2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çok erken olmaz mı genelde 35. Haftada baslayın diyolar meme ucu kremleri için

Guzel Annaler hayirli aksamlat 1 sorum olacak
Bendim bat bugundu ama hamislik yok
Dun idrar da negatif cikti
Ama ben hala hasta olmadim
Bel ve bas agrisi var ara ara
Ama gogus hassasiyeti yook bende hatta hic yok
Bu sekilde gogus hassasoyeti yoksa hamile degilsin dediler
Dogrumudur
Hepinoz gogus hassasiyeti yasadinjz mi
Yardimlarinizi belliyorum

Merhabalarrr.ilk hamileliğimde göğüs Ağrı'sından anlamıştım fakat bu hamileliğimde göğüs Ağrı'm yoktu.o yüzden kondurmamıştım hamileyim diye.meğer hamileymişim.her hamilelik bir olmuyor derler doğruymuş.fakat ağzımın tadı değişmişti iki hamileliğimde de.hala da pek tat alamıyorum.her vücut farklı tepkiler gösterir ama umarım hamilesinizdir.allah isteyen herkesin kucağını mis kokulu bebeklerle doldursun..amin

Ev
evet canm benm ilk göhüslrim şişmişti ve çok acıyordu hamileliğimin en belirgin özelliği o oldu ilk zamnlar

ben hic anlamamistim hamile oldugumu :) ustune gormusum cunku.ama bildikten sonra farkediyorumki kasik batmalarim vardi .ogle uykularina yatiyordum.goguslerimde midem de hassaslamisti

Kızlar nolur dua edin çoook ihtiyacım var dün ayrıntılı ultrasonumz var diyodm ya girdik bebek gayet sağlıklı şükür ama bende çok az bi rahim yetmezliği cktı. Doktora serklaj önerdi zaman kaybetmeyelm dedi. Düşündük ve yaptırdık ameliyat oldum taburcu oldum bugün istirahat verdi 1ay kalkıcam tuvalet harici. Kızım yaşasın nolur dua edin bana. İlk gebeliğmde düşük olmuştu çok korkuyorum. Yatıyorum dua ediyorm öyle

Ayyyyh ben onuu yer yer bitiririmm anasinada kiyamazmis yavrum benimm. Benim minnak 280 gr.di 18 de bakalim.senn kuzuu ne kadar olmusss bu kizz babacii yaa beni tinlamiyor bal bocuguumm

Allah razi olsun canim

Canimm cok buyuk gecmis olsunn
O kadar endiselisinki buradan hissettm. Once sakin ol.derin nefesini al. Kuzununda sakinlestirr. Yasadiklarin elbet kolay degil inancin seni ayakta tutssun insaallah. Rabbim nasip ettiyse dualarmzla insaallah melegn seninle olacak annesi. Ama lutfen dikkat et yorma asla kendini . bu gunlern gecip melegini kucagina aldgn gunleri dusun

Çoook geçmiş olsun yaa çok üzüldüm Can'ım bak yarıladık nerdeyse.sakın kalkma ayağı bol dua et.7 aydan sonra her türlü yaşıyor bebekler.çok stres olma.bunu görmesi iyi olmuş dr un ya göremeseydi.inancını diri tut eminim sağlıklı bir şekilde bu birkaç ayı da atlatacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…