2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
benm dr direkt dortlu test istedi. ikili test vs yapilmadi
Ben de pzt alacağım dörtlü test sonucumu ama benim ki tamamen dr un özel hastaneye para kazandırması cabasi yüzünden sanırım 2 li testi devlette yaptırdım guvenmiyormus 4 luyu burda yapalım mutlaka dedi?! Gıcık olsam da yaptırdım dr umdan sogumama sebep oldu bu durum ama iyi de bir dr devam etsem mi etmesem mi bilemedim?!

Sagol canım hemen söyliyeyim kardesime insallah iyi gelir onada ilk hamileliğinde 9 ay çekmişti insallah bunda devam etmez o kadar

Benim oğlan da 21 aylık canım zor oluyor
Büyüdükce bir yandan seni anladığı için ve bireysel davranmaya başladığı için seviniyorsun. Bir yandan da büyüdükçe duygusal değişimleri çok oluyor onu anlayıp doğru davranmaya çalışmak yorucu oluyor. Bakalım 2 çocuklu hayat nasıl olacak.

Ama şimdiden onları birlikte hayal etmek çok heyecan verici.

Cam benm hic korkma cok dikkat etti titiz davrandi. Esi araba mibubuslre dahi binmedi ani fren yapar vs diye. Onun cok agr geciodu ameliyati falan. Ben 5. Ay diye hatrliyorum
Bizle aynı haftadaymış yani canım. İnşallah sağlıkla hayırla tamamlarm bende şimdilik ağrım sancım yok o yüzden seviniyorum. Yatıyorum hep Allah in izniyle kızımla aşıcaz bugünleri

Tabikideee kavusacaksinn. Ve senin bagin butun annelerden cok baska olacak. Surada bi 4 ay kadar kaldi sabir insaallah :)
Bizle aynı haftadaymış yani canım. İnşallah sağlıkla hayırla tamamlarm bende şimdilik ağrım sancım yok o yüzden seviniyorum. Yatıyorum hep Allah in izniyle kızımla aşıcaz bugünleri

Bakalim bizimkiler nasil olucak :) annecim desin cok hosuma gidiyo o laf askim olsun yaa, bende kibristaydim tatildeydik kaynim gilde esimin ailesi hep gelmislerdi yegenleri kardesleri falan denize gittik ogrenmeden birkacgun once jetski ye binelim dediler gitcektim görümceyle kayinvalide birakmadi iyi ki binmemisim valla cok vicdan azabi cekerdim minnaklar herseye deger varsin olmasin ne yapalim :) sag salim saglikla kucaklarimiza alalim kavusalim yavrularimiza tek dilegim allahtan

Annelik mode on!!

Hayırlı pazarlar.

Fazla ilaç alıyorum diye kafama göre 2 gündür Osteocare yi içmiyorum. Gece bel ağrısından uyuyamadım.

Kokulu taş cnm sabun hakkında hiçbir bilgim yok ama kokulu taş kolay geldi gözüme yapabilir miyim bilmiyorum
Canım ben çok sabun yaptım şimdi kalıp alıp taşta yapicam bebeğim için ve eşimle isim falanda yazicam zaten kokularim var renklerimde var :) bi taş tozu ile kalıp lazım bebisli yarın bakicam alıp kendime yapicam yaotircaktim çok pahalilar o zamana kadar kendim yaparım hemde el emeğim olur diye düşündüm:)

Bende ikili testi başka hastanede yaptırdım diye doğruysa iyi çıkmış demişti bu yüzden soğudum onda yaptircam saniyodum koca bir kazık yiyecektim tabi yaptırmadim hastane fiyat bile vermedi verse yine yaptırırdim belki ama iyice gıcık oldum fiyat vermeyince kuzenimin çalıştığı hastanede yaptırdım personel indirimiyle 57 TL doktor fiyatı dahil gittiğim Dr da öyle dedi bıraktım deemekki onun için önemli olan para ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…