2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım benimki de çikolatada uyudu bir önceki kontrolde :) meyve yiyince ise hareketleniyo hem hissediyorum hareketlerini meyve yiyince hem de son ultrasonda meyve yiyip gittik maşallah pek hareketliydi doktor ölçümleri zor yaptı :)

Bende sevmiyorum hatta o resimlerde bulunmayi bile dusunmuyorum:))) logusa psikolojisiyle hic cekemem hele:)

bu gittiğimde doktora krem soracağım
annem zeytinyağı sür dedi sürdüm ama o da kokuyor
haftada kaç gün sürmek gerek acaba
hergün mü?
Ben de aktardan bir krem aldım günde iki kere yazıuor ama ben arada aklıma gelikce kullanıyorum ne yalan söyleyim gögüslerimde baya büyümeye basladı damarlarım iyice belirginleşti ve südyenime akmıs biraz bu sütmü acaba

Benim kanımada bakıldı ama kanla alakalı oldugunu bende sanmıyorum

Ben de çok zorlanıyorum kabus gibi ( tüm yediklerim içimde birikiyor sanki 1 haftadır.. Özellikle ekstra demir ilacı kullanmaya başladıktan sonra arttı.. Doktora gitmeyi düşünüyorum.

demir ilacı kabız yaparmış canım .. :S İmom Omega3 içiyorum o biraz rahatlatıyor beni. Doktoruna bir danış bakalım..

bende de var biraz kabızlık. tedirgin oluyorum hep, ama o şekilde bi tehlike var mı ki kabızlık durumunda?

bilmiyorum ki yarın kontrolum var soracağım. Ikınma demişlerdi bana daha önce doğum yapan arkadaşlarım. Hamileliğin son dönemlerinde ssakıncalıymış sanırım. ama yine de zorlama diyorlar.

Canim sen detayliya biraz erken girdiğin icin safrayi gorememislerdi degil mi? Sende ferah tut icini, okuduklarinda şifa olsun minnoşuna insalllah hep güzel haberler alip birlikte mutlu olalim insalllaaah aminnnn
Amin canim. Bu hafta da gormemiz gerekirdi dedi aslinda 20+5 dik gittigimizde. Burdaki daha erken arkadaslar var onlarda gorunmus. İnsallah Allah cok buyuk sali gunu bende iyi haberlerle gelirim insallah.

Bir oyuncak için biraz fazla pahali sanki
bu sadece oyuncak değil. anne karnındaki seslere benzer ses çıkartarak bebeğin uykuya dalmasını sağlıyor. ve ağlama sensörü var bebek ağladığı anda kendi kendine çalışarak tekrar uykuya dalmasına yardımcı oluyor. ben zaten belki ilgilenen düşünür diye paylaştım

Amin canim. Bu hafta da gormemiz gerekirdi dedi aslinda 20+5 dik gittigimizde. Burdaki daha erken arkadaslar var onlarda gorunmus. İnsallah Allah cok buyuk sali gunu bende iyi haberlerle gelirim insallah.
İnsallah canim benim, Rabbim ol der ve olur. Belki pozisyonundan ötürü görememistir. İcini ferah tut, rabbim dualarini kabul eylesin. Minnosun safra kesesini de görelim tez zamanda

Canim amniyon sivisi aldirmadan once bence bi doktora daha gorun.bu tur durumlarda twk doktorla kalmamak gerekir diye dusunuyorum.insallah iyidir melegin hic bi sorunu yoktur korkma annesi

Güzel günlerde kullan canim, bebisinde sever insalllah

iyi demissin. Insan cocuguna baktikca esinden kendinden bir seyler gormek istiyorr:) onlar bizim parcamizz halaya dayiya benzemesn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…