2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
yaa kurban olsunlar onaa yaa çok şeker maşallahh sağlıkla kucağına al canım inş.. hangi hastaneye gidiyrsun cnm normal ultrason dimi bu çok iyiymiş

Sata göre haftalarımız aynı ben de bişey hissetmiyorum yada hareketi tanımıyorum ilk bebek olduğu için aa artık hissetmek istiyorum bebeğimiiiii
Aynı durumdayız içimde bir şey olduğumu hissetriren bir şey var ana bu bebeğin hareketi mi bağırsak hareketi mi anlamlandıramıyorum illa kuvvetli bi tekme mi yemem lazım benim oğlum saygılı kıyamıyo belki annesine :)

Benim kalçalarımda ergenlikten kalma var, ama kalçasında olup karnında olmayan varmış ben de ona güveniyorum insallah çatlamaz.

yaa kurban olsunlar onaa yaa çok şeker maşallahh sağlıkla kucağına al canım inş.. hangi hastaneye gidiyrsun cnm normal ultrason dimi bu çok iyiymiş
Teşekkürler canımm, sen de inş. Evet bu normal 4D ultrason diye geçiyor, ayrıntılı ultrason değil. Doktorumuz sağolsun en başından beri hem renkli 4D hem siyah-beyaz ultrasonda gösteriyor ben pek anlamıyorum neresi kolu neresi bacağı siyah-beyazda :)) o yüzden bu renkli çok iyi. Biz tekirdağ çorlu'da oturuyoruz hastanemiz özel vatan hastanesi.

çok iyimiş canm evet siyah beyaz da hiçbişey belli olmuyo bende anlamıyorum çoğu özel hastanede bile yok böle çok şanslısın canmm ne güzel sürekli göryrsun canlı gibi çok tatlı bişey olcak ama annesi

Benm esimde seninki gibi yiyeym.diye gozume bakiyor. Ama yok. Kilo alip yememi cok istyor bende kilolu halimi gorsun cok isterdm ama mumkun gozukmuyo gibi. Insaallah alirim. Cok hosuma gidiyor kilolu hamilelerr:))

Benm esimde seninki gibi yiyeym.diye gozume bakiyor. Ama yok. Kilo alip yememi cok istyor bende kilolu halimi gorsun cok isterdm ama mumkun gozukmuyo gibi. Insaallah alirim. Cok hosuma gidiyor kilolu hamilelerr:))
canım yiyemediğin içn mi almıyorsun yoksa alamıyor musun yesen de

canım yiyemediğin içn mi almıyorsun yoksa alamıyor musun yesen de
Yok canm sukur iyi gidiyor benm. Bulanti vs hic bir skintim olmadi. Normaldede kilo almayan bi bunyem ver. Ve asiri yemem. Doymadan kalktgm olur. Cunku cok yemeyi sevmiyorm oldum olasi. Hamileliktede degismedi. Ayni duzen devam. Daha saglkli besleniyorum o kadar. Dr gayet iyi diyor boyle olmaliymis. :) ama ben almak istiyorum. Kilolu halimi.merak.ediyorum :)

valla ne güzel canımm bende hiç hamilellik sıkntıları yaşamadım bulantı kusma vs yada bişeyden tiksinme yaşamadım hiç ama normalde yemeyi severdm şimdi daha bi iştahım açıldı çok yiyorum 7 kilo aldım bende ama görntü de belli olmuyo hiç göbeğimde çok çıkmamış burdaki anneler öle diyorr ama kilo hızlı gidiyor senin maşallahın var cidden iyi bencede senn

Aynen zaten eski iştahımıza döneriz bence doğumdan sonra hayırlısıyla.ben inanıyorum eski kiloma döneceğime yoksa bu kadar rahat olamazdım iştah açısından sanırım kendimi engellerdim
Bende oyle ona guvenerek yiyorum bide hayatimda ilk kez bu kadar kilo alicam :))

Balık yiyebiliyor musunuz kızlar?ben haftada bir saolsun o da kayınvalide yapıyor.yoksa aklıma gelmez pek sevmem öyle bir alışkanlığım yok doyurmaz da zaten:))
Maleseff yaa. Yapan olsa yerdim. Iki.kez hamsi aldm o da sagolsun birinde buzhaneden gelms balk gicik.oldum yiyesm gelmiyor. Bende sevmiyorm baligii

Canim ben farkettimde hareketsiz olursam gun boyu yani surekli yatarsam oda hareketsiz oluyo ama biraz kalkip is yaparsam biseylerle ugrasirsam oda hareketleniyo ama benimde her gunum ayni degil bazen hissetmiyorum bazende cok hissediyorum mesela bu gun uyandim benden 5 dk sonra oynamaya basladi halada oynuo dun gecede oyle hareketliydi her gun biraz daha guclu hissediliyo ama ufaklar daha bi gunu digerini tutmuyo bazende ice dogru yatarmis bebek o zamanda hissedilmezmis

Evet baya şanslıyım o açıdan sanırım. Çok sağol canım, tüm bebekler o kadar tatlı olacak ki, hepsi birer melek

Aynen canm buyuk nimet hamilelgn rahat gecmesi :) benm minnak kendini belli efiyor teyzesi. O aldgm 3 kiloda gobuste:) montum skiyor artk. Uzerine sal oturuyorum belli oluyor diye . saglikla buyutelm insaallh. Bnde kilo aliymmm:))))

Aynen canm buyuk nimet hamilelgn rahat gecmesi :) benm minnak kendini belli efiyor teyzesi. O aldgm 3 kiloda gobuste:) montum skiyor artk. Uzerine sal oturuyorum belli oluyor diye . saglikla buyutelm insaallh. Bnde kilo aliymmm:))))
evet cnm bendede göbek olmasa az bişey zatnn yok gibi benm montlar da sıkıyor valla inş alırsın sende kilo tombş yanakların olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…