2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bütün güzel anneler ve bebişleri hepinize hayirli geceler tatlı güzel uykular ve rüyalar

:)))vallahi obur olup çıkmışız haberimiz yok.10 kilo almışım toplamda.bide rüyalarımdakini de yesem bi on daha eklenirdi heralde:)))
Masaallah canim 10 kilo almayi bende isterdm niyeyse benm cok hosuma gidiyor. Ama benm yememde bi fark olmadi sadece cesidi artirdim o kadar. 3 kilo almsm bu zamana kadr

Masaallah canim 10 kilo almayi bende isterdm niyeyse benm cok hosuma gidiyor. Ama benm yememde bi fark olmadi sadece cesidi artirdim o kadar. 3 kilo almsm bu zamana kadr
Ay sorma eşimin de çok hoşuma gidiyor hatta diyor ki yeterince almamışsın.o sanıyor ki hamile demek böyle yanakları tombul olmak demek işte.bide sanıyor ki ben me kadar yersem çocuk o kadar kilolu olur:))bizimki de böyle bir çeşit işte.adam ideal eş:)

Ama beni görsen hiç on kilo almış halim yok.boyum uzun çok göstermiyor.ama on kilo işte:))

Ama beni görsen hiç on kilo almış halim yok.boyum uzun çok göstermiyor.ama on kilo işte:))
Bendede geliyo mis mis 20-25 i tamamlicam galiba bu gidisle ama dogumdan sonra son gaz diyet sadece sut yapicak seyleri yiyip icicem abartmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…