2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Cinsiyet ogrenmeyen ben kaldım sanırım sadece 15.haftada söylememişti Dr. Bu hafta soyler artık insallah, devlete gittigim icin öğrenemedim bi turlu hem devlete hem özele gitmeyi dusunuyorum bu hafta kesinleşmesi icin onemli olan saglıklı olması ama merak iste :)

1,5 yas azmis. İlerde cok guzel olur.
Evet canim baslarda zoe olcak ama ilerde arkadas gibi olurlar.sanirim ilk bi sene zor olur sonra beraber oynama baslarlarsa rahat ederim cunku kizim yanliz cok sklio ve cevremizde yasiti yok hep buyukler onlarda kizimi dislio o kucuk anlamaz oynayamaz diye

Canım erken öğrenip yanılacağına, gec olsun kesin olsun :)

Hamile olduğunun farkında olmayaan, hamile lik heyecanı yaşamayan tüm gün hasta gibi yatıp bulantıları bitmeyen kusmaları devam eden sadece ben miyim kızlar yaaaa? asla isyan etmiyorum bunada şükür tabii ki ama inanın siz gün sayıyorsunuz ben hastaneye ne zaman gittiğimi bile takip etmiyorum.

Benimde tam gecmis sayılmaz canım bulantılarım devam ediyor hala arada mutfak kokuyor yine zor giriyorum bazen. keske bi çaresi olsa ama yok malesef böyle gececek artık yeterki kuzularımız iyi olsun biz katlanırız herseye

Kız kardeşimde 13 haftalık kızlar boğazı yara olmus kusmaktan kan geliyormus acile gitmis serum vermişler eve gelince devam etmis yine onunda faydası olmamış o cok agır geciriyo , Dr çaresi yok böyle gececek demis elimden bişeyde gelmiyo uzuluyorum onun icin, 1yasında kızı var birde yardım edecek kimseside yok o halde bakmaya çalışıyo. varmı bildiginiz bitkisel hafifletecek bisey kızlar?

Canimm oncelikle gecmis olsun kardesine allah yardimcisi olsun benimde kizimda aynen oleydi kusmaktan kan geliyodu bagazlarim yirtilmisti hep bana sut bal zencegil karisimi iyi gelmisti ilik olacak ne sicak ne soguk bi denesin amaa biraz sabretcek hemen duzelmiyo bi haftayi bulmustu benim duzelmesi umarim ise yarar

Canim uzulme yalniz degilsin, benimde bulantilar biraz daha azaldi ama gecmedi. Aksamlri ve sabahlari bayagi bulantim var ve her sabah ac karna kusmaya devam ediyorum. 5. Aya girdim ama hala devam, insalllah azalarak bitecek diye umuyorum. Kendini yalniz hissetme yani, bizde variz

Mrbb masaallah canimm cook sevindim iyi olmana. Zaten yorumlarda herkes memnundu. Dikkat et insaallah. Bende iyiyim canm sukur bir skintimiz yok :)
Cok sukur cnm allah iyilik versin.hayirlisiyla saglikla minik meleklerimize kavusalim insallah.ben artik hasta olmaktan daha cok korkar durumdayim 5 yasinda oglum var esim yurtdisina goreve gidiyo 6 ay sonra gelicek insallah. nasil yeticem kendime ogluma nasil geciricem bu 6 ayi bunun stresini yasiyorum.allah yardimcim yardimcimiz olsun.canim skkın moralim bozuk

Ben de 19.haftayı bitiricem ama 24 saat bulantım devam eciyk sadece daha seyrek kusuyorum . Sanırım 7. Aya kadaf belki doguma kadar devam edicem çünki gecseydi 16. Haftadan sonra gecerdi . Hormon seviyelerine baktım betahcg ye 7. Ayda tekrar baya düşüyor. Moralim bozuk ama şükrediyorum, aylardır hayat kalitem yok.

Ya benimdw gögüslerimde ince beyaz çizgiler oluşmuş ama çatlayıp da beyaza dönecek kadar vakit geçmedi ki şaşırdım kaldım yaşasın gögüslerim büyüdü diye sevinirken bugün şok yaşadım resmen gerçi benim bünye müsait çatlamaya
Canim moralini bozmak istemem ama eger catladiysa gecmiyor maalesef..saglik olsun ne yapalim arkadasim
dery.a Ay benim de karnımda gram çatlak yok ama göğüslerim kılcal damar şeklinde çatladı bile kızarıklık gibi mora çalan ay ne bilim acaba küçük göğüsler mi yaşıyo bu problemi @Pregnant07
Bende çok kilo alıyorum ay allahım aynada kendime baktıkça gülesim geliyo iştah tavan zaten 60 ile hamile kaldım 68 oldum 80 i görürüm diye korkuyom
Şimdi yarıyıl tatilinde memlekete gidecez herkes başlayacak aman bu ne 9 aylık gibi o ne offfgggg[/QUOTE]

aminnn aminnn insaallah canimm.
Esinin gidiyor olusu buyuk ihtimal cekirdek ailenin faydasinadr. :) Iyi yonlerini dusun inss. Gercekten cok zor bir durum. Bu surecte insann daha cok ihtiyac duyuyor esine. Umarim ailen yanindadr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…