2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Öyle tabi canim en buyuk baglari bizimle su an onlarin tek guvendikleri anneleri tek sakinlestikleri ses bizimki en guvenilir el bizimki onlarda onu anliyorlar zaten biz özeliz simdilik dogduklarinda görcez ebemizi babaya duskun olurlarsa
Keserim totosunuuu en cok beni sevsinnn lutffeenn:)))) senn kontrol gunu yaklasiyo demi canim :)

Bir prenses daha geliyor masaallah annesi

Canım evet oluyo ben yağ kullanıyorum artık her yerime kayısı çekirdeği ve badem yağı suruyorum

Benim bebiş 17+2 de 18 cm 200 gr dı ve ben sadece 1 kilo almışım Dr her gittiğimde tartıyor.Sizin kilolara bakıyorum daha fazla ama Dr um her şeyi gayet iyi dedi haftasına göre gelişimi mükemmel dedi .Sizin bebişlerin 17 haftada boyu kilosu ne kadardı.

Biz 8 gün önden gidiyoruz Can'ım.iri bir Bebek olacak dedi dr amcası aldığım kilolar boşa gitmemiş bende

Biz 8 gün önden gidiyoruz Can'ım.iri bir Bebek olacak dedi dr amcası aldığım kilolar boşa gitmemiş bende
Allah size bağışlasın canım yok kiloda değilim zaten benim aldığım kilo önemli değil sağlıklı olsun bebiş de zaten illaki sezeryan yapacaklar sadece bebişin gelişimini merak ettim.

Allah size bağışlasın canım yok kiloda değilim zaten benim aldığım kilo önemli değil sağlıklı olsun bebiş de zaten illaki sezeryan yapacaklar sadece bebişin gelişimini merak ettim.
Yok kilo aldığım şeyleri sayayım.her gün pekmez,muz,2yumurta,bol ceviz,2 kase yoğurt.bunlar her gün rutin olunca kilo yapıyor.yoksa iştah patlaması hiçbirimiz yaşamadık bence.gelişiöi ise her bebeğin ayrıdır anne boyu anne kilosu genetik faktörler vs işin içine giriyor.allah sana da bağışlasın inşallah.bu arada doğal doğum düşünüyorum Allah'ın izni olursa tabi.her günkü duam bu Allah izin verirse

Asumnur canım bugün bizimki yaramaz olmuş.kaç gündür üzüyordu beni.çok sevdik şımardı veya bizimki de:))

Keserim totosunuuu en cok beni sevsinnn lutffeenn:)))) senn kontrol gunu yaklasiyo demi canim :)
Bende öyle diliyorum en cok beni sevsin askim oglusum. Evet canim sali günü randevu hayirlisiyla gecen kilosunu soylememisti bakalim boyu kilosu durumu ne oglusumun ama bence sanki kilosu boyu iyi gibi geliyo hani buyudukce daha iyi hissedilirmis ya obur zaten ben yemek yerken kipir kipir dedim bu ne ya yemek bile yedirmiyo insana bi vuruyo bi vuruyo allahim icim tuhaf tekmeler guclendikce daha bi tatlis oluyo bide iki gece denedim vurmayinca küsüyorum bi basliyo koca koca tekmeler :)

amin inşallah canım meyve süt yoğurt falan bende yiyorum . Bende normal doğum çok istiyorum ama bizim bebiş biraz geç geldi 12 sene sonra oldu o yüzden Dr lar riske atmaz zaten erken doğum riski var o yüzden bebeğe kilo yapan şeyler yiyorum ki eğer erken doğarsa kilosu bari biraz olsun .İnşallah hepimizin bebeği vakti zamanında sağlıcakla gelir amin.

Merhaba arkadaşlar :) Çalıştığım için çoğu zaman yazamıyorum ama hemen hemen her gün girip tüm yazdıklarınızı okuyorum. Ben en son kolumun altından göğüse doğru bir ağrım olduğunu yazmıştım bir de iki memede de kitlelerim var benim. İyi huylu tümörler fibroadenom deniyor. Her sene kontrol oluyorum. Ağrım çoğalınca korktum meğerse kol altıma doğru meme dokusu oluşmuş olurmuş bazen o ağrı yapıyormuş hamilelikle hormonlar da coşunca, içim rahatladı. Sizin de aklınızda olsun böyle bir şey olursa korkmayın. Bir de bugün 19. haftamızı doldurduk da bizim arkadaştan tık yok hareket hissedemiyorum ben ya da anlayamıyorum Sizde durumlar nasıl? Bu arada haftaya çarşamba ayrıntılı ultrasona gideceğim çok merak ediyorum inşallah iyidir ... Sevgilerrr

Aslında sonrasında çok almaktan korkuyorum 15 kilo alsam toplamda sorun değil ben fazlasını almaktan korkuyorum doktorumla konuşayım bi

Dikkat edecegim artık daha doğuma 21 hafta var 2 haftada 1 kilo alsam 15 kilo ile hamileliği bitiririm doğumda 7 8 kilo falan gitse doğum sonrası 68 kilo olurum

@nev-

Nevra nerelrdrsin iyi misin ben uzun zaman giremedim fetal sonuclarin nasil oldu
Canim ben bebegimi kaybettim sonuc kotu geldkalbi durdu suni sanci ile gece
@nev-

Nevra nerelrdrsin iyi misin ben uzun zaman giremedim fetal sonuclarin nasil oldu
canim maalesef sonuclar olumsuz geldi kromozom anomalisi bebegin esi hastaymis yasamasi mumkun degilmis. Zaten kontrole gittik kalbi durmustu suni sanci ile bebegimi butun olarak bir nevi dogurdum. Cok sukur rabbim beni bir tercih yapmak zornunda birakmadi.suan cok sukur toparlandim iyiyim.tesekkur ederim canim sordugun icin.

Ayyy annesi maasallah subhanallah Allahim esirgesin bende ozledim melegimi gorunce kendi bebegimmis gibi seviniyorum.sayili gunler gececek elbet yeterki saglikla sihhatle gelsinler
Ya acaba kaç kilo ile tamamlarız
Sizi bilmemde ben bu gidisle toplamda 25 i bulucam sanirim...
Canim moralini bozmak istemem ama eger catladiysa gecmiyor maalesef..saglik olsun ne yapalim arkadasim

Sevindim arkadasim iyi olmana..cok cok iyi ol insallah..bizler dogurmadan hayirli haberlerini duymak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…