2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
evet cnm bendede göbek olmasa az bişey zatnn yok gibi benm montlar da sıkıyor valla inş alırsın sende kilo tombş yanakların olsun
Eveeett yoksa esimin icinde ukte kalacak :)))) kiloyu saglik saniyorda kendileri :) diyorum bnde gormedn insaallah kizin cok istahli bir bebis olur da benm pesimi birakrsin. Yoksa iki tane aynisndan fazla gelir :)))

Eveeett yoksa esimin icinde ukte kalacak :)))) kiloyu saglik saniyorda kendileri :) diyorum bnde gormedn insaallah kizin cok istahli bir bebis olur da benm pesimi birakrsin. Yoksa iki tane aynisndan fazla gelir :)))
iyiymiş valla inş öle olur da adamın içinde ukte kalacak yoksa ağzına tıkayacak yemkleri

canımm senin bebeğin hareketleri dışardan belli oluyor mu ben artk hissediyrm hareketlerini ama dışardan belli olmuyor henüz
Ahh bizz o konuda anlasamiyorz minnaklaa. Kafasina gore takiliyor. Cok nadir hissediyorum canim. Gun icinde vuruyo kacio. Akssmlari bazen yakaliyorm 1 dk kadar suruyo o da. Daha o asamaya gelemedmki:)))

Ahh bizz o konuda anlasamiyorz minnaklaa. Kafasina gore takiliyor. Cok nadir hissediyorum canim. Gun icinde vuruyo kacio. Akssmlari bazen yakaliyorm 1 dk kadar suruyo o da. Daha o asamaya gelemedmki:)))
zaten tekmeler 6. aydan sonra hissedilrmiş onu yeni öğrendim ben tekme beklyrdum yoksa.. bizimki son 1 haftadır baya hissettiriyor kendini tekmeler için biraz daha beklicez herlde :)

Yattt yatt cokk arcaz bu gunlerii:)))
Esim azonce diyo zaten bizim odada yatacak degilmi dedim evet artik ben orda yatamam galiba diyo zavalli sabah 4 de kalkip ise gidiyo annemde gelecek gunduzleri hep yanimda olcak 40 gun yalniz kalmak iyi degilmis galiba haberiniz olsun kizlar insallah kolay atlatiriz dogumuda sonrasinida

zaten tekmeler 6. aydan sonra hissedilrmiş onu yeni öğrendim ben tekme beklyrdum yoksa.. bizimki son 1 haftadır baya hissettiriyor kendini tekmeler için biraz daha beklicez herlde :)
Aa oylemiymis. Ama bu minnak dun okkali bi tekme salladi avucuma. Dalmistm hatta korktum :) o ne oluyorki acaba

Ben esimi yavastan alistriyorum canm. Deliksz uykularna veda ett.kuzunun sesyle cok boluneck uykularn die :) oda olsunn diyor simdilik razi :)) bakalm ne olack. Yaa lohusalkta abdest vs olmadgi icin biraz daha korunmasisz. Ondan sanrm. Ama allahn izni ile hc bsy olmaz is bizde bitiyor

Bende surekli karnimi acip bakiyorum acaba bi kipirti görebilirmiyim diye ama yok icerde futbol oynuyo da daha minicik ya kiyamam. Nette bi ara gormustum galiba 22-24. haftalarda disardan görünür diye. Yazik esimde hissetsin istiyorum dun bi kez oynadi adamcagiz elini koydu biraz hissetti ama bisey anlamiyo bekliyo :) bide sizede sorayim herkes bebisleri alttami hissediyor? Doktorun dedigine gore benim rahim su an göbek deligimden yukarda olmali ama ben hareketleri hep asagida kasiklarda hissediyorum yukarda cok nadir

Mecbur alisacaklar miyavlama sesiyle uyumaya ne yapsinlar :) kisiden kisiye degisiyomus o durum zaten psikolojik diyorlar falan aman allah göstermesin insallah

Bugün 18+4 olduk ama oğlumu hala hissetmiyorum. Allahımm nasıl sabırsızım hissetmek için. İlk hamilelik ve nasıl bir duygu merak ediyorum. Benim gibi olup hisseden varmı?

Bugün 18+4 olduk ama oğlumu hala hissetmiyorum. Allahımm nasıl sabırsızım hissetmek için. İlk hamilelik ve nasıl bir duygu merak ediyorum. Benim gibi olup hisseden varmı?
Benim bir iki hafta önce içimde sanki birşey döner gibi oldu ama bir daha olmadı. Belki de bebek değildi ben öyle sandım... Sabırsızlıkla bekliyorum kıpırdasınlar artık minnaklar...

Anneme taşınacam ben aynı memleketteyiz.bana da toruna da bakıversin zaten çok hevesli

Benim kasıklardaki hareketler biliyorum ki gaz baloncukları üstte olunca da hah bebiş diyorum.şu an bile var kasığımda hareket.gaz habercisi bunlar bende

Anneme taşınacam ben aynı memleketteyiz.bana da toruna da bakıversin zaten çok hevesli
Benim annemde bana 5 dk mesafede oturuyo :) babacim orda yalniz esim burda yalniz olmaz kiyamiyorumda aslinda anneme cok bisey yaptirmam yanimda olsun yeter. 61 yasina giricek beni biraz gec dogurmus abilerimle ablamla aramda 9-12-15 yas var :))

Benim kasıklardaki hareketler biliyorum ki gaz baloncukları üstte olunca da hah bebiş diyorum.şu an bile var kasığımda hareket.gaz habercisi bunlar bende
Yok canim iste benimki asagida duruyo ben gaz hareketlerini karnimda hissediyorum bastada oyleydi ama tekme baska daha kuvvetli ya cok iyi ayirt ediliyo

Benim annemde bana 5 dk mesafede oturuyo :) babacim orda yalniz esim burda yalniz olmaz kiyamiyorumda aslinda anneme cok bisey yaptirmam yanimda olsun yeter. 61 yasina giricek beni biraz gec dogurmus abilerimle ablamla aramda 9-12-15 yas var :))
Bizimde aramızda 2 sokak var annemle. babamla karar vermisler, bebek 40 günlük olana kadar bizdesiniz diyorlar. Babam diyor zaten ayaklandıktan sonrada gidersiniz siz evinize o bizle kalcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…