2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
kızlar vitamin herhangi birşey kullanıyor musunuz. bana hiç bişey vermedi hala fol,k asit kullanıyorum 18. hafta, beslenmene özen göster dedi. ama görüyorum ki demir ilacı vs kullananlar var. devlet hastanesi neden böyle

doktorum 3. aydan sonra folik asiti bıraktırdı, maltofer fol diye demir hapo verdi, içinde folik asit de var. ayrıca devit3 d vitamini. herkesin farklı ama, senin değerlerin çok normaldir belki. için rahat etmeyecekse bi özel hastaneye git bi kere de olsa. muayane ücreti 100 tl falan ortalama.

Canım folik asiti 10.haftada bıraktırdı doktorum; elevit verdi vitamin kompleksi 12 adet vitamin (folik asit dahil), 4 mineral ve 3 eser element içeriyormuş bunu hergün kullanıyorum bir de 16.hafta itibariyle ekstra demir ilacı da verdi ayrıca balık tüketemediğimi söyleyince omega-3 de verdi kullanmak zorunda değilsin ama balık yiyemiyorum diye kendini üzmezsin en azından dedi :) doğal olarak alsam daha iyi tabi ama yiyemiyorum kokusu tiksindiriyor hala mide bulantıları devam... Bu arada kan değerlerimde hiçbir sıkıntı yok ama depoların boşalma ihtimaline karşılık... Özellikle demir çok önemliymiş dünya sağlık örgütü tarafından kesinlikle hamileler tarafından kullanımı öneriliyormuş, doktorun söylediğine göre.

özel de başladım aslında ama 3 lü test için devlete gittim oraya da git gel malum 1 ay fln oldu, o yüzden bir daha özele gitmedim, daha yeni kontrol olduğu için devlette sürekli ultrasona girmek istemedim, zararlı olabilir düşüncesiyle aradan zaman geçsin diye bekliyorum

Bidahaki kontrole bir kilo meyve yiyip gidilecek anlaşıldı:))

İnsallah canim ya ne bileyim hamile gibi de hissedemiyorum kaç ay oldu bi göbüs var o da büyümüyor sanki :) kuruntusunu insallah

arkadaslar ayrıntılı ultrason kacıncı haftada yapıluyor. benım kı gec dollenme olsugu ıcın bır hafta gerı.yanı haftaya randevum var gıtıgımde gelısım olarak 19+4 , son adet tarıhıme gore ıse 20+4 olucam

Folik asiti çoktan bırakmış olman lazımdı.folik asitin fazlası zararlı yerine Demir ilacı başlamalısın.bence kısa sürede başka bi dr a git.o doktor bilmiyor yanlış bişey yapma

Bendensin Can'ım ben de içemiyorum düzenli olarak . İkisi birden hem ağır geliyor hem de vücudumda kızarıklık yaptı ilaçları kesince geçti .

Can'ım benimde geç döllenme 10 gün fark var doktor um bebeğin haftası na uyumlu güncelledi sat ı bütün takiplerim ona göre yapılıyor

Bidahaki kontrole bir kilo meyve yiyip gidilecek anlaşıldı:))
ben de geçen hafta cinsiyeti öğreneceğimiz için çikolata yiyip girdim ultrasona bi baktık oturmuş göstermiyor kerata 15 20 dk nın sonunda öğrendik cinsiyetini bi dahakine meyve yiyip gideyim en iyisi
Aynen bir deneyin bakalım, çocuklarımız bizden sağlıklı olacak valla çikolata değil meyve seviyorlar :))

kızlar bebek bakım ürünleri ve emzik biberon vs. için hangi markaları düşünüyorsunuz. mustela seba med chicco philips avent benim duyduklarım düşündüklerim bunlar

ne kadar sacma doktorla ne alakasi var. Hemsireler ilgileniyor gebelerin kayit islemleriyle. Heralde yeri cok rahatti kalkip bi zahmet ilgilenmek istemedi sinir oluyom böylelerine

arkadaslar ayrıntılı ultrason kacıncı haftada yapıluyor. benım kı gec dollenme olsugu ıcın bır hafta gerı.yanı haftaya randevum var gıtıgımde gelısım olarak 19+4 , son adet tarıhıme gore ıse 20+4 olucam

19-22 diye biliyorum ben o haftalarda.benim son detaylı ultrasonum dün dü mesela.bşde 3 hafta önceydi.çok şükür sınavımızı başarıyla verdik

Ben saydıkların içinde hangisinin tasarımı rengi falan hoşuma giderse ondan alacam.avent veya chicco olabilir mesela
kızlar bebek bakım ürünleri ve emzik biberon vs. için hangi markaları düşünüyorsunuz. mustela seba med chicco philips avent benim duyduklarım düşündüklerim bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…