2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim moralini bozmak istemem ama eger catladiysa gecmiyor maalesef..saglik olsun ne yapalim arkadasim
dery.a Ay benim de karnımda gram çatlak yok ama göğüslerim kılcal damar şeklinde çatladı bile kızarıklık gibi mora çalan ay ne bilim acaba küçük göğüsler mi yaşıyo bu problemi @Pregnant07
Bende çok kilo alıyorum ay allahım aynada kendime baktıkça gülesim geliyo iştah tavan zaten 60 ile hamile kaldım 68 oldum 80 i görürüm diye korkuyom
Şimdi yarıyıl tatilinde memlekete gidecez herkes başlayacak aman bu ne 9 aylık gibi o ne offfgggg[/QUOTE]

canım yarıyıl tatilinde seyahatten bahsetmişsin...uçakla mı?
arabayla kaç saatlik yola doktorlar izin veriyorlar biliyor musun?

canım çatlak kremi sürmeye de mi kızdı
ben şimdilik nemlendirici sürüyorum çatlamasın diye
Ben hem gobegime hem de goguslerine bio oil ve lierac jel suruyorum. Gobegime hergun, goguslerime ise haftada bir yada iki suruyorum. Karnimda buyudu ama cok degil, disardan cokta belli olmuyor. Ama kilo aldim ya 6-7kg falan..... Henuz catlak yok ve olmazda insalllah

ben daha 4. ayıma yeni girecem 3,5 kg almışım
ama iştahım çok fena ...herşeyi yiyesim geliyor
obur birşey oldum..Eşimin de hoşuna gidiyor habire birşeyler getiriyor önüme ye diye
bu gidişle 30 kg ile doğuma giderim
haftaya diyetisyene gideceğim

canım çatlak kremi sürmeye de mi kızdı
ben şimdilik nemlendirici sürüyorum çatlamasın diye
bende evdeki ıvır zıvır kullanmadığım yağ ve nemlendiricileri sürüyorum.üst bacaklarda gebelik öncesinden beyaz çatlaklar var zaten.çatlamaya müsaitim yani

salı günü kontrolüm var doktoruma sorayım ben de...ben 3,5 kg aldım ama karnım çok belirgin 6 aylık gibi..
ben de henüz çatlak göremedim haftaya artık çatlak kremi almayı düşünüyorum
Babe mustela ve lierac öneriyorlar genelde bakalım birini alacağım

efsunsuz bizim gideceğimiz yol 10-11 saat araba ile gitmeyi düşünüyoruz dinlene dinlene sıkıntı olabileceğini hiç düşünmedik valla doktoruma sorayım o zaman

Ben 67 ile kalmistim 63 dustum simdi 66 trkrar ama istahim normal oyle normal yiyorum çarşamba gideceğim dt.bakslm ne durumdayiz

ben iki kilo aldim bu zamana kadar. sasiriyorum kendime :) aslinda cok bulantilarimda olmadi ama normal besleniyorum.eskiden surekli biseyler yerdim .neden boyle oldum anlamadim istah yok heralde bende

Bende bakiyim bi tam malzemesine

Kokulu tas canim

18 le kalırsa şu dogumda oynayan kadin varya ahdım olsun oyle oynarim :)))
Yarın eşimle bebis için birşeyler alcaz inşallah o ses bunların malzemesinden de alicam bende yapicam sabun yapıyordum taşta yaparım heralde kokusu rengi var zaten :)

Kızlar ben yine benim oğlanı hissetmiyorum bu çocuk beni öldürecek doktora gidesim var yeminle koşa koşa ya :/ acaba konsantre oluyorum diyemi ben bekliyorum ki kendi kendini hissettiren:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…