2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben de sürekli kremalı pasta görüyorum benim rüyamı da yorumlarmısınız efendim???
Mmhmmm en sevdigim burda turk pastalari olmadigi icin ben kremsanti falan trden getiriyorum birsuru canim cektikce yapip yiyorum vala. Senin ruyanda diyoki erkek cocuk bu bi yeri siser mazallah git pasta ye mmmhmmm

Kizlar ben galiba kafayi yedim daha doguna bes ay var bebisin arabasi benm logusa geceligim eksik bikac bisey bide ne varsa dayanamadim aldim. almicam diyorum herseferinde disari ne zaman ciksan elimde posetlerle donuyorum varmi benim gbi siyiran
var var yanliz değilsin :)

Mmhmmm en sevdigim burda turk pastalari olmadigi icin ben kremsanti falan trden getiriyorum birsuru canim cektikce yapip yiyorum vala. Senin ruyanda diyoki erkek cocuk bu bi yeri siser mazallah git pasta ye mmmhmmm
Dün akşam 2 koca dilimi hiç ettim merak etme:))))

:)))))) Degmeyen yerimiz var mi bu aylarda ? Artık ne deyiyorsa dogumdan sonra degmez insallah
Valla Cidde'n artık dikkat edicem akşam 8 den sonra belli bir bardak süt bir porsiyon meyve o kadar.yemek pasta börek yok artık.saçmalamaya başladım artık:)))on kilo ne demek yaaaa

Kizlar ben galiba kafayi yedim daha doguna bes ay var bebisin arabasi benm logusa geceligim eksik bikac bisey bide ne varsa dayanamadim aldim. almicam diyorum herseferinde disari ne zaman ciksan elimde posetlerle donuyorum varmi benim gbi siyiran
Yaa ne güzel canım :) ben daha sadece hastane çıkışı aldım o kadar, o da fiyatı uygundu kaçırmayayım diye :) onun dışında bir başlık bir de emzik temsili :) emziği arabamıza astık :))) neler aldın anlatsana, bebek odası veya park yatak aldın mı, hangi marka ve modeller?

Valla Cidde'n artık dikkat edicem akşam 8 den sonra belli bir bardak süt bir porsiyon meyve o kadar.yemek pasta börek yok artık.saçmalamaya başladım artık:)))on kilo ne demek yaaaa
ben 4.7 deyim ben ofisteki işleri eşime devredip evde daha cok kalmaya basladıgımdan beri geceleri cok atıstırdım, gece 4-5 e kadar oturdugum oldu nasıl olsa iş yok yarın keyfini cıkarayım diye Geceleri yiyeyim diyede esim devamli tasıyor, bende sasırıyorum acıkcası hic düsünmeden yiyorum ama kilo alımım az olmus, yaramazımda 363 gr olmus bu hafta

Loğusa geceliğini merak ettim Can'ım mümkünse resim atar mısın?bizlere de fikir olsun.

Aynen bende asiri cok cikiorum tuvalete gece surekli gitmekten inan uyku uyuyamiorum dogru duzgun benim enfeksiyonum var o yuzdende biraz fazla cikiorum canim

Ya aslında söyle bir forum acsak aldıklarımızın resmini paylassak olmaz mı? Kötü düsünenler olur mu ki? Ben artık sadece bebek magazaları gezmek istiyorum, mesela simdi bir siparis verdim ogluma yastık, cok hosuma gitti, paylasmak isterdim sizlerle. Forum kurallarına yada annelere aykırı bir durum olmayacaksa yeni bir resimli forum acsak hanımlar ne dersiniz?

Merhaba
Bende yeni almaya başladım kendime söz vermiştim 6 aylık olunca alacaktım ama engel olamıyorum bence alışveriş yapmak için beklemeye gerek yok yavaş yavaş hazırlık yapmak son aylara sıkıştırmamak daha iyi

Hosgeldiniiz :) Görünce almamak cok zor oluyor evet :) Son aylarda kafamız rahat kalmalı bence, oda lazım buda lazım diye stress yapmamak lazım.

V
Park yatak aldim canm netten markasi star baby muzikli donencesi sallanmasi tekerlekli olmasi bez icin gozleri olmasi ck hosuma gitti katlanincada minik cantasina sigiyo suanki evim kucuk kendi evimize gectigimizde oda yaparm diye dusundum yatagi yorgani yastigi nevresimi ates olcer agiz bezi emzirme minderi bereler hastane cikisi citcitli tulumlar alt pijamalar battaniye alt acma ev ayakkabisi coraplar hem oto koltugu hem anakucagi sayilan tasimasi havlusu bebek tirnak makasi bunlar alindi :) bu aldiklarimida civil ve e bebekten aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…