2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende her yere sürüyorum basenlerimde hafif çatlak var ergenlikten kalma bakalım ben zaman olacak olacaksa benim de.
Canım olacaksa her türlü olacak galiba şimdi bio oil alicam bakalım herşey sürüyorum onuda sureyim Dr demişti ama naparsan yap catlycagi varsa çatlar diye

Canım pembeydi mor oldu nasıl anlatsam çatlak işte eğer beyaz tenli isen benim gibi hazırlıklı ol çatlağa
Kızlar benimde kalçam çatlamiş bir yanı 2 tane minik minik kırmızı gözüküyor ve bacağımda var çatlamış kiloları ordan almışım birde acayip çok tuvalete çıkıyorum ben ya varmı benim gibi olan

Canım benim tek göbek kol bacak yüz her yer aynı gobus büyüdü ordan aldım bende

benim ilk bebeğim o yüzden hiç cinsiyet tercihim yok
Sağlıklı olsun da tek
işte alışveriş yapamıyorsun o kötü oluyor
Benimde ilk kısmetse, bizim icinde onemli degil cinsiyeti ama merak ediyo insan yinede :) ona gore alışveriş yapmak istiyorum bende öğrendikten sonra başlarım yavaştan alışverişe artık

Kizlar catlamak bu kadar kotu birsey mi? Ben hic onemsemiyorum. Siz boyle yazinca ve uzulunce sasiriyorum.

Buyusunlr beraber gider yapariz herseyii insaallah. Bu ara deli deli ruyalar goruyorum yaa. :))) hep dogum vaktm gelms oluyor ama sancm bi turlu gelmiyo falan ,:))))
Aman allah göstermesin, tersi cikarmis rüyalarin. Bi dogsunlarda insallah hayirlisiyla buyutur gezeriz birlikte. Ay bu gun ne yattim ya kalkip kalkip geri uyudum masallah bana

Aman allah göstermesin, tersi cikarmis rüyalarin. Bi dogsunlarda insallah hayirlisiyla buyutur gezeriz birlikte. Ay bu gun ne yattim ya kalkip kalkip geri uyudum masallah bana
Ben de sürekli kremalı pasta görüyorum benim rüyamı da yorumlarmısınız efendim???

ama canım kim deforme olmak ister ki...
hele ilk doğumda..
aynaya bakınca güzel hissetmek her kadının hakkı
Mutlaka catlamayanlarda vardir ama genelde ne yaparsan yap catliyorsun ve ilk basta o kirmizi gordugun catlaklar sonra teninle ayni renk oluyor. Dogum sonrasi zayiflayip sikilasinca rahatsiz edici bir goruntu olmuyor.

Ben aynaya bakinca gormuyorum birsey :) Gorsemde demekki herkes icin farkli onemde bu durum.

aminnn aminnn insaallah canimm.
Esinin gidiyor olusu buyuk ihtimal cekirdek ailenin faydasinadr. :) Iyi yonlerini dusun inss. Gercekten cok zor bir durum. Bu surecte insann daha cok ihtiyac duyuyor esine. Umarim ailen yanindadr.
Sagolasın cnm.beklenen ama zamansız gelen bi haber oldu.civcivin kısmetine artık:) aileler uzakta ama ara ara birileri gelicek insallah.

Ben de sürekli kremalı pasta görüyorum benim rüyamı da yorumlarmısınız efendim???
Bu döneme özgu bi durum demeki.bende ilk gun pasta sonraki gunlerde hergun farkli bi yemek gormeye basladim.ruyamda bile o kadar istahla yiyodumki esim agzin bi karis acik uyuyodun diyo mumkunse yapip ruyami gerceklestiriyorum degilse ustune bi bardak su iciyorum.

Galiba öyle..ya da ilk kez başımıza geldiği için yadırgıyoruz durumu..
Aynaya bakınca güzel hissetmek gerçekten önemli...

:)))vallahi obur olup çıkmışız haberimiz yok.10 kilo almışım toplamda.bide rüyalarımdakini de yesem bi on daha eklenirdi heralde:)))

beni dün tarttı dr.um 4.7 kg almısım Gayet iyi dedi. Hic cekinmeden yiyip iciyorumda, hamur isi cok severim mesela, annemin 3de sıcacık ev pogcası yapmasını saglıyorum

Kizlar 16.haftayi tamamladik hala saglik ocagindan arayan soran yok sizinlede bu kadar ilgisizler mi.yada kacinci haftada ariyorlar

Kizlar 16.haftayi tamamladik hala saglik ocagindan arayan soran yok sizinlede bu kadar ilgisizler mi.yada kacinci haftada ariyorlar
3 ay bitmeden yana yakıla buldular beni. Telefondan ulasamasaydık ikametgah adresinize ugrayacaktık dediler. Yuh dedim hatta, şaşırdınız mı diye. Senin 16. hafta olduguna göre artık cezayı aldı onlar seninle ilgilenmeleri birsey değiştirmez :)
3 aydan önce gebeyi tespit edemiyorlarsa aile dr.u ve aile hemsiresi ceza alıyormus.

Kizlar ben galiba kafayi yedim daha doguna bes ay var bebisin arabasi benm logusa geceligim eksik bikac bisey bide ne varsa dayanamadim aldim. almicam diyorum herseferinde disari ne zaman ciksan elimde posetlerle donuyorum varmi benim gbi siyiran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…