2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
[/QUOTE]
Ay bende 7 kg aldım kaldım öyle ama diyette verdiğim kiloyu aldım bi an korktum gidicem öyle diye ama durdu allahtan ayniyim şuan korkudan erken kalkıyorum iyi besleniyorum

yok canım bana da kız dedi ama bir daha geldiğinde erkek de olabilir deyince hiçbir anlamı kalmadı
salı inşallah öğreneceğim

[/QUOTE]

canım bende de oluşmuş mor çizgiler duşta farkettim
çatlak azaltıcı etkisi olan bir krem sipariş ettim
onu kullanacağım inşallah işe yarar

Buyusunlr beraber gider yapariz herseyii insaallah. Bu ara deli deli ruyalar goruyorum yaa. :))) hep dogum vaktm gelms oluyor ama sancm bi turlu gelmiyo falan ,:))))

Setten mi bahsediyorsun cnm 53 lira falan
Yok canim set degil ayri ayri tul icinde 50 tane yapilmis emzik.birde internettw okudum yorumlari ilk denemelerde renk atması oluyomus.o yuzden acaba dedim kendi kendime.belkide baska bisey dusunurum bilmiyorum.yapicak olsakda daha vakit cok kokusu kalmaz o zamana sanirim

Canım bence uğraşmayı seversen kendin yap derim basit birşey bende çerçeveli yaptircaktim kuzenim yapıyor satıyor 35 TL dedi vazgeçtim gider o fiyata malzemesini alır istediğim kadar yaparm zaten sabun yaptım o da ona benziyor kokusu rengi de var daha ne olsun :)

599 yazan arabayi begendim ben kizlar.baska sitelerde fiyati 900 1000 lira.ama anliyamadim hem araba hem araba koltugumu ayri ayrimi bu arabalar bilen varmi aciklamasinda yazmiyor.birde fiyati nasil sizce daha alisverise cikmadim fiyat arastirmasi yapmadim magazalarda burda uygun gibi geldi ama disarda daha uygun olabilirmi?

Eklentiler

• Screenshot_20161217-121228.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 56
Haklisin canim bende kendim biseyler yapiyim istiyorum ama nerden nasil baslicam bilemedim.malzemeleri kaba taslak hesapladim daha pahali gibi geldi bana.mesela bi kalip begendim 15 lira sadece bir tanesi .benim halan bu isi yapiyor sorsam bana firsat vermez kendisi yapar biliyorum o yuzden onada soramiyorum yoksa toptancisini ,isin inceligini kullanilacak malzeme miktarini vs ogrenirim aslinda ondan

Canım bu 3 tekerlikliler hep böyle bence netten bakma özellikle bilmediğin bir markaya dokunmadan alma derim bende 4 tekerlekli travel istiyorum 750 ye var nette ama güvenip alamadım :)

Canım şu şekilde sorabilirsin bak halacim bende bebeğim için birşeyler yapmak istiyorum hani bana yerini söylesen ya da kalıplarını kullanmama izin versen ben sordum minik kalıplar 3.5 TL idi eminonunde daha detaylı bakicam yarın gidince ilk bebek alisverisime gidicem yarın :) insallah:)

canım bende de oluşmuş mor çizgiler duşta farkettim
çatlak azaltıcı etkisi olan bir krem sipariş ettim
onu kullanacağım inşallah işe yarar[/QUOTE]
Ben duştan sonra bebe yağı akşamları da Babe kullanıyorum ama gögüslerim küçüktü bayağı büyüdü karnımda şükür şimdilik bişey yok ama zaten çok belli de değil gögüslerde dikkatli bakınca alt kısımlarında açılma gördüm inşallah büyümezler

Tabikideee kavusacaksinn. Ve senin bagin butun annelerden cok baska olacak. Surada bi 4 ay kadar kaldi sabir insaallah :)
Aminn teyzesi inşallah. Aynen canım bide benim ilki de erken doğum oldu ya bunda çok daha tedirginim. Öyle bi bağ kurdum ki şimdi bile. Herşey o miniğim için dilimizi sıkmak kalıyor geriye. O tek sağlıkla gelsinde

Al
Aldıklarını bize de atsana minnak minnak cicileri bayılıyorum bakmaya

Karnımın sağ alt kasık tarafı çatlamisim soldanda başladı şimdiden daha 22 haftadaa

Karnımın sağ alt kasık tarafı çatlamisim soldanda başladı şimdiden daha 22 haftadaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…