2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim Allah sabir versin cok gecmis olsun. Dedigin gibi kendin o karari vermis olsaydin daha kötü olurdun. Insallah yine güzel haberlerini aliriz. Allah herseyi gönlüne göre versin

Arkadaşlar hala bebeğini hissetmeyen var mı ben Arada bişeyler hissediyorum ama kimi arkadaşlar Sağdan sola geçtiğini hissediyorum filan diyo öyle bişeyi anlayamıyorum Şuan 19+5 günlük olduk. Cok sabırsızlanıyorum hareketini hissetmek için. Birde Bi aydır bacak aramda tam kasıkta yağ bezesi gibi bişey cıktı fındık kadar 2 gündür hareket edince bacağımı zorluyor sanki sinir sıkışıyor gibi pazartesi gidicem doktora ama siz böyle bişey yaşadınız mı. Bebek'le ilgili Bi olumsuzluk değildir inşallah

Kızlar bir yardım
Bugün ilk defa bacağımda diz kapağının yan kısmında oluşmuş ince kılcal damarlar gördüm
bir mandalina boyutunda varis mosmor
bunu yok etmenin yöntemi var mı
1 hafta da olmuş....hamilelikten sanırım...
yok etmenin çaresi var mı??

Kızlar ben yine benim oğlanı hissetmiyorum bu çocuk beni öldürecek doktora gidesim var yeminle koşa koşa ya :/ acaba konsantre oluyorum diyemi ben bekliyorum ki kendi kendini hissettiren:/
Ben bebegimi ilk hissettiğimde baklava yemiştim üç dört dilim ozaman hareket etmişti yatman sart degil rahat oturdugun zaman yada sağına soluna döndüğünde hissedebilirsin ama hissedemezsende panikleme bazıları geç hisseder

benim normalde bile davul gibi oluyor şimdi kesinnnn olur
Benim yarıyıl tatilinde gidebileceğime dair umudum yok açıkçası
Ay canım eylülden bu yana görmüyoruz aileleri özledik gitmesek de olmaz ki hem sabırsızlıkla bekliyorlar hamile halimi görmeye dobişko olarak gidecem haberleri yok o ayrı

Maşallah maşallah geliyoruz arkandan
Buyurun gelin canım 21+6 yiz 22 olucaz ama bizim ufaklık cok sinir ediyor beni zaten detaylıda da böyle yaptı yüzünü zar zor gorduk çarpraz simdi birşeyler yiyim soluma yatayim bi keresinde öyle hissetmiyim iki saat boyunca aralikli takla attı sanki :) çok güzeldi ya 19 haftadaydim şimdi daha net olcakken sehzademiz istifini bozupda içime su serpmiyo :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…