2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
bende de var biraz kabızlık. tedirgin oluyorum hep, ama o şekilde bi tehlike var mı ki kabızlık durumunda?

kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım, cinsiyeti öğrendim dün erkek 18 hafta olduk. ayrıca ayrıntılı ultroson yaptıran ver mı aranızda organlarını vs görüntüleniyormuş, yaptıran varsa nerde yaptırdı.

Bnde yaptrmadm henüz haftaya cuma randewu var belki o zmn ister dr ama 20.haftadan sonra diye biliyorm canm

kız anneleri hani genel bi inanış vardır ya toplumda kıza hamileysen karnın yayılır erkeğe hamile isen top gibi olur
benim kızım olacak ama karnım top gibi olmaya başladı. Gerçi bu benim için iyi bişey çünkü basenli bir vücut yapım var.
Sizde durumlar nedir

Vallahi canımcım hareketleri dinledikçe ve tekme atmayınca üzülüyorum.taa ki dün ultrasonsa acı bir gerçeği kabullenene kadar.o kadar çikolata tatlı yememe rağmen diz üstü pozisyonda uyuyordu.haaa dedim bizimki babası gibi olacak slow motion,hantal,ağır canlı olacak.ben çok tez canlıyım bana çekmemiş.bide çene falan da baba gibi sivri.o yüzden artık takip etmiyorum paşanın keyfi bilir:)))

Amniyon sıvısı fazla midesi de geniş
Kendi doktoruna git amniyosentez yap istersen dedi
Aslında bana göre birşeyi Yok ama her durumu size söylemeliyiz dedi, kromozomsal da olabilir bağırsağındaki bir problemden de olabilirmiş

Evet canim dogum sonrasi foto cekimi yapicaz esimde kendine buna benzer bi takim alicak:) ozaman giydiririz dedi.foto cekiminide bi tanidigimiz ustlendi yoksa yaptirmazdi esim
Süpermiş Can'ım çok güzel düşünülmüş.bizim babamız da biz de sevmiyoruz ve beceremeyiz heralde böyle artistik pozlar vermeyi.düğün resimleri eziyet olmuştu mesele.o yüzden sanırım eşim de Ben de istemiyoruz böyle bir organizasyon.sormadım kendisine bile olmadan eminim istemeyeceğinden:)uyum süper olur tebrikler valla

Canim detaylida bizimde safra kesemizi goremedi. Haftaya sali tekrar gidecegiz. İlk 2 gun cok kotuydum. Bebegim icin 70 bin ya Șafi ye niyetlendim bugun bitmek uzere. Sende bol bol ya Șafi oku. Yer gok dua ile. Elimizden duadan baska birsey gelmiyor. Sende su aldirmak.yerine diger arkadaslar gibi yurtdisina kan gondermeyi dusunmez misin?

kızlar günaydın. hareket hissedenler hissetti, hissetmeyenlerde var mı bi gelişme?? bende hala yok. artık kafaya takmaya başladım
Günaydın bacım:)valla 2 günde 1 bir iki tekmeyle avutuyor annesini.ben de üstüne düşmüyorum pek.kafaya takma ben dün dr amcamıza birsürü çikolata şeker vs yiyip gittim bana mısın demedi.benümki ağır canlı.babası gibi.olabilir yani

Aynen canim çok erken allah korusun zamaninda gelsinler:)doktorlar,kasik ağrisi şikayetlerini bu haftalarda pek ciddiye almiyorlar

Yani bana gore bisey yok diyor ama sizi de böyle strese sokmus oluyor ben olsam baska bir perinatologa daha gorunup bir uzman gorus daha almak isterdim. Amniyon sivisi cok fazla oldugunda aividan biraz almalari getektigini biliyorum, arkadasimin basina geldi ve sivisindan biraz aldilar bir gece hastanede yatti ve suan ikizleri kucaginda sagliklilar cok sukur. Ama yinede riske girmek yerine bir perinatologdan daha uzman gorusu almak senin icin yararli olur hem de icin rahat eder canim. Hatta maddi durumun iyiyse dedikleri kromozom testini de dusunebilirsin kuzucum. Ama senin prens iyidir ben inaniyorum, rabbim tez zamanda guzel haberler aip icini feraha erdirmeni nasip etsin insalllah

Canim sen detayliya biraz erken girdiğin icin safrayi gorememislerdi degil mi? Sende ferah tut icini, okuduklarinda şifa olsun minnoşuna insalllah hep güzel haberler alip birlikte mutlu olalim insalllaaah aminnnn

Ayy ne guzeeel ben esime benzesin cok istiyorumm :)( ben sarisinm o esmer. Siyah sac beyaz ten cok sevyrum inss ona benzer. O olmazsa bana benzesm bizden baskasina benzemesin inss. Ben kilolu bebis cok seviyorum boyle bogum bogum oluyor ya kollarii:)
Ayy canım yorumuna çok katıldım miniklerimiz ya babaya ya anneye benzesin benimde isteğim o geçen gün kayınvalidem gözleri renkli bi akraba var ona bakta gözleri benzesin dedi bize benzesin başkasına niye bakayım diye tepki vermişim birden

Ben de çok zorlanıyorum kabus gibi ( tüm yediklerim içimde birikiyor sanki 1 haftadır.. Özellikle ekstra demir ilacı kullanmaya başladıktan sonra arttı.. Doktora gitmeyi düşünüyorum.

Canım bizim de kız ama öne doğru sivri değil şimdilik yanlara doğru genişledi daha çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…