2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
endless love 1.000 tane ya şafi çektim bebeğin için Rabbim kabul etsin sağlıcakla doğsun inşallah canım

Saol canım benim :)

Bana doktor aç kalma şakın dedi dikkat et sende canım

Amin canım inşallah:)

aradim aradim sadece muayene fiyatini soyledi ben de daha once fiyati bildigimden almior hwralde doye dusundum. sen kac vermistin ve kime gitmistin?

Biz de yeni yeni hissediyoruz Can'ım telaş etme.bu arada geçmişler olsun.kötü bişey yoksa problem yok.dikkate alacağım teşekkür ederim iyidir annesi keyfi yerindedir mera etme

Bekletmiş sizi bebiş ama olsun gelmiş olması önemli.aöin inşallah cümlemizin.arada yazın bize aklımız kalmasıngörüşmek üzere annesi

Aslında sonrasında çok almaktan korkuyorum 15 kilo alsam toplamda sorun değil ben fazlasını almaktan korkuyorum doktorumla konuşayım bi
Canim hic belli olmuyo bak benim arkadasim 55-57 falandi hamile kaldi cöp gbiydi kiz 30 kilo aldi simdi diyo 77-79 kiloyum bebisimiz uc aylik saglikli masallah benimde zoruma gidiyo tabiki bu kilolardaydim ugrastim o kadar kilo verdim zayifladim 4 yil resmen ac gezdim simdi yine aldim ne yapalim onlarin cani sagolsun. Elimde olmadan normal yemek yedigim icin aliyorum isin aci tarafi :)

Iyidir ufaklik canim onu hissetmen icin kendini cok iyi dinlemen gerekiyor benim yaramazi ben en cok gece hissediyorum. Bu arada benimde sag gögsümde 1.5 cmlik iyi huylu tumor var zamaninda biopsi yaptirdim sagolsun arada agri yapiyo su an goguslerde buydugu icin aslinda okumustum hamilelikte gecebilir diye birakmadi beni napalim. Ben sutle ilgili bir sorun olabilirmi diye korkuyorum aslinda ya gelmezse falan ama doktor alirsak sut bezlerinide almak zorunda kaliriz demisti bakalim artik ne olacak.

Biz de yeni yeni hissediyoruz Can'ım telaş etme.bu arada geçmişler olsun.kötü bişey yoksa problem yok.dikkate alacağım teşekkür ederim iyidir annesi keyfi yerindedir mera etme
Çok teşekkür ederim canım. Kötü birşey yok dedi radyolog da doktor da. Korkmuştum çünkü hem kitle var o bölgede hem de ağrı arttı meğer olurmuş :) İnşallah iyidir teyzesi öptük sevgiler :)

başın sağolsun canım. ben de ilk bebeğimi ölü olarak doğurdum çok zordur bilirim. zamanla herşey daha iyi olacak ve gün gelecek sağlıklı bebeğine kavuşacaksın inşallah.

Canım ben 8 yıl önce sol memeden 6,5 cm büyüklüğünde tümör aldırdım 25 yaşındaydım daha, sorgulamadım hiç iyi çıkmasını diledim sadece. Sonrasında süt bezlerine zarar gelebilirmiş diye okumuştum bu defa gittiğimde dr bir sürü yer var sütün gelebileceği kafana takma yalnız emzirirken bebek emmese de her saat başı 5-10 dakika sütünü sağ bunu öneriyoruz dedi. Geçme ihtimali emzirirken çok yüksekmiş umarım hepsi geçer. Benim çok fazla bi de sağ tarafta 5-6 tane birkaç milimlik büyüme göstermeyen var. 6 ayda bir muayeneye gidiyorum Ailede kimsede yok sadece bende böyle bir problem var neyse Allah başka dert vermesin. Bu arada gece daha dikkatli olacağım umarım artık hissederim canım sevgiler :)

Canim moralini bozmak istemem ama eger catladiysa gecmiyor maalesef..saglik olsun ne yapalim arkadasim[/QUOTE]
dery.a Ay benim de karnımda gram çatlak yok ama göğüslerim kılcal damar şeklinde çatladı bile kızarıklık gibi mora çalan ay ne bilim acaba küçük göğüsler mi yaşıyo bu problemi @Pregnant07
Bende çok kilo alıyorum ay allahım aynada kendime baktıkça gülesim geliyo iştah tavan zaten 60 ile hamile kaldım 68 oldum 80 i görürüm diye korkuyom
Şimdi yarıyıl tatilinde memlekete gidecez herkes başlayacak aman bu ne 9 aylık gibi o ne offfgggg

Kızlar ya bu arada geçen hafta ben bu lansinoh krem varya ondan aldım da erken daha diye bekletiyorum gelecek ay başlarım diyodum da göğüslerime kullanmaya başlasam mı ya
Ya da başka bir şey öneriyor musunuz yağ gibi falan

Canim benimkide 1.5 cm de durmus yasin genc bide sut kanallarina yakinsa komple hepsi alinmak zorunda kalinabilir dedi ben aldirmayi dusunmustum sonra dedim kalsin :) arada aciyo onun disinda zarari yok bide doktorum demisti her 5 kadinda birinde oluyo benimde ailemde kimsede yokdu bi kuzenimde bilti bide bende ama skinti yok napalim. Kendine ve bebisine cici bak sevgiler bizden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…