2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende diodum 7. Ayda alicam die ustelik annem alicm diyince kizardm alma derdim simdi alay ediyolar bisi birakmadin diye.son aylar dedigin gbi belkide bukadar ugrasamazdim ama heves iste o varmis gbi oluyo evde

Göbek çatlamasın çatlamasın derken cümleten göğüsleri mi çatlattık anlamadım :) Neyse çatlak sonrası süreriz geçer inşallah. Yapacaklarımızı yapalım da kalırsa depresyona girecek değiliz ama önlem alınıyorsa almak ve buradan paylaşmak, ilk farkettiğimizde üzülmek bence çok normal...

Ooo süper, ne kalmış kii :) güle güle giysin paşa :) ben bebek odası alıcam çok güzel modeller var internette ama daha çıkıp da mobilyacı gezmedik henüz, ocak itibariyle gezmeye başlarız sanırım :) çok heyecanlı yaa o minik kıyafetleri gördükçe nasıl duygulanıyo insan di mi? Bu aralar hormonlar iyice tavan, bebek görünce duygusala bağlayıp ağlıyorum... Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

Evet harika odalar var bende cok hevesleniyrm ama suanki eve biz zor sigiyoruz.hatta park yatak icin bile yatak odamin seklini degisicez bazi seyleri cikaricaz odadan dusun artik .ya ben kiyafetlere gidip gelip bakiyorum sanki evdeymis gbi hissediyrm hayaller kuruyorum hem zaten dort ayim oldu bile goz acip kapayincaya geciyo aslinsa vakit bide detaylar cok hem masraflar simdiden ciksn aradan sonra beze calisican diyorum esime :) haklisin diyo

Hosgeldiniiz :) Görünce almamak cok zor oluyor evet :) Son aylarda kafamız rahat kalmalı bence, oda lazım buda lazım diye stress yapmamak lazım.
Hoş buldum :)) Haklısınız son dönemlerde zaten enerjimiz düşecek göbüş büyüyecek ağırlaşacağız bu arada siz tetanoz aşınızı yaptırdınız mı sağlık ocağına haber verdiniz mi benim doktorum haber vermene gerek yok bir de onlar telefonla arayıp daraltmasın seni dedi Doğumdan sonrada gitsen kayıt yaparlar bebekle ilgilenmek zorunda dedi ama oraya gitmen şart değil hastanelerde bebeğin aşısını yapıyor dedi sizin bu konuda bilginiz var mı

ilk 3 ay icinde sizi bulmak zorundalar bana telefondan ulastılar ama ben zaten özel bir hastanede dr.umla 15 günde bir bulusuyorum hicte gitmedim saglık ocagına, aile hekimine. Asıyı reddettim, dr'um mecbur değilsin dedi. bebeğin asılarınıda sectiğimiz bir cocuk dr'u yapacaktır zaten, saglık ocagına yinede gitmeyi planlamıyorum. Ilk 3 ayda sizi bulamadılarsa zaten bir daha aramazlar :)

Ben beresini ultrason fotoğrafının üzerine koydum, sanki kafasındaymış gibi :)))) sürekli bakıp seviyorum, konuşuyorum falan. Hep kucağıma alacağım o ilk anı hayal ediyorum :) haklısın en sona doğru herşeyi alırsak masraflar baya fazla olacak yavaş yavaş şimdiden birşeyler almak lazım, bakalım biz de başlayacağız. Ben hem odasına büyüyen beşik hem de ilk aylarda (ne kadar henüz bilmiyorum ama 6 ay civarı olur sanırım) yatak odamızda bizimle olması aynı zamanda diğer odalara vs de taşımak için park yatak almayı düşünüyorum. Anne yanı da çok düşündüm ama zaten park yatak alacağım için gerek yok sanırım.

Bende diodum 7. Ayda alicam die ustelik annem alicm diyince kizardm alma derdim simdi alay ediyolar bisi birakmadin diye.son aylar dedigin gbi belkide bukadar ugrasamazdim ama heves iste o varmis gbi oluyo evde
Zaman çabuk geçiyor erken doğum ihtimalini de değerlendirip hazır olmak en güzeli bu arada banyo termometresi ve emzik alıp almamakta kararsız kaldım siz aldınız mı

Ben gebelik kaydı açtırdım sağlık ocağında doktorum söylemeden önce. Görümcem de hamile de ona doktoru söylemiş. Baya ilgilendiler sağlık ocağında neler yemem lazım, nasıl sporlar yapmam lazım, aşılar ne zaman falan anlattılar. 3 ocakta ilk aşımız. Sonradan Kendi doktoruma da sordum sağlık ocağında aşı yaptırmam mı lazım diye, evet aşıları onlar takip edebilirler hem hamilelikte hem bebek doğunca dedi. Hastaneler de yapıyordur muhtemelen ama bizimki özel hastane olunca ücretli olur herhalde o yüzden sağlık ocağı daha mantıklı sanırım.

Zaman çabuk geçiyor erken doğum ihtimalini de değerlendirip hazır olmak en güzeli bu arada banyo termometresi ve emzik alıp almamakta kararsız kaldım siz aldınız mı
Ben emzik aldım evet ama banyo termometresi cok sacma geldi vazgectim ondan

Bir ay sonra benimde detayli ultrasona randevum var bende takarim beresini :)

Emzigi hemen almayin diolar cunku bebeklerin bazisi emmiyo bazisida aldiginizi emmez emerse guzel bisey alirsiniz dediler biberonla onu dogun sonrasina biraktim zaten hemen bulunacak seyler termometre bana gerekli gbi gelmedi almayi dusunmuyrm acikcasi

Bende özele gidiyorum devlet hastanesine ve sağlık ocağındaki kalabalığa beklemelere dayanamazdım beni bulmadıklarına sevindim :) aşıları bende yaptırmak istemiyorum teşekkür ederim bilgilendirme için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…