2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çok geçmiş olsun canım Allah ŞİFA versin bebeğin zamanında gelsin .Bende de servisk yetmezliği var şimdilik ilaç kullanıyorum serklaj a şimdilik gerek yok dedi senin serviks kaç mm di öģrenebilirmiyim inşallah vakti zamanında sağlıkla gelsin yavrularımız amin.

İnşallah canlarım ya inşş motive ediyorum kendimi kızımla konuşuyorum zaten. Dua edip duruyorum sürekli. Annemde kalıyorum sağolsun. Gerekirse doğum olana kadar yatarm. Doktorum şu 1ayı atlatalım dedi gittiği yere kadar hiç belli olmaz 9ayı bile tamamlar dedi. Açıklık yeni başlamış zaten yinede diktim güzel geçti ameliyat dua edelim dedi. İnşş Allah ım inşş

Aa senmiydin canm benm ben yazdm ama nicke hic bakmadm. Kiyamam hic o guzel canini skma. Benm kuzenm de senin gibiydi ameliyat oldu. O sekilde rahmi dikildi. Yemek dahi yapmazdi. Daha dogrusu yapamazdi. Simdi 2 minnosu var. Cok dikkat ettii. Rabbim koruyacak insaallah

Açıklığı söylems eşime 2cm miş hemen hemen kuzum zaman kaybetmeyelim nolur nolmaz dedi. Bende araştırdım biraz karar verdik hemen. Allah korusun canım inşş böyle atlatırsn sende.

Ayy inşş ya şuan okdar muhtacım ki böyle sonlanan gebeliklere. İnş bnde çok dikkat ediyorum. O kaçıncı haftasında yaptırdı canım ameliyatı

Ayyyyh ben onuu yer yer bitiririmm anasinada kiyamazmis yavrum benimm. Benim minnak 280 gr.di 18 de bakalim.senn kuzuu ne kadar olmusss bu kizz babacii yaa beni tinlamiyor bal bocuguumm
Ay su an fenalardayim evlendim hamileyim tembelim beyaz show a bakiyorum icim eridi sinirler tavan moraller yerde gökhan özene hayrandim eskiden bide gupse özay varya kadinin konusmalarina bayiliyorum neyse 9 aralik yayini veriliyo beyaz show zürihtelermis burda yani ben ancak tv den bakiyorum ya olamaz 10 araliktata görümce filminin oyunculari sinemadaydi yorgundum gitmedim ah ah yaslandim icim pörsüdü sanirsam benimki benden baskasina yuz vermiyo oglusum anasinin aski yaaa bakalim doktor insallah boy kilo soyler ultrasona girmek istiyom dedim sekretere bakalim koycakmi

Cok gecmis olsun canim rabbim yardimcin olsun insallah hic kalkma yerinden sakin bak dikkat et kendine arkadasimdada rahim agzinda acilma oldu yuzuk taktilar tansiyon ilaci kullandi sukur 38 haftalik dogdu

Amann hiçkimse münnoşumdan kıymetli değil bu ara boşverrr.çok ilginç hastaneden izin mi alınıyor usg için?neden böyle bir kısıtlamaya gidilmiş?kaynım da california da yaşıyor.onlar da eşinin hamileliğinde toplasan 3-4 defa görmüş bebeğini

Açıklığı söylems eşime 2cm miş hemen hemen kuzum zaman kaybetmeyelim nolur nolmaz dedi. Bende araştırdım biraz karar verdik hemen. Allah korusun canım inşş böyle atlatırsn sende.
Benimde şuanda 2.7cm şimdilik sabah akşam 200 mg progestan kullanıyorum uzun yürümek ayakta uzun süre kalmak iş yapmak sık banyo yapmak yasak 20 nin altına düşmez inşallah düşerse bana da dikiş atılacak .Allah yardımcımız olsun ama çok fazla kafaya takma üzülme düşünme zor biliyorum ama stres kasılmaları arttırıyormuş o yüzden kafanı farklı düşüncelerle meşgul etmeye bak .Tekrar geçmiş olsun .

Hastane degil canim burda özel muayenehane var genelde mecbur kalmadikca hastaneye gitmezsin. Sorun su sigortami kendim ödüyorum ve iki ultrason hakkim var orda bende kendime extra ultrason icin dogum icin baska opsiyonlar eklettim sigortam pahalandi ama hicbirsey kendim odemiyorum ultrason sinirsiz hastane masrafini tamamen karsiliyorlar falan. Cogu sigorta 2-4 ultrason hakki verdigi icin buranin gerizekali doktorlari yapmiyorlar ha doktor iyi biriyse yaoiyo ödetiyo sigortaya yoksada ona para kazandirmak icin yapmiyo bende yeni doktorumu aradim dosyam size geldimi eski doktordan diye sordum o aradada ben kendime ultrason icinde sigorta yaptirdim mumkunse herdefasinda istiyorum dedim kadinda tamam not alicam dedi olay bundan ibaret maksat sigortanin parasi gitmesin ama benden ayda 460 frank almayi biliyorlar! Doktorada derim yapmiyosan sana da gelmem dogum yapmak istedigim hastaneyle gorusurum ayarlarlar birini

Kızlar herkese merhaba

15 hafta basında doktorum çocuğun eşi asagıda demişti. Ama bu haftalarda oluyor 24 de kadar yukarı çıkabilir de dedi. Kanama vs olursa mutlaka gel dedi. Allah a şükür kanamam hiç olmadı.
Benimle aynı durumda olan var mı? 19. Hafta da kontrolüm var yine. Bekliyorum yukarı çıkmış mıdır diye de merak etmiyor değilim ?
Siz ne diyorsunuz ?

Beyaz tenli isen özellikle başla benim 20 haftada sağ kasık tarafında çatlak oldu ve hemen badem yağıyla kayısı çekirdeği karıştırıp sürmeye başladım iki hafta olcak ilerlemedi kalır oyle inşallah Dr a sordum detaylıda genetik olabilir ve beyaz tenlisin dedi beyaz renkler daha çok çatlarmis ne manaysa

Canım iç karnın genişliği diye bir şey varmış senin ki geniş o zaman
Canım bunu perinatolog a sordum detaylıda koca karı lafı bunlar dedi ben şok tabi dedim ama varmııış içeride gayet yer var bi sürü ama çatlamissin iç karin geniş ya da değil diye bisey yok dedi artik doğru gerçek ben onun yalancisiyim annemde yanımdaydı fazlası doktoru bu herşeyi kafaya takıyor bilmem ne

Merhabalar.geçmiş olsun.bikaç yerde okumuştum eşi aşağıda sonra yukarı çıkmış diye.yer değiştirebiliyormuş okuduğum kadarıyla.risk taşıdığını zannetmiyorum yukarı çıkar yani

Gazladi doktoru diyicektim

Detayli ultrason günümüzdü kızlar bizimmmm. 23 cm 350 gr yakısıklı bir oglum vaaaarmis öğrendim gördüm asik oldum :) agzi aynı ben, çene teyze, burun ve yüz yapısı babası Cdmizide aldik, durmadan izliyorum Birazcık amniyotik sıvım sınırdaymıs, onun disinda sıkıntımız yok sükür. Yarında kendi dr.umuza raporlari götürücem, cok büyük bir oh cektim. Darısı basınıza

Oh ne güzelll maşallah münnoşa.hep güzel haberlerini Alman dileğiyle.aminyotik sıvı için bol su içmen lazım sanırım öyle diil mi?yanlıl mı biliyorum yoksa?bizlm dr umuz boyunu ölçmedi ölçmeyecekmiş artık dolaylısıyla bilmiyorum oğlumun boyunu:)merak da ediyorum aslında ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…