2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
canım bende de oluşmuş mor çizgiler duşta farkettim
çatlak azaltıcı etkisi olan bir krem sipariş ettim
onu kullanacağım inşallah işe yarar
Ben duştan sonra bebe yağı akşamları da Babe kullanıyorum ama gögüslerim küçüktü bayağı büyüdü karnımda şükür şimdilik bişey yok ama zaten çok belli de değil gögüslerde dikkatli bakınca alt kısımlarında açılma gördüm inşallah büyümezler[/QUOTE]

benim de göğüsler küçüktü
Bella Tommy diye bir krem sipariş ettim
Babe oluşmuş çatlakları gerçekten yok ediyor mu acaba
öyle birşeyler okudum ama reklamdır diye güvenemedim

Aminn aminnn dua edelim kuzulara insaallah

Bir de çizgi çizgi mi oluyor? Yoksa dağınık bir kızarıklık mi?yani o pembe çatlak şeklinde inçe uzunmuydu?
Canım benimki hep aynı yerde şuan ilk sağ kasiktaydi şuan sol da daha yok kadar az çok altta karnın üstünde değil benim bebis hep orda olduğu yerde çatlamış hafif ama şu haftamda boyleyse 10 hafta sonra kendimi düşünemiyorum.. kızarık gibi ilk harita gibi nasıl anlatsam hafif geniş çizgiler çok geniş değil tabi çizgiden biraz geniş baksan Google da vardır aslında yaz cikar

Baya da uğraşmışsın ama, o zaman yağ da hikaye. Olacaksa oluyor demekki.
Canım beyaz tenlilerin 100 de 75-80 i catliyormus bende çok beyazim ve karnımın yanları bomboş sivri gidiyo orantılı değil bu yüzdende çatlıyor :/ Allah'tan kol bacak aynı catlamadi ama gobus başladı çatlamaya belime göğsüme kadar yağ sürüyorum bu arada mideme kadar suruyorum

ben özele gidiyorm zaten. ikili test 130 tl dortlu test 95 tl. doktorum arastirmalarim sonucu dortlu test daha guvenilir dedi. son iki senedir ikili testte yuksek yanilma olmus. sorun var denilirken sorun cikmamis. ya da yok denilirken dogumdan sonra sorun oldugu anlasilmis falan.... boyle aciklama yapti sordugumda

Zaten catlamis haline baktım da nasıl belirti vermeye başladığını bulamadım. O yüzden bi nokta kırmızı görsem catliyor sanıyorum.

Bende her yere sürüyorum basenlerimde hafif çatlak var ergenlikten kalma bakalım ben zaman olacak olacaksa benim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…