- 29 Haziran 2014
- 4.213
- 4.244
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #23.201
Ay canım eylülden bu yana görmüyoruz aileleri özledik gitmesek de olmaz kihem sabırsızlıkla bekliyorlar hamile halimi görmeye dobişko olarak gidecem haberleri yok o ayrı
Canım ben neler yedim de bu oğlan oynamadı çok inatçı o gün full fındıklı tadimca iki tane yedim bi tane çikolata uç tane meyveli sut içtim hiç bana mısın demedi detaylıda perinatolog bu çocuk çok inatçı nasıl bi inat bu dedi dakikalarca oynadı kafasını gömdü bi yere gostermedi kendini bi ara çarpraz yakaladıkBen bebegimi ilk hissettiğimde baklava yemiştim üç dört dilim ozaman hareket etmişti yatman sart degil rahat oturdugun zaman yada sağına soluna döndüğünde hissedebilirsin ama hissedemezsende panikleme bazıları geç hisseder
Ultrasonu bizimki de sevmiyo en son gittiğimizde ayağı ile yüzünü kapatmıştı eliyle bile değilBuyurun gelin canım 21+6 yiz 22 olucaz ama bizim ufaklık cok sinir ediyor beni zaten detaylıda da böyle yaptı yüzünü zar zor gorduk çarpraz simdi birşeyler yiyim soluma yatayim bi keresinde öyle hissetmiyim iki saat boyunca aralikli takla attı sanki :) çok güzeldi ya 19 haftadaydim şimdi daha net olcakken sehzademiz istifini bozupda içime su serpmiyo :/
Bende soracam diğer gitmemeozaman değer...kazancın kaybından fazla...
benimki seninkinden 5 saat daha uzun
doktora soracağım ocak kontrolünde
Geçmiş olsun canım önemli bir şey değildir gibi geldi bana ama, bende böyle birşey olmadı, sen doktoruna sorunca bize de haber ver, olan birşey miymiş bilelim hazırlıklı olalım... Ben hissediyorum bebeğimin hareketlerini 15.haftadan beri, sanki karnımda baloncuklar yükseliyor :)) bir kere aşağıdan yukarı sola doğru hareket etti, böyle yumru gibi bişey yukarı doğru çıktı yer değiştirme olarak sadece onu hissettim. Benimki genelde sol tarafta duruyor ve pek hareketli, bu sabah ilk kez sağdaydı ordan pıt pıt yaptı :)) sen de hissedersin en geç 2 haftaya sanırım. Meraklanma o kadar çok hissedicez ki uykularımızdan uyanıcaz tekmeleriyle ilerde :)Arkadaşlar hala bebeğini hissetmeyen var mı ben Arada bişeyler hissediyorum ama kimi arkadaşlar Sağdan sola geçtiğini hissediyorum filan diyo öyle bişeyi anlayamıyorum Şuan 19+5 günlük olduk. Cok sabırsızlanıyorum hareketini hissetmek için. Birde Bi aydır bacak aramda tam kasıkta yağ bezesi gibi bişey cıktı fındık kadar 2 gündür hareket edince bacağımı zorluyor sanki sinir sıkışıyor gibi pazartesi gidicem doktora ama siz böyle bişey yaşadınız mı. Bebek'le ilgili Bi olumsuzluk değildir inşallah
Canım ara ara öyle oluyo benimde olmuştu rahim büyüyomuş ya ondanKızlar 2 gundur karnımın alt tarafında acıma var alt taraflara vuruyo agrı afedersiniz normal mi acaba aksam çoktu sukur azaldı bugun ama korktum kotu bişeymi diye
İnşallah bir doktora gidiyim size de yazarım :)Geçmiş olsun canım önemli bir şey değildir gibi geldi bana ama, bende böyle birşey olmadı, sen doktoruna sorunca bize de haber ver, olan birşey miymiş bilelim hazırlıklı olalım... Ben hissediyorum bebeğimin hareketlerini 15.haftadan beri, sanki karnımda baloncuklar yükseliyor :)) bir kere aşağıdan yukarı sola doğru hareket etti, böyle yumru gibi bişey yukarı doğru çıktı yer değiştirme olarak sadece onu hissettim. Benimki genelde sol tarafta duruyor ve pek hareketli, bu sabah ilk kez sağdaydı ordan pıt pıt yaptı :)) sen de hissedersin en geç 2 haftaya sanırım. Meraklanma o kadar çok hissedicez ki uykularımızdan uyanıcaz tekmeleriyle ilerde :)
Galiba canım annesine çekmişUltrasonu bizimki de sevmiyo en son gittiğimizde ayağı ile yüzünü kapatmıştı eliyle bile değil
Hareket konusunda şekerli şeyler ve özellikle mandalina diyorum ısrarla
Ama çok takma demekki uykucu bir minik seninki
ayrıntılı yı kacıncı haftada yaptınız :) bakmayın benım kı hareketlı ama daha cınsıyetını bıle gostermedı :)))))Canım ben neler yedim de bu oğlan oynamadı çok inatçı o gün full fındıklı tadimca iki tane yedim bi tane çikolata uç tane meyveli sut içtim hiç bana mısın demedi detaylıda perinatolog bu çocuk çok inatçı nasıl bi inat bu dedi dakikalarca oynadı kafasını gömdü bi yere gostermedi kendini bi ara çarpraz yakaladıkdedi artık bunada sukur gosteriyo bu da yeterli ama iyi bi poz alamiycsz kaldı oyle:)
Arkadaşlar hala bebeğini hissetmeyen var mı ben Arada bişeyler hissediyorum ama kimi arkadaşlar Sağdan sola geçtiğini hissediyorum filan diyo öyle bişeyi anlayamıyorum Şuan 19+5 günlük olduk. Cok sabırsızlanıyorum hareketini hissetmek için. Birde Bi aydır bacak aramda tam kasıkta yağ bezesi gibi bişey cıktı fındık kadar 2 gündür hareket edince bacağımı zorluyor sanki sinir sıkışıyor gibi pazartesi gidicem doktora ama siz böyle bişey yaşadınız mı. Bebek'le ilgili Bi olumsuzluk değildir inşallah
Normal ozaman demekki canım sagol icimi rahatlattınCanım ara ara öyle oluyo benimde olmuştu rahim büyüyomuş ya ondan
erkek benim bebeğim canım.Teşekkür ederim canım, senin de inşallah. Kız mıydı erkek miydi bebeğin?
Nasilmis bal bocukk :)))
yok ben emzirirken yara olmasin diye surmeye 28. Haftalarda felan baslamistim ona kizmisti. Gerci bir faydasi da olmadi. Goguslerim yara oldu kanadi. 35 gun emziremedim. Sagarak verdim.canım bunu emzirirken kullanıyorlar da
çatlak için de mi kullanıyorsun
20+3 du canım oynadı bu arada oynastim biraz oturdum yaşlandım konuştum ezan okunurken oynadı azacik ezan bitti gittiayrıntılı yı kacıncı haftada yaptınız :) bakmayın benım kı hareketlı ama daha cınsıyetını bıle gostermedı :)))))
yok ben emzirirken yara olmasin diye surmeye 28. Haftalarda felan baslamistim ona kizmisti. Gerci bir faydasi da olmadi. Goguslerim yara oldu kanadi. 35 gun emziremedim. Sagarak verdim.
Catlamiyim diye 2 hamileligimde de hic birsey kullanmadim.
Su icmenin direk olarak suyla ilişkisi yokmus ama yinede tavsiye etti dr.um. Bugünde raporlarımı gösterdim Dr.umuza <3 Kilomuz 383 gr :) boyumuz 22.8 cmOh ne güzelll maşallah münnoşa.hep güzel haberlerini Alman dileğiyle.aminyotik sıvı için bol su içmen lazım sanırım öyle diil mi?yanlıl mı biliyorum yoksa?bizlm dr umuz boyunu ölçmedi ölçmeyecekmiş artık dolaylısıyla bilmiyorum oğlumun boyunu:)merak da ediyorum aslında ama neyse
Ben cok cay iciyorum aslında, meyve suyuda iciyorum ama arada, saf su gerekiyormus ama iste. herkeste farkli bir görüs bildiriyor. Bakalim kısmet..Masallah kuzuya hayirli olsun cdniz :) rabbim hepimize saglikli eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin insallah. Benimde bildigim kadariyla zeranda yazmis bol su tuketmelisin illa su degil yani doktorum demisti su ve diger icecekler ne canin istiyosa. Benim gecen defa suyuna iyi dedi bende sasirdim halbuki su icmekte zorlaniyorum ama icecek iciyorum gunluk oyle boyle 2 litreyi tamamliyoruz :)
Olsun dogunca alırsın intikamını ısırırsın yanaklarınıCanım ben neler yedim de bu oğlan oynamadı çok inatçı o gün full fındıklı tadimca iki tane yedim bi tane çikolata uç tane meyveli sut içtim hiç bana mısın demedi detaylıda perinatolog bu çocuk çok inatçı nasıl bi inat bu dedi dakikalarca oynadı kafasını gömdü bi yere gostermedi kendini bi ara çarpraz yakaladıkdedi artık bunada sukur gosteriyo bu da yeterli ama iyi bi poz alamiycsz kaldı oyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?