda benim her yanim agrisin farketmez ama pis ya kemiklerim etime batiyo sanki, rahimde buyuyo yok yere cocuk hep kasikta tekmeler asagida cins yahu
Benim de midem fena yanıyor her zamanki gibi.bu gece biraz uzun sürdü.kısır yedim akşam o yüzden hala fenalardayım

Benim de midem fena yanıyor her zamanki gibi.bu gece biraz uzun sürdü.kısır yedim akşam o yüzden hala fenalardayım
Oh miss ben bayiliorum kisira valla oldugunda catlayana kadar yiyorum iyide lavaboya goturur o ama dikkat et bende oncede migde eksimesi olurdu oda migde asiti yukselince oluyo ama su anda ondanmi kaynakli acaba yoksa migdemiskismaya basliyo bilmiyorum gecirmek icinde bisey yok pek ya baharatli bisey yemicez yada nette yuksek yapin yastigi yatarken nerdeyse ayakta uyuyun yaziyo resmen :)

Annem önümden aldı resmen bu akşam:)))yoksa ben de Çatlayana kadar yani.valla bu saate uyumadık zaten ayakta uyuyo gibiyiz.yinde de ağzımda resmen.dikkat ettim akşam saat 7 de de yesem gece 11 gibi başlıyor midem.en iyisi güç yememek ama o da pek mümkün değil:))))

Normal canim yesekte yemesekte oluyo bende 7 gibi yedim ama mutlaka agzima geliyo su dahi icsem farketmiyo gunluk oluyo. Hahahaha sende bendensin desene o yuzden fazlayaptirmiyorum anneme arada canim cok cekince yaptiriyorum yiyorum sisiyorum sonrasi pismanlik. Bu arada sen bebegin hareketlerini ne zaman hissediyorsun? Ben butun gun fazla hissetmiyorum gece 11 den sonra baya oynuyo her uzandigimda hareketleri hissediyorum. Birde biraz daha buyudugunde 24. haftadan sonra hareket saymal gerekiyomus ya bi yerde 4 saatte 10 hareket diye okudum onun disinda cogunda 2 saatte 10 hareket saymak gerekiyo diye yaziyo tabi 2 saatte birde uzanmak mumkun olmayabilir her gun napcaz :))

Of o misss vücutları o minik şeyleri giyecek.bu fotodakini doğumdan sonra mı giydireceksiniz Can'ım?
Evet canim dogum sonrasi foto cekimi yapicaz esimde kendine buna benzer bi takim alicak:) ozaman giydiririz dedi.foto cekiminide bi tanidigimiz ustlendi yoksa yaptirmazdi esim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…