2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar nasılsınız okuyorum ama yazamıyorum sürekli hu tetanoz aşısını yaptırmak şart mı ya çok üşeniyorum sağlık ocagına gitmeye halim yok bi araba dayak yemiş gibiyim kaç gündür doktorum da bişey demedi bu konuda bende her zamanki gbi sormayı unuttum o kadar çok şey vardı ki aklımda

Canım geçmiş olsun. Nerede baktırmıştın? Perinatolog mu yoksa normal kadın doğum doktoruna mı?

Saydıklarının hepdi azami iyi markalar.biberon ilk Zaman'larda ihtiyaç duymam gibi geliyor bana.allahın izniyle sütüm iyiyse tabi
inşallah gerek duymayız ama ben yinede bi tane bulunsun diye almayı düşünüyorum

kızlar bebek bakım ürünleri ve emzik biberon vs. için hangi markaları düşünüyorsunuz. mustela seba med chicco philips avent benim duyduklarım düşündüklerim bunlar

Tatlımm ben biberonda chicco aldım anne memesine en yakın oymuş cam olanı aldım,emzikte ise en ucuzunu aldım çünkü ordaki kadınlar her bebek emziği kabul etmiyor eğer emzik kullanırsa gelir en iyisini alırsın boşuna para werme dediler

ben de chicco düşünüyorum tatlım hem görüntü olarakta güzel chicco emzik konusunu iyiki söyledin tatlım mantıklı öyle yapmak

Canim amniyon sivisi aldirmadan once bence bi doktora daha gorun.bu tur durumlarda twk doktorla kalmamak gerekir diye dusunuyorum.insallah iyidir melegin hic bi sorunu yoktur korkma annesi

endlesslove canım bir doktora daha görün bence devlet hastanesine mi gitmiştin

Canım geçmiş olsun bakalım kendi Dr un ne diyecek sen ne düşünüyorsun

Canım geçmiş olsun. Nerede baktırmıştın? Perinatolog mu yoksa normal kadın doğum doktoruna mı?

Kızlar ancak yazabildim,
Özel hastanede perinatalog a baktırdım. Kendi doktoruma da gösterecem sonucu o ne diyecek merak ediyorum inşallah hiçbirşeyi yoktur

Çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı cumartesi günü inşallah görünecez doktora, sıvı aldırma da kesin değil şuan doktorun ne diyeceğine bağlı.
Çok fazla değilmiş ama normalden fazlaymış

Ya Şafi ye hemen başlayacam canım çok saol.

Cinsiyet belli degil diye annaannesi boyle bi battaniye ordu. Daha tamamlanmadi. Kenarlari yapilacak altina kumas gecirilecek

Eklentiler

• IMG-20161215-WA0000.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 56
Bu gunde bu ipi aldik teyzeleri. Dokusu cok guzel . kadife bir ip. Battaniye yapack annaannesi. Artik cinsyet belli gelsin pembisler:) fotosunu atmaya calisiyorum ama olmuyor. Kadife ip bende ipciye gidince farkettm aklinzda bulunsn anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…