2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay canım eylülden bu yana görmüyoruz aileleri özledik gitmesek de olmaz ki hem sabırsızlıkla bekliyorlar hamile halimi görmeye dobişko olarak gidecem haberleri yok o ayrı

ozaman değer...kazancın kaybından fazla...
benimki seninkinden 5 saat daha uzun
doktora soracağım ocak kontrolünde

Canım ben neler yedim de bu oğlan oynamadı çok inatçı o gün full fındıklı tadimca iki tane yedim bi tane çikolata uç tane meyveli sut içtim hiç bana mısın demedi detaylıda perinatolog bu çocuk çok inatçı nasıl bi inat bu dedi dakikalarca oynadı kafasını gömdü bi yere gostermedi kendini bi ara çarpraz yakaladık dedi artık bunada sukur gosteriyo bu da yeterli ama iyi bi poz alamiycsz kaldı oyle:)

Ultrasonu bizimki de sevmiyo en son gittiğimizde ayağı ile yüzünü kapatmıştı eliyle bile değil
Hareket konusunda şekerli şeyler ve özellikle mandalina diyorum ısrarla
Ama çok takma demekki uykucu bir minik seninki

Kızlar 2 gundur karnımın alt tarafında acıma var alt taraflara vuruyo agrı afedersiniz normal mi acaba aksam çoktu sukur azaldı bugun ama korktum kotu bişeymi diye

Geçmiş olsun canım önemli bir şey değildir gibi geldi bana ama, bende böyle birşey olmadı, sen doktoruna sorunca bize de haber ver, olan birşey miymiş bilelim hazırlıklı olalım... Ben hissediyorum bebeğimin hareketlerini 15.haftadan beri, sanki karnımda baloncuklar yükseliyor :)) bir kere aşağıdan yukarı sola doğru hareket etti, böyle yumru gibi bişey yukarı doğru çıktı yer değiştirme olarak sadece onu hissettim. Benimki genelde sol tarafta duruyor ve pek hareketli, bu sabah ilk kez sağdaydı ordan pıt pıt yaptı :)) sen de hissedersin en geç 2 haftaya sanırım. Meraklanma o kadar çok hissedicez ki uykularımızdan uyanıcaz tekmeleriyle ilerde :)

İnşallah bi
İnşallah bir doktora gidiyim size de yazarım :)

Galiba canım annesine çekmiş insan panik yapiyo ya hissetsemde içim rahatlasa

ayrıntılı yı kacıncı haftada yaptınız :) bakmayın benım kı hareketlı ama daha cınsıyetını bıle gostermedı :)))))

Selam cnm ben hissediyorum artık doktora sordum hisseettiğim bebek hareketi olabilir mi diye.. 20 hafta oldu hissedersin dedi.. dalga gibi oluyor bazende pıtır pıtır dokunup geciyor.

Benimde kasıgımda sislik olmuştu sıktım irin aktı megersem sivilce gibi bişimiş içi tam bosalmadı cok ufak bişi kaldı ellemiyorum hiç

Nasilmis bal bocukk :)))

Ay tam balmış İlk defa yüz hatlarını göz boşluğunu burnunu anlayabildim. 5 gün önden gidiyor ne acelesi varsa.. Haftya carsamba detaylı ultrasona randevu verdiler.

Yaa ben hala kusuyorum doktor da cozum bulamadı artık.. ama böyle yaşamaya alıştım şükür :))

canım bunu emzirirken kullanıyorlar da
çatlak için de mi kullanıyorsun
yok ben emzirirken yara olmasin diye surmeye 28. Haftalarda felan baslamistim ona kizmisti. Gerci bir faydasi da olmadi. Goguslerim yara oldu kanadi. 35 gun emziremedim. Sagarak verdim.

Catlamiyim diye 2 hamileligimde de hic birsey kullanmadim.

ayrıntılı yı kacıncı haftada yaptınız :) bakmayın benım kı hareketlı ama daha cınsıyetını bıle gostermedı :)))))
20+3 du canım oynadı bu arada oynastim biraz oturdum yaşlandım konuştum ezan okunurken oynadı azacik ezan bitti gitti çocuğum namaza kalktı galiba anasına çekmemiş

yok ben emzirirken yara olmasin diye surmeye 28. Haftalarda felan baslamistim ona kizmisti. Gerci bir faydasi da olmadi. Goguslerim yara oldu kanadi. 35 gun emziremedim. Sagarak verdim.

Catlamiyim diye 2 hamileligimde de hic birsey kullanmadim.

Bella B Tummy Honey Butter Çatlak Önleyici ve azaltıcı kremi sipariş ettim (1 kutu)
Bu arada bugün duşta ince mor çizgiler gördüm göğüste..
sanırım bu krem azaltmaya da yarıyormuş..İnşallah işe yarar...
Doktora gittiğimde ondan da tavsiye alacağım olmazsa sabah birini akşam birini sürerim
çok çatlayacağım aşikar bu haftadan başladıysa

Su icmenin direk olarak suyla ilişkisi yokmus ama yinede tavsiye etti dr.um. Bugünde raporlarımı gösterdim Dr.umuza <3 Kilomuz 383 gr :) boyumuz 22.8 cm

Ben cok cay iciyorum aslında, meyve suyuda iciyorum ama arada, saf su gerekiyormus ama iste. herkeste farkli bir görüs bildiriyor. Bakalim kısmet..

Olsun dogunca alırsın intikamını ısırırsın yanaklarını Bizde cinsiyetine bakarken doktor nerdeyse onbes yirmi dakka göstermesini bekledi göstermedi en sonunda ben gülmeye başladıgımd doktor gördüm dedikeyifleri nasıl isterse öyle yapıyor minnoslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…