2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Masallah kuzuya hayirli olsun cdniz :) rabbim hepimize saglikli eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin insallah. Benimde bildigim kadariyla zeranda yazmis bol su tuketmelisin illa su degil yani doktorum demisti su ve diger icecekler ne canin istiyosa. Benim gecen defa suyuna iyi dedi bende sasirdim halbuki su icmekte zorlaniyorum ama icecek iciyorum gunluk oyle boyle 2 litreyi tamamliyoruz :)

İçecek derken ne içiyorsun acaba merak ettim:)) kola oluyor mu?canım çok istiyor bu ara yanımda fast food ile birlikte

İçecek derken ne içiyorsun acaba merak ettim:)) kola oluyor mu?canım çok istiyor bu ara yanımda fast food ile birlikte
Hahaha :) sakinan göze cöp batarmis is yerinde bi arkadasim surekli asitli icecek iciyodu sapasaglam cocugu masallah bende kola iciyorum dayanamiyorum cunku once sevmezdim normalini icmezdim simdi canim cok istedigi icin aksam yemeginde yarim bardak iciyorum :) onun disinda portakal suyu, tatlandirilmis sular, visne suyu arada yine fanta falan oluyo ama tabi asitli olanlar gunde yarim yada bir bardaktan fazla olmuyo eskiden kim neye dikkat ediyoduki bizler saglamiz sukur insalllah yavrularimizida sorunsuz skintisiz kucaklrimiza aliriz.

Canim doktoruna sormadan baslama ben erken basladim doktorum kizdi, goguslerini uyariyorsun erken doguma neden olacaksin diye.

Aynen bana da 10-13 arası olmalı alacağın kilo dedi. Ben 5. ayımdayım 4 kilo almışım bile.Bundan snra 6 kilo almam lazım ama imkansız. ay başı 2 alsam 15-16 kılo ile bitiririm gibime geliyor.Ama bebekte ağırlaşıyor oda kilo alıyor onun kilosuyla 18 i bulur.

Gunaydin kizlar :) dun neredeyse butun gunumu uyuyarak gecirdim.cocuklari gotur gel yat yaparak gecti gunum.gecede haliyle biraz zor uyudum.normalde gunduz uykusunu cok sevmem ama hamileyken yarim saat bile cok kiymetli :)))

Yapımına baktım oldukça kolaya benziyor güzel kalıplar var çarşıya çıkınca malzeme almayi düşünüyorum
Bende bakiyim bi tam malzemesine
Canım sabundanmi bahsediyodunuz kokulu tastanmi?
Kokulu tas canim
18 le kalırsa şu dogumda oynayan kadin varya ahdım olsun oyle oynarim :)))

16+3te 153 g 15 cm canım. Ben de 17+4 itibariyle 2,1 kilo almışım :) doktorum herşey yolunda bebeğin gelişimi güzel ve normal dedi, çok şükür.

Canım dualarımız seninle, aklına kötü bir şey getirme inşallah sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına. Bol bol dinlen, Allah yardımcın olsun.

Sanada geçmiş olsun canımm. Dua edelim inş bebeklerimize yansıtmayalım hep güzel şeyler düşünelim. Moral motivasyonu yüksek tutalım. Allah in da izniyle gününde saatinde kucağımıza alalım bende tuvalet ihtiyacı için kalkıyom canım hep yatıyorum. Hayırlısı bakalım

Yapımına baktım oldukça kolaya benziyor güzel kalıplar var çarşıya çıkınca malzeme almayi düşünüyorum
Canim ben malzelerini hesapladimda sadece kalibi 10 15 lira arasi degisiyor ayrica malzemeleri vs birde tutturabilecekmiyiz?? Gitti gidiyorda 50 emzik 53 lira hic riske atmaya gerek yok diye dusundum.

Cok gecmis olsun canim râbbim sanada kizinada saglik versin.uzme kendini dinlen iyice hersey guzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…