2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
İnşallh tam gösterir yüzünü 1 tane atarsın cnm inşallh ya bişi olmaz Allahın izniyle burda herkes anne olacak herkes bebeğini düşnüyor ben herkesi kendim gibi biliyorum kötü gözle Allah korusun kem gözle bakıldığını düşünmüyorum Allahım öyle insanlardan korusun bizi.O nedenle attım içimden geldi.Herkes bebeğini bekliyor ve karnımızda melek taşıyoruz ve bu bizi de birer melek yapıyor.Nazar değmesin diyoruz zaten hep.İnşallh görürüz herkesin bebeğini birer birer şahit oluruz bizler de bu duruma.Sen benim ben senin bebeğin görürüm herkes sağlıklı kucağına alsın o günleri görelim inşallh hep iyi niyetliyim Allah korusun bebeklerimizi.

Tabiki öyle tatlım bende asla düşünmüyorum babis öyle demişti bende dinledim yoksa asla düşünmüyorum herkesin bebisi var burda zaten ne belli oluyor ki nazar degsin:) biz seviyoruz başkası gorse bu neye benziyor diyo anlamıyorlar nere kas göz:)) benim öyle düşüncem yokta eşime saygı duymak amaçlı atmadim canım bi keresinde Google yazmış koyacağımiz ismi ben çıkmıştim bana o zaman dedi o çok korkuyor bende saygı duyuyorum ama biliyorum ki herkes herkesin evladını kendi evladı gibi görüyor.. misal ben senin fındığını gorunce çok mutlu oldum bi guldum yerim yaa dedim hemende maşallah subhanallah dedim :) sanki benimmis gibi hissettim herkesin ki için bu böyle herkese benim gibi eminim:) ECEcanN bu arada canım doktor yüzünü gördum hani görmem gerekeni gordum ama iyi bi poz için tekrar birşeyler ye gel dedi ne diysem olmadı uç tane meyveli sut içtim o gün uç çikolata yedm suyu saymıyorum iyice gizledi alabildigimizle kaldık

Canm tamamen hak veriyorum sana. evet kımse anlamıyor bası nere gözü nere ayağı nere tamamen belli ama kımse anlamıyor ultrasonda bakıyoruz annem geldi annemde gençtir yaşlı değil ben anlamadım diyor yaşına verirdim anlamamasını ama allah allah dedim.bariz ortadaydı yani herşey.Biz anneler görüyoruz sadece herşeylerini. Sağol cnm tabiki öyle Allah razı olsun emin ol bende öyle olurum artık karnımızda bebek varken kesınlıkle ve kesinlikle kötü gözle kimse bakmaz normalde de bakılmaz ama annelik ayrı.Hamilelik.Benim gibi benim bebeğim gibi bakarm maşallh derim aynen doğrusun. Bir diğer gidişinde herşeyini görürsün resimlerde de çok net olur inşallah

Canım gittiğim doktorun ultrasonunda bu ayrıntı yok sadece normal bakıyor galiba doktorumu değişiyorum çokta kararsizim bu konuda değişmekte kararliyimda kime gitcegimde kararsız

Babayi gormek.daha kısıtlı oldugundan ozluyo yavrular :) daha bi kiymetli oluyor :) ben bunu bilmiyodum. Ozel hissettm bi an kendimi. Anasinin eli bile guven veriyo kuzulara yerimmm
Öyle tabi canim en buyuk baglari bizimle su an onlarin tek guvendikleri anneleri tek sakinlestikleri ses bizimki en guvenilir el bizimki onlarda onu anliyorlar zaten biz özeliz simdilik dogduklarinda görcez ebemizi babaya duskun olurlarsa

Ne guzel bizimkide erkek dedi emin degildi 20 araligi bekliyoruz insallah degismez tuhaf olur insan kac gundur oglusum diye seviyorum

Ne guzel bizimkide erkek dedi emin degildi 20 araligi bekliyoruz insallah degismez tuhaf olur insan kac gundur oglusum diye seviyorum
bende baktım kızım kızım diyorum dedim ben başka doktorada baktırcam oda kız deyince tamam artık dedik doktor net kız dedi çünkü Sizinkide değişmez umarım

oy oy oy nasıl da ciciymiş aman da aman ne şanslı bi bebe :)

Bebege giden damarlar aciksa hic endiselenme canim. Benim ilk bebegimde tek damarim kapaliydi. Onda bile zayif dogar demesine ragmen 38. Haftada 2950 dogdu. Sen hic kafani takma.

Güzel anneler ve anne adayları hepinize merhaba,
Ben 2016 Temmuz annesiyim, yani 5 aylık bir oğlum var çok şükür Darısı sağlıkla hepinizin başına inşallah
Elimde şuanda sıfır kutusu açılmamış bebe confort loola 2 bebek arabası var. Piyasa fiyatı 1300-1400 tl. Uygun fiyata vereceğim. İhtiyacı olup düşünen varsa özel mesaj atabilir. Sevgilerimle..

Bebege giden damarlar aciksa hic endiselenme canim. Benim ilk bebegimde tek damarim kapaliydi. Onda bile zayif dogar demesine ragmen 38. Haftada 2950 dogdu. Sen hic kafani takma.
Canım çok sukur bunun dışında bi sıkıntımız çıkmadı inşallah bisey olmaz sağlıkla gelişir sağlıklı olsun o da yeter doğunca aldırırım teyzesi kilo :) yeterli sağlıkla gelsin ama doktor en kötü ihtimali zorlaynca ben soyledi inşallah o da olmaz .

Ben de hiç anlamadan 10 kilo almışım ama hiç on kiloluk değil görünüşüm.bebek,suyu,plasenta,ödem de var hesaba katmadığımız.ama sağlam almışım.kış bide bu soğukta yürümem iyice hasta olurum mazallah.yaz olsaydı yürürdük,yüzerdik ama malesef.takma kafana

Arkadaşlar göğsünüzde çatlak oldu mu? Benim damarlanmanın dışında çatlak da oldu sanki göğsümde... doğumdan sonra geçer mi yoksa çatlak kremi sürüyor musunuz siz? İnşallah göbekte derken göğsümde kalmaz çatlak izi

Korkma parol arada ben de alıyorum çok başım ağrıdığında.valla yormamak lazım zaten yeterince yoruyor münnoşlar

Canım gittiğim doktorun ultrasonunda bu ayrıntı yok sadece normal bakıyor galiba doktorumu değişiyorum çokta kararsizim bu konuda değişmekte kararliyimda kime gitcegimde kararsız
Mutlaka bulursun cnm başka hastane olcak o zamn.Çevrende tavsiye veren olur muhakkak.Yakın hastane araştır.

Mutlaka bulursun cnm başka hastane olcak o zamn.Çevrende tavsiye veren olur muhakkak.Yakın hastane araştır.
Canım tavsiye üzerine gittim zaten ama ölçümleri yanlış tutuyomus perinatolog bunlar nasıl ölçümler dedi .. bende anlamstm ama Dr öyle diyince emin oldum önemli bunlar dedi artk başka bi dr a gidicem mecburi:)

bende baktım kızım kızım diyorum dedim ben başka doktorada baktırcam oda kız deyince tamam artık dedik doktor net kız dedi çünkü Sizinkide değişmez umarım
Pipi gorunuyo kadin kesin konusmak istemedi %51 dedi yani kordon oldugunu sanmam onun bakalim diger doktor ne dicek en azindan aldiklarimizi degistirmeye zamanimiz var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…