2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bu gece bu sikayetlerden yatamadim canim basimin asagisindan heryer agridi kasiklarimda oyle bi agirlik varki yerimden oynamaya korkuyorum resmen.

Kizlar bel agrimdan ölücem suan uzaniyorum ama canim cikiyo resmen bugun kasigimin agridigini soyledim doktora bebek buyuyo normal.dedi ama bir bel kalca agrisi basladi sormayin hareket edemiyorum suanda yasiyan varmi boylw bisey
Bende de başladı canım özellikle çok ayakta kalırsam ya da çok oturursam artıyor. Hep bacakları uzatır pozisyonda durmam gerekiyor ama mümkün değil, tüm gün çalışınca...

Oy oy Nasıl da yakışır Paşa'ya.sağlıkla kullanın inşallah.lütfen artık ne alırsak fotoğraflayalım buraya daha hoş olur bence.bu da bir nevi bilgi alışverişi
Biz daha sadece temsili bir emzik ve bir başlık aldık, bakın fotosunu yükleyeyim çok güleceksiniz :))

Eklentiler

• image.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 65
Bende toplam 4kilo almışım. 5.aya girdik . İnşallah bu ay almamaya çalışcam. Doktor uyardı .
Bu ay almassam çok iyi olcak.Snra zaten ayda 2 - 3 kılo birden alacağız valla.

Dün sağlık ocağına gittim kızlar 4e 10 vardı saat.İşten izin aldık önce hastaneye snra sağlık ocağına geçtim.Kayıt yapmadılar bana doktorum yokmuş.Sinir oldum.Zaten işten her seferinde izin alamıyorum.
Bir dahaki kontrolümde gideceğim sağlık ocağına.
Kadınlar ne kadar suratsız ya. elınde telefon vıdeo izliyor, umursamaz şekilde kayıt olmuyo diyo doktorunuz yok diyor.hem saat 4 de kayıt olmaz dıyor. .bana bakarak da demiyor ya bilgisaayara ya telefona bakıyorlar.Ne kadar umursamazlar bu insanlar ya.Ne kadar güler yüzle konuş ne kadar sıcak davran kibar konuş yok etki etmiyor suratsızlar.
Kayıdın doktorla ne alakası var anlamadım gerçekten öylemi ??? 4e 10 vardı hemşiredemi yoktu acaba kayıt açacak .

Günaydın güzel anneler

Dün bizim paşayı gördün ayrıntılıda çok tatlıydı bakıp bakıp duruyorum resmine :)

Ama sorunumuz var doktor midesinin geniş olduğunu ve suyunun fazla olduğunu söyledi amniyosentez önerdi

günaydın kızlar maşallah bütün kuzucuklara onların minik kıyafetlerine :) kızlar bugün karnımda minik minik birşeyler patlıyo gibi oluyor ayırt edemiyorum bağırsak hareketi mi yoksa oğluşum mu

Biraz sisen göbeğim ve hassas meme ucum hariç hiç bir belirtim yok sorun mu var acep bi garip hissediyorum. Bisey mi oldu ki göbeğim de sanki yumuşak.
canım ben de pazar günü göbeğim yumuşadı diye sırf acile gittim Allah korusun bişey yoktu bebeğim kıpır kıpırdı sanırım rahatlık bize batıyor. sende de yoktur bi sıkıntı içini ferah tut bol bol inşirah oku

yurdum insanı işte kafasında paralansın o telefon zehir zıkkım olsun aldığı maaş haram olsun hakkımız ay nasıl kızıyorum bu tiplere. benim kaydımda dr un bi alakası yoktu hatta yaında olmadığı için hemşireyi cepten aradı başka odaya geçtik zaten 1 dk sürüyo. şikayet edeceksin ama kimi kimeee

kızlar günaydın. hareket hissedenler hissetti, hissetmeyenlerde var mı bi gelişme?? bende hala yok. artık kafaya takmaya başladım

Ya 4e 10 vardı gittim acaba hemşiremi yoktu sağlık ocağı boş gibiydi ama 4e 10 vardı kımse çıkmaz ki o saatte ? Biri yapabilirdi ya alttarafı kayıt ne bilim.Of 1 ay daha beklicem kayıt için.Daha izin alamam işler yoğun cnm.Yapck birşey yok.
Gittiğğimde doktora söylerim .

Günaydın kızlar.. Tuvalette zorladım kendimi sanırım. Çok az kanama oldu.. :S Progesteron ilaç koydum hemen şu kanama olayları beni aşırı korkutuyor ya.. ama bu sefer suç bende sanırım kabızım diye fazla zorladım tuvaletimi yaparken..

Mide suyumu fazla, yoksa amniyon sivisi mi fazlaymis? İnsallah hayirlisiyla bu sorunu hemencik atlatirsiniz, baska bir perinatologa daha mi görünsen acaba? Hemen moralini bozma kuzum olur mu, insalllah bisicik yoktur ve keyfi yerindedir kuzucugunun

Benim kaydini eve acti, doktor olsada olmasada acilabilir yani 5dk felan suruyor. Muhtemelen senin doktorunun hemsiresi yoktu erken cikmisti da digerleri umursamadi Bu arada tetenoz aşisi icin kaydini erken actirmaya calis canim, cokta gecikme

Benim kaydini eve acti, doktor olsada olmasada acilabilir yani 5dk felan suruyor. Muhtemelen senin doktorunun hemsiresi yoktu erken cikmisti da digerleri umursamadi Bu arada tetenoz aşisi icin kaydini erken actirmaya calis canim, cokta gecikme
Tamam cnm sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…