2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bu gunde bu ipi aldik teyzeleri. Dokusu cok guzel . kadife bir ip. Battaniye yapack annaannesi. Artik cinsyet belli gelsin pembisler:) fotosunu atmaya calisiyorum ama olmuyor. Kadife ip bende ipciye gidince farkettm aklinzda bulunsn anneler
dediğin ipi biliyorum sanırım canım kayınvalidemde battaniye örüyor o ipten

Marifetlisin canım sanırım baya :)) ay ben hiç anlamam, hepsi hazır alınacak artık ama kendi ördüğüm bir şeyi giymesini isterdim açıkçası :)) güle güle giysin inşallah :)
Yok nerde o marifettt hic anlamiyorum malesef :) annaannemiz yapiyor teyzesi. Bende isterdm ama okul var zamanmda yokki

Bunlarida annemn arkadasi daha minnak yokken yapmisti hediye :)

Eklentiler

• IMG-20161215-WA0003.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 52
Ay içim geçti maşallah hepsi de birbirinden güzel.alllahım giydirmeyi de nasip etsin.gözümüz gönlümüz açılıyor işte.ben de ilerleyen günlerde ciciler atacam gerçi erkek cicileri ne kadar cici oluyor orası da malum:)))

ben de aldım bikaç erkek cicisi minicik minicik çorapları var hastane çıkışındaki parçalar sanki oyuncak bebeğe giydirilecek gibi küçücük açıp bakınca anneme bu kadar küçük mü olacak ya çok küçük bunlar demişim :)

canım destek istersen başlayınca haber ver ben de çekerim senin için ya şafi

ne kadar sacma doktorla ne alakasi var. Hemsireler ilgileniyor gebelerin kayit islemleriyle. Heralde yeri cok rahatti kalkip bi zahmet ilgilenmek istemedi sinir oluyom böylelerine
Canm ne bilim dediğim gibi 4 e 10 dk vardı hiç mi kimse olmaz yapacak anlamadım ki. Belki doktorumun hemşiresi yardımcıısı yapıyordur oda yoktur ondan yapamıyoruz dediler.Ama ne farkederki herhangi bir hemşirede yapabilirdi.Allaha havale ettim salak dicem ayıp olcak telefondan video izlemkten bana bakmadan cvp verdiler .Bende orda laf söylemiyorum snra pişman oluyorum bağırmalıydım aslında onlara.Neyse bir dahaki sefere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…