- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi endless love
-
- #23.081
endless love 1.000 tane ya şafi çektim bebeğin için Rabbim kabul etsin sağlıcakla doğsun inşallah canım
Merhaba tatlış anneler varmı güzel haberler:) bu arada bebisime bi zıbın geldi tam doğacağı ayda giyebilecigi kalın bi zıbın çok mutlu oluyorum babasının dolabına koyuyorum şimdilik eşyalarını insallah önümüzdeki sure icerisinde dolabını alınca oraya koyacağım :) istahim kesildi bu saat oldu birşey yiyemedim ya çocuk aç kaliyormudur acaba napicam noldu bi kaç gündür böyle anlamadım :/
Canım bu aylarda aslında hep aynı oluyorlar gram boy vs ama Dr bana her ne kadar korkma gelişir desede annelik işte bilirsin kıyaslama yaptım hep ama hep aynı oranlar çok sukur inşallah hep sağlıklı kalırlar önemli olan o :) @endless love
Çok teşekkürler canım :) Allah razı olsun
Amin inşallah
Allah razı olsun hepinizden de çok saol canım
Muane parası vermedim ben direk ayrıntılı ücreti verdim ama aynı yer değil arayıp bir sor istersen
İnşallah bir sorun yoktur canım
Sende takma kafana büyür gelişir alır kilosunu :)
Bizim 21+2 çıktı usg de 360 gr dedi 24 cm de boy ama başka bebeklerle kıyaslama yapmak doğru mu bilmiyorum
Maşallah bebişe :) kilosu bizden çok ne iyi bakmışsın annesi
Çok teşekkürler canım :) Allah razı olsun
Amin inşallah
Allah razı olsun hepinizden de çok saol canım
Muane parası vermedim ben direk ayrıntılı ücreti verdim ama aynı yer değil arayıp bir sor istersen
İnşallah bir sorun yoktur canım
Sende takma kafana büyür gelişir alır kilosunu :)
Bizim 21+2 çıktı usg de 360 gr dedi 24 cm de boy ama başka bebeklerle kıyaslama yapmak doğru mu bilmiyorum
Maşallah bebişe :) kilosu bizden çok ne iyi bakmışsın annesi
Ben o zmn 80-90 olurum :))Evet ya hatta son aylarda haftada 1. 2 kilo alırsın diyo
Biz de yeni yeni hissediyoruz Can'ım telaş etme.bu arada geçmişler olsun.kötü bişey yoksa problem yok.dikkate alacağım teşekkür ederimMerhaba arkadaşlar :) Çalıştığım için çoğu zaman yazamıyorum ama hemen hemen her gün girip tüm yazdıklarınızı okuyorum. Ben en son kolumun altından göğüse doğru bir ağrım olduğunu yazmıştım bir de iki memede de kitlelerim var benim. İyi huylu tümörler fibroadenom deniyor. Her sene kontrol oluyorum. Ağrım çoğalınca korktum meğerse kol altıma doğru meme dokusu oluşmuş olurmuş bazen o ağrı yapıyormuş hamilelikle hormonlar da coşunca, içim rahatladı. Sizin de aklınızda olsun böyle bir şey olursa korkmayın. Bir de bugün 19. haftamızı doldurduk da bizim arkadaştan tık yok hareket hissedemiyorum ben ya da anlayamıyorumSizde durumlar nasıl? Bu arada haftaya çarşamba ayrıntılı ultrasona gideceğim çok merak ediyorum inşallah iyidir ... Sevgilerrr
Bekletmiş sizi bebiş ama olsun gelmiş olması önemli.aöin inşallah cümlemizin.arada yazın bize aklımız kalmasınamin inşallah canım meyve süt yoğurt falan bende yiyorum . Bende normal doğum çok istiyorum ama bizim bebiş biraz geç geldi 12 sene sonra oldu o yüzden Dr lar riske atmaz zaten erken doğum riski var o yüzden bebeğe kilo yapan şeyler yiyorum ki eğer erken doğarsa kilosu bari biraz olsun .İnşallah hepimizin bebeği vakti zamanında sağlıcakla gelir amin.
Doktorum 11-13kg yi gecmemeli diyor ama bence gececekYa acaba kaç kilo ile tamamlarız
Tesekkur ederiz tatliş teyzoşoy oy oy nasıl da ciciymiş aman da aman ne şanslı bi bebe :)
Canım aç gibi hissetmiyorum saat 4 de yedim zorla ya neden böyle oldu bilmiyorum bebek.olmasa bugünü aç geçirirdim öyle diyimSaol canım benim :)
Bana doktor aç kalma şakın dedi dikkat et sende canım
Amin canım inşallah:)
Canim hic belli olmuyo bak benim arkadasim 55-57 falandi hamile kaldi cöp gbiydi kiz 30 kilo aldi simdi diyo 77-79 kiloyum bebisimiz uc aylik saglikli masallah benimde zoruma gidiyo tabiki bu kilolardaydim ugrastim o kadar kilo verdim zayifladim 4 yil resmen ac gezdim simdi yine aldim ne yapalim onlarin cani sagolsun. Elimde olmadan normal yemek yedigim icin aliyorum isin aci tarafi :)Aslında sonrasında çok almaktan korkuyorum 15 kilo alsam toplamda sorun değil ben fazlasını almaktan korkuyorum doktorumla konuşayım bi
Iyidir ufaklik canim onu hissetmen icin kendini cok iyi dinlemen gerekiyor benim yaramazi ben en cok gece hissediyorum. Bu arada benimde sag gögsümde 1.5 cmlik iyi huylu tumor var zamaninda biopsi yaptirdim sagolsun arada agri yapiyo su an goguslerde buydugu icin aslinda okumustum hamilelikte gecebilir diye birakmadi beni napalim. Ben sutle ilgili bir sorun olabilirmi diye korkuyorum aslinda ya gelmezse falan ama doktor alirsak sut bezlerinide almak zorunda kaliriz demisti bakalim artik ne olacak.Merhaba arkadaşlar :) Çalıştığım için çoğu zaman yazamıyorum ama hemen hemen her gün girip tüm yazdıklarınızı okuyorum. Ben en son kolumun altından göğüse doğru bir ağrım olduğunu yazmıştım bir de iki memede de kitlelerim var benim. İyi huylu tümörler fibroadenom deniyor. Her sene kontrol oluyorum. Ağrım çoğalınca korktum meğerse kol altıma doğru meme dokusu oluşmuş olurmuş bazen o ağrı yapıyormuş hamilelikle hormonlar da coşunca, içim rahatladı. Sizin de aklınızda olsun böyle bir şey olursa korkmayın. Bir de bugün 19. haftamızı doldurduk da bizim arkadaştan tık yok hareket hissedemiyorum ben ya da anlayamıyorumSizde durumlar nasıl? Bu arada haftaya çarşamba ayrıntılı ultrasona gideceğim çok merak ediyorum inşallah iyidir ... Sevgilerrr
Çok teşekkür ederim canım. Kötü birşey yok dedi radyolog da doktor da. Korkmuştum çünkü hem kitle var o bölgede hem de ağrı arttı meğer olurmuş :) İnşallah iyidir teyzesi öptük sevgiler :)Biz de yeni yeni hissediyoruz Can'ım telaş etme.bu arada geçmişler olsun.kötü bişey yoksa problem yok.dikkate alacağım teşekkür ederimiyidir annesi keyfi yerindedir mera etme
başın sağolsun canım. ben de ilk bebeğimi ölü olarak doğurdum çok zordur bilirim. zamanla herşey daha iyi olacak ve gün gelecek sağlıklı bebeğine kavuşacaksın inşallah.Canim ben bebegimi kaybettim sonuc kotu geldkalbi durdu suni sanci ile gece
canim maalesef sonuclar olumsuz geldi kromozom anomalisi bebegin esi hastaymis yasamasi mumkun degilmis. Zaten kontrole gittik kalbi durmustu suni sanci ile bebegimi butun olarak bir nevi dogurdum. Cok sukur rabbim beni bir tercih yapmak zornunda birakmadi.suan cok sukur toparlandim iyiyim.tesekkur ederim canim sordugun icin.
nickini değiştirdi. kendi görür cevap verir belki ben karışmak istemem.
Canım ben 8 yıl önce sol memeden 6,5 cm büyüklüğünde tümör aldırdımIyidir ufaklik canim onu hissetmen icin kendini cok iyi dinlemen gerekiyor benim yaramazi ben en cok gece hissediyorum. Bu arada benimde sag gögsümde 1.5 cmlik iyi huylu tumor var zamaninda biopsi yaptirdim sagolsun arada agri yapiyo su an goguslerde buydugu icin aslinda okumustum hamilelikte gecebilir diye birakmadi beni napalim. Ben sutle ilgili bir sorun olabilirmi diye korkuyorum aslinda ya gelmezse falan ama doktor alirsak sut bezlerinide almak zorunda kaliriz demisti bakalim artik ne olacak.
aradim aradim sadece muayene fiyatini soyledi ben de daha once fiyati bildigimden almior hwralde doye dusundum. sen kac vermistin ve kime gitmistin?
Canim benimkide 1.5 cm de durmus yasin genc bide sut kanallarina yakinsa komple hepsi alinmak zorunda kalinabilir dedi ben aldirmayi dusunmustum sonra dedim kalsin :) arada aciyo onun disinda zarari yok bide doktorum demisti her 5 kadinda birinde oluyo benimde ailemde kimsede yokdu bi kuzenimde bilti bide bende ama skinti yok napalim. Kendine ve bebisine cici bak sevgiler bizden :)Canım ben 8 yıl önce sol memeden 6,5 cm büyüklüğünde tümör aldırdım25 yaşındaydım daha, sorgulamadım hiç iyi çıkmasını diledim sadece. Sonrasında süt bezlerine zarar gelebilirmiş diye okumuştum bu defa gittiğimde dr bir sürü yer var sütün gelebileceği kafana takma yalnız emzirirken bebek emmese de her saat başı 5-10 dakika sütünü sağ bunu öneriyoruz dedi. Geçme ihtimali emzirirken çok yüksekmiş umarım hepsi geçer. Benim çok fazla bi de sağ tarafta 5-6 tane birkaç milimlik büyüme göstermeyen var. 6 ayda bir muayeneye gidiyorum Ailede kimsede yok sadece bende böyle bir problem var neyse Allah başka dert vermesin. Bu arada gece daha dikkatli olacağım umarım artık hissederim canım sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?