2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benim annemde var varis kocaman bağırsak gibiler çok şükür bende yok ama annem hiç durmaz hep ayakta ağırda kaldırırmis hamilelikte çıkmış ben hep yan gel yat Osman

Iki hafta once gittim canimm carsamba gunude hayirlisiyla detayliya giricem.ama benim her ultrasonda haftam farkli cikio kafam allak bullak oldu ben gercekte kac haftaligim acaba
Canım son adet tarihine göre hesap et ben bı gidiyorum üç gün ileride bu gidiyorum beş gün geride son adet önemliymis bende ona göre takip ediyorum detaylıda haftan kesinleşir o zaman kaç günlük gözüküyordu kaçtı boyu kilosu

Benim annemde var varis kocaman bağırsak gibiler çok şükür bende yok ama annem hiç durmaz hep ayakta ağırda kaldırırmis hamilelikte çıkmış ben hep yan gel yat Osman
Ya ben normalde hareketliyim ama hamilelikte esim saolsun pek bisey yaptirmaz bi kizimla oynuorum gun icinde bide ufak tefek isler ama yinede oldu varis anlamadim benimde annemde yok ama bende var :,(

Ya ben normalde hareketliyim ama hamilelikte esim saolsun pek bisey yaptirmaz bi kizimla oynuorum gun icinde bide ufak tefek isler ama yinede oldu varis anlamadim benimde annemde yok ama bende var :,(
Canım oluyo öyle damarlarındaki alakalı genisleyince oluyo zor o da ama dikkat et çok ayakta durma çok yürüme bende normalde çok yururum ve çok gezerim ama eşim benimde ayni şekilde bise yaptirmiyo bütün eşler aynı galiba :)))

Çok şükür Allah evlat isteyn herkese nasip eder insallah bu duyguları

Son adet tarihime gore 22+6 ama son 3 lu taramaya gore 20 hafta bitti bana gore farkli dr uma gore farkli yani her kafadan bir ses anlicagin.olcumleri su an hatirlamiorum canim kagitta yaziodu ama ben evde deilim.

Yaaa benim cok hareketli cadimi cadi bi kizim var oturmama izin verirse dinleniorum canim :)

Canım senin baya karışıkmış :) ultrason verilerinden hangisi bilmiyorum hafta yazmıyor son verilende bende ama doktor kendisi söylemişti sat'a göre 16+3, ultrasona göre 16+5 diye.. Bilemedim şimdi hangisi olduğunu eski ultrason fotolarına baktım ilk ultrasonda ga diye bir şey var sattan 3 gün fazla, o olabilir gibi geldi. Ga yazıyor mu sende?

Son adet tarihime gore 22+6 ama son 3 lu taramaya gore 20 hafta bitti bana gore farkli dr uma gore farkli yani her kafadan bir ses anlicagin.olcumleri su an hatirlamiorum canim kagitta yaziodu ama ben evde deilim.
Canım benim doktora göre 22+2 son adete göre 21+6 aslında olan 21+1 bebeğim cokgeridendi geç dollenmeydi 16 gün 11 günü kapattı ,5 gün kaldı detayliya göre böyle benim Dr sapitmis :))

Canım benim doktora göre 22+2 son adete göre 21+6 aslında olan 21+1 bebeğim cokgeridendi geç dollenmeydi 16 gün 11 günü kapattı ,5 gün kaldı detayliya göre böyle benim Dr sapitmis :))
Valla benimde bi dedikleri bi dediklerini tutmadi canimm benimde dr uma gore 20 gun geriden sata gore benimde gec dollenme bi aya yakin hemde.isin kotusu ben sezeryan olucam ve neye gore olacagimi bilmiorum

Yaa aslinda haftaya cok takilmiorumda ben sezeryan olacagim icin neye gore hesaplicaklar insallah erken falan almazlar o yuzden korkuorum canim
Bende sezeryan olcam canım anladığım benim en fazla 5 gün oynuyor ona göre ayarlarlar çok önemli değil ama sen iyi bi dra git mutlaka çok fark var galiba sat la dimi

acildeki buydu

Eklentiler

• image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 47
bır oncekı de bu

Eklentiler

• image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…