2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende sezeryan olcam canım anladığım benim en fazla 5 gün oynuyor ona göre ayarlarlar çok önemli değil ama sen iyi bi dra git mutlaka çok fark var galiba sat la dimi
Evet beni korkutanda o arada cok fark var kizimdada 10 gun vardi ama arayi kapatti 41 haftada dogdu zaten.bide benim riskli gebelik su an kizim daha 1 bucuk yasinda iki sezeryan arasi yakin oldugu icin dikislerimde problem olabilirmis dr agrin olursa hemen gel senin biraz riskli dedi.teyzeminde iki cocugunun arasi benimle ayni oda sezeryan oldu onun riski yoktu ama benim varmis o biraz korkutuyo beni

benced cnm gıt bır doktora kesınlestır haftanı . testlerınde de cok hafta karısması olur . benım bır hafta fark gıbı de gec dollenme benjmkısıde
Canim bikac dr a gittim hepsi farkli dedi sadece taramalarda ayni cikti haftasi bende artik onu dikkate aliorum mecburen ama dr a bi sordugumda sata gore dogum yapcaksin dedi sata gore yaparsam 20 gun erken dogurucam zaten sezeryani 38 de yapiolar ben baya erken dogurmus olucam

bır oncekı kendı doktorumda daha net tam bır hafta kayma var.otekınde ıste cocugun kafası agırlıgı femur uzunlugu vs vs. gore kacar haftalarla uyumlu onu yazmıslar

Sen neden sezeryan olcaksin canim
Canım benim rahim agzimda kanser hücresi vardi hala varmı bilmiyorum bi yıl sonra yaptircam tarama smearim temiz ama yinede yetmiyor drlar ilk normal yapabilirsin dedi hala da diyor gerçi ama bebeğe geçer dediler yine yani öyle bi ihtimal varmış düşükte olsa bende mecbur sezeryan olucam :/

Canım bişey olmaz inşallah korkma kafana takma kendini zorlama yeter bol dinlen :) kızını kucağına alma sakın bu arada

Ayy cok gecmis olsun canimm insallah biseyin kalmamistir.eger kucukte ihtimal varsa riske atma tabiki bebislerimiz saglikli olsunda biz herseye raziyiz.hem herkes icin hayirlisi farklidir bende normali cok istiodum ama hep benim ve bebegim icin hayirlisi neyse o olsun dedim hayirlisi boyleymis demekki.sende takma sezeryan korkuttuklari gibi bisey deil ben cok rahattim ayni gun ayaga kalktim 3 gun evimi supurup birinci haftada cam sildim allah herkese kolay dogum nasip etsin hayirlisini versin.

Amin canım amin inşallah bakalım şuan önemsediğim bebeğim inşallah hayırlı sağlıklı doğar oğluşum benim :)

Canim o ne mumkun benimki huysuz birak kucaga almayi karnima ziplio cogu zaman yakaliorum ama bazen refleksim yetmio kizima allahima emanetiz anlican.
O da haklı ama annesi daha minik ilgi istiyo Allah seninde yardımcın olsun ikilemde kalıyorsun anlıyorum seni.. bizimde bi tontisimiz var kuzenimin oğlu 6 aylık kucağıma almak için can atıyorum ama alamıyorum otururken alıyorum kendi çocuğum olsa bilmiyorum napardim sende haklısın ama dikkat et yinede :/

Bende kizima hamileyken yigenlerim kucuktu onlari almiodum kucagima bisey olcak diye hatta karnima elimle kafes yaparak geziodum onlarin yaninda ama evladin olunca oyle olmuo canimm ya mecbur ihtiyaclari var oyun istio evde yanliz sklio zaten bide hareketli oyun anlayisida kesinlikle oyuncaklarla arasi yok bogusma kovalamaca saklambac tarzi sevio erkek cocuklari gibi hic bisey bulamasa kalk evde gezelim diyo.zor oluyo ama allah yardim edio yinede babasi erken gelince yada gec gidince hep onunla vakit gecirio ben uyuyorum o aralar firsatlari kacirmiorum pazarlarida annemlere gidioruz onlar bakio gezdirio gecio bi sekilde gunler cok sukur :)

1,5 yas azmis. İlerde cok guzel olur.

Kendi cocugun olunca mecbur aliniyor canim. Benim oglan 31 aylik baslarda hep aldim kucagima, simdi cok sukur kardesi olacagini anladigi icin kendisi kucagima gelmek icin israr etmiyor.

sağol canım..yapacak birşey yok yani...ne yapalım ozaman başa gelen çekilir en azından sızlamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…