2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ne guzelll erken kavusursun yavrunaa. Acelesii annesine kavusmak istemesindendrr:)))
Bende hic bulanti olmadi canim. Umarim en kisa zamanda gecer. Kuzularin cilveleri

Ayy inşş ya şuan okdar muhtacım ki böyle sonlanan gebeliklere. İnş bnde çok dikkat ediyorum. O kaçıncı haftasında yaptırdı canım ameliyatı
Cam benm hic korkma cok dikkat etti titiz davrandi. Esi araba mibubuslre dahi binmedi ani fren yapar vs diye. Onun cok agr geciodu ameliyati falan. Ben 5. Ay diye hatrliyorum

Kızlar bi şey sorcam. Şimdi örneğin 20 haftalık gebeler 5 aylık mı oluyor 4 aylık mı ? Hafta hesabı aya çevirilince 10 aylık oluyor çocuklar :) 40/4 = 10
Bana sorduklarında ne diyeceğimi şaşırıyorum. 4,5 aylık desem Nisan da mı doğacak diyorlar. Yok mayıs diyince o zaman daha 3,5 deniyor.

Hersey onlar icinn kuzuu. Bizde tatildeydik minnak varken raftnge falan icim gitti. Sonra ha i yukardan halatla karsiya geciyorlar ya nasil istedm ama adetm 5 gun gecnce dedm ya bebegm varsa tehlikeye atmayim. Varmis melegm benmleyms. Basim catliyodu o aralar bir agri kesicci desen icmedim. Simdiden fedakarlklar basladi ballar icinn. Rabbim saglik versin hepsine. Ana oluyoruzz cok mutluyumm:))) benm erkek kardeslerm anneme ana diyince o kadar hosuma gidioduki. Erkek cocugundaan ana lafini duymak cok.icten gelir hep bana :)

Canım pozisyonu iyidi Allah'tan her yerini gördü elini kafasının altına almış yatıyorum kafasını sol kasigimin oraya gömmus poposu rahim ağzının orda ayaklar başka yerlerde yüzünde çok uğraştık sadece göstermedi tam ama çarpraz foto aldık sevip sevip duruyorum.. çok şükür bugünlere getirene ya :)

Hadi ya demekki benim de öyle olabilir belki Biraz içim rahatladı Bebek'le ilgili bişey olmasında insallah

Canım sat'a göre şu an kaç aylık görünüyorsan onu söyleyebilirsin :) mesela benim sat 16 ağustos dolayısıyla şu an tam 4 aylığım. Sat'a göre hamilelik tam 9 ay 1 hafta oluyor.

Canım sat'a göre şu an kaç aylık görünüyorsan onu söyleyebilirsin :) mesela benim sat 16 ağustos dolayısıyla şu an tam 4 aylığım. Sat'a göre hamilelik tam 9 ay 1 hafta oluyor.

Şöyle bi şey buldum ama ? Benim de 18 agustos sat. Ben bu haftadan sonra 5 aylık mı oluyorum yani? Şuan 4 aylığım ??

Eklentiler

• IMG_6559.webp
    8 KB · Görüntüleme: 71
Şöyle bi şey buldum ama ? Benim de 18 agustos sat. Ben bu haftadan sonra 5 aylık mı oluyorum yani? Şuan 4 aylığım ??
Hemen hemen yakınız canım, yarın tam 4 aylık oluyorsun :) 1 ay sonra yani 18 ocakta da 5 ayı tamamlamış olacaksın. Gönderdiğin tabloda 19-22. Haftalar arası 5. Ay demiş yani 5. Aya gireceksin haftaya, 5. Ayı 4 hafta sonra tamamlayacaksın. Ben böyle yorumladım :) ben hep kendi sat'ıma göre söylüyorum :)

Onerin icin cok sagol.turp olayini ogrenmeden once bal zencefil karisimini yaptim 3 gunde faydasini gordum cok sukur.simdide turp yapiyorum bi kac gun kullanicam.hepimiz saglikla tamamlariz bu sureci insallah.

Mantıklı olan dediğin zaten canım. Öbür türlü olmuyor. Düz hesap haftayı 4 e bölünce büyük çıkıyor çünkü. Teşekkür ederim :)

Aminnn insaallah canim. Ilk gunden faydasini gormus alanlr sende gorursun umarim
Merhaba cnm nasilsin.ben toparladim oksuruk olayini cok sukur.bal zencefil karisimi yaptim.tuz lambamda geldi iki gun icinde.onu kullandigimdan beri faranjitim rahatladi cok sukur bide daha derin uyumaya basladim.ben faydasini gordugume inaniyorum.umarim ihtiyaci olan herkese sifa olur.tavsiyen icin tesekkurler :)

Mrbb masaallah canimm cook sevindim iyi olmana. Zaten yorumlarda herkes memnundu. Dikkat et insaallah. Bende iyiyim canm sukur bir skintimiz yok :)

Son ultrasonda 2 gün ileride çıktı bizim :)
ultrason verılerınden hangısınden anlasılıyor acaba bdp denmı? benım sat 1 agustos ama 24 agustos catlatma ıgnesı vuruldum.ılk zamanlar 1 hafta gerıydı.sanırım gec dollenmeden dolayı.doktor sankı sımdı sat a gore tahlıl yapıo gıbı.. anlamadım bende son acıle gıttıgımde fl 16+6. ac 18+3. bpd 18+0 ile uyumluydu . sat a gore o gun 18+8 . gelısıme gore de 17+8 cıkması lazımdı sanırım.ayy cok karısıkk

Canim benimde gebelikte cikmisti bi daha gecmedi simdi ikinci gebeligim yine artti.bana onceki gebeligimde varis corabi vermisti ama beni mahvetti bi gun zor kullandim bacaklarimin arkasini kesiodu sanki ben dayanamadim.ilerlerse ameliyat yapiolarmis.gecmis olsun canimm sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…