2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bendede geliyo mis mis 20-25 i tamamlicam galiba bu gidisle ama dogumdan sonra son gaz diyet sadece sut yapicak seyleri yiyip icicem abartmadan
Aynen zaten eski iştahımıza döneriz bence doğumdan sonra hayırlısıyla.ben inanıyorum eski kiloma döneceğime yoksa bu kadar rahat olamazdım iştah açısından sanırım kendimi engellerdim

Balık yiyebiliyor musunuz kızlar?ben haftada bir saolsun o da kayınvalide yapıyor.yoksa aklıma gelmez pek sevmem öyle bir alışkanlığım yok doyurmaz da zaten:))

Bende yaticamda milletin cenesi durmuyo ama firsatini buldukca hic kacirmam yatarim
Dün bebeğim kıpır kupürdü maşallah bi ara baya gerildim o da durdu bugün de gün boyu pek iyi hissetmiyordum Bebek'ten de tepki yok hiç.bu sabah da hiç hissetmedim.benimle mi ilgili acaba.yoksa zaten her gün hissediyor musun sen de Can'ım?

Balık yiyebiliyor musunuz kızlar?ben haftada bir saolsun o da kayınvalide yapıyor.yoksa aklıma gelmez pek sevmem öyle bir alışkanlığım yok doyurmaz da zaten:))
benimde esiminde oyle baliga karsi olsa yeriz olmasa hic aramazdik.ya kayinpederimde yada annemde plunca yerdik.ama doktorum yiyebilirsen haftad 4 kez ye dedi ozellikle ufak baliklari yememi istedi.bizde basladik evde balik pisirmeye haftada 1,2,3 henuz 4 e cikamadik.bende kirmizi et tukermiyorum yillardir.allahtan doktorum tukermesende olur dedi :)))) esim de tam tersi etcil ama doktoru duyunca bana baski yapmiyor sagolsun :)))

Kokusuna dayanamıyorumhaftada birden fazla tüketebiliyorsanız bravo.benim eşim de habire et yediriyor bide zeytin yağı daha doğrusu yağ çok lazımmış diye habire kahvaltıda bile zeytinyağı:)

sol tarafina dogru yat canim yada dumduz uzan.ama hissedemessen de telas yapma mesela benimki geceleri uyuyor gunduzleri hareketli simdilerde.ama gun geliyor bende cok hissedemiyorum. bugun o kadar hareketliydi ki bende ne oluyor bebegime dedim :) araba da alisveris merkezinde yemek yerken surekli hareket halindeydi.annelik iste her hallerden endiselenir oldum :)

oo zeytinyagi candir :) egeliyim de :) kokusuna dayanamiyorsan ya esin pisircek ki bizim evde oyle. ya da guvendigin bir yerde tuket restaurant vs de.. cok. cok gerekli cunku. yada somon yap firinda daha az kokulu olur[/QUOTE]

Bir de çizgi çizgi mi oluyor? Yoksa dağınık bir kızarıklık mi?yani o pembe çatlak şeklinde inçe uzunmuydu?
Fay hattı gibi zebrayı düşün ama çizgiler derinden beyaz beyaz :) benim bacaklarımda bir çatlak var kaç çocuk doğurmuş annemde öyle çatlak yok hatta onda çatlak yok nerde benim genetik mirasım anne demek istiyorum

Eskiden çok severdim ama şu an yiyemiyorum en tiksindiğim ve midemi bulandıran şey.. Aynı zamanda en faydalı şeylerden biri.. O yüzden omega-3 takviyesi alıyorum, doğalını almak en güzeli tabi ama napalım, geçerse tiksinti başlayacağım haftada 2 kez yemeye.

canımm çok tatlı yaa gülmüş bi dee.
Teşekkür ederiz teyzesi, sorma, gülümsedi el salladı bize yavrum :) o kadar hareketliydi ki izleyip durduk onu öyle nasıl hareketler yapıyor eller bir aşağı bir yukarı, ensesine koyup keyif yapıyor sonra götürüp ağzına sokuyor falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…