2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bizimde aramızda 2 sokak var annemle. babamla karar vermisler, bebek 40 günlük olana kadar bizdesiniz diyorlar. Babam diyor zaten ayaklandıktan sonrada gidersiniz siz evinize o bizle kalcak diye
Hahaha kal orda bosver ama benim esim rahat edemez her yerde aslinda yatagini seviyo ama orasi bile dusmucek adama yakinda :) evden baska yerde yatmayi sevmiyo o yuzden onlar gelir bana ancak allahtan yakiniz

Kızlar sabırlı olun ben hisetmeye basladıgımda anladım ki daha erken aslında arada bişeyler oluyordu pek seçemiyordum ama yaklaşık bir haftadır tam hissediyorum eğer kendinizi çok yorarsanız bebek ogün biraz sesiz kalıyor bende bugun mesela ara ara tekme oldu akşam Kivi yedim yattım yaklaşık 15 dakika kadar hem dönüyordu hemde tekmeler attı hem hissetim hemde elime hissetim rahat olun olacak bak yine başladı onu düşünüyorum şuan ondanmı

Yok canim iste benimki asagida duruyo ben gaz hareketlerini karnimda hissediyorum bastada oyleydi ama tekme baska daha kuvvetli ya cok iyi ayirt ediliyo
Aman iyi olsun da annesini dövmesin napayım.biz de anlaşamıyoruz zaten bu konuda paşamla

Hahaha kal orda bosver ama benim esim rahat edemez her yerde aslinda yatagini seviyo ama orasi bile dusmucek adama yakinda :) evden baska yerde yatmayi sevmiyo o yuzden onlar gelir bana ancak allahtan yakiniz
Yok benimkinin sesi cıkmaz, benim evlenmeden önceki odam var zaten, orası bizim odamız, esyalarımız falan bile var. Bazen cok yorgun olursam inmiyoruz eve :) Sesi cıkmaz esimin. Oda kendi yatagi artık nasıl olsa

Bizimde aramızda 2 sokak var annemle. babamla karar vermisler, bebek 40 günlük olana kadar bizdesiniz diyorlar. Babam diyor zaten ayaklandıktan sonrada gidersiniz siz evinize o bizle kalcak diye
Benim babaannem de diyor ki sen doğur bize ver de..hani gerisi mühim değil gibi :))) baban insafıymış yine senin canım:))

Yok canim iste benimki asagida duruyo ben gaz hareketlerini karnimda hissediyorum bastada oyleydi ama tekme baska daha kuvvetli ya cok iyi ayirt ediliyo
Ama Can'ım Rahmi'n göbek deliğindeylen aşağıda durması pek mümkün değil

Benim babaannem de diyor ki sen doğur bize ver de..hani gerisi mühim değil gibi :))) baban insafıymış yine senin canım:))
Hahaha! Babamın ilk torunu, senelerdir torun torun diye dolanıyordu adam hasret :) Gecen diyorum Türkmen'in saclarını uzatıcam kestirmicem, diyo yok olmaz önce bir kestiririz sonra uzat diyor, ya yok lüle lüle oluyor anne sacı, esiminde benimde öyleymis diyorum yok diyo.Dedim baba senle baba kız kavga etmedik 30 senedir, bu cocuk yüzünden kavga edicez galiba diyorum, freni olan dursun diyo güle güle suratıma :))) Bakalım, millet kayınvalidesinden ceker ben benimkilerden cekicem sanırım

Yok benimkinin sesi cıkmaz, benim evlenmeden önceki odam var zaten, orası bizim odamız, esyalarımız falan bile var. Bazen cok yorgun olursam inmiyoruz eve :) Sesi cıkmaz esimin. Oda kendi yatagi artık nasıl olsa
Mecbur kalinca benimkide yatar ama evini seviyo adam yoksa uzakta olsak demez illa eve gidelim

Haha başımızda kaç K.valide olacak şimdiden kendilerini belli ediyorlar:))Allah eksikliklerini vermesin

Ama Can'ım Rahmi'n göbek deliğindeylen aşağıda durması pek mümkün değil
Canim soyle anlatayim nettende bak rahimin aslinda oldugu yerde duruyo ici genisliyo yukari dogru cikiyo balon gibi dusun nasil sisirdikce buyur oyle alt karin deriz ya göbek deliginin 4-5 parmak asagisinda genelde arada bir yukari tekme atiyo ki dun esimde elini koydu hissetti baya vuruyo

Biz heralde Asumnur ile bu işi çözene kadar doğum yapmış olacaz:)

Yaa yerim ben onu o duyguyu çok merak ediyorum.

Haha başımızda kaç K.valide olacak şimdiden kendilerini belli ediyorlar:))Allah eksikliklerini vermesin
Ben sanslı gruptanım sanırım bende kayınvalide yok, kendi annem babam yetiyor Allah eksikliklerini vermesin aynen öyle. Rabbim basımızdan eksik etmesin onları.

Kızlar size muhteşem bişey tavsiye edecem.bebek bezi kovası yani çöp kovası.her dakika kapı önüne bez koymak bezin kokmadı vs dertlerine sonnnnn.ebebekte varmış.kullanan bir arkadaşım çok memnun kalmış.bikaö gün biriktirip öyle atılıyor koku yapmıyormuş.çoook kullanışlı mutlaka alıcam.çevreyi de çok kirletmemiş oluruz

Eklentiler

• image.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 53
Banada tavsiye edildi, aldım bu üründen ama tabii kullanmadıgım icin birsey diyemeyeceğim simdilik :) Kesinlikle koku olmuyormus ortamda. 50 beze kadar atılabiliyor yenidogan icin.

Banada tavsiye edildi, aldım bu üründen ama tabii kullanmadıgım icin birsey diyemeyeceğim simdilik :) Kesinlikle koku olmuyormus ortamda. 50 beze kadar atılabiliyor yenidogan icin.
Sen şimdiden bunu da mı aldın???vallahş süper anne başka bi isim bulamadım

Sen şimdiden bunu da mı aldın???vallahş süper anne başka bi isim bulamadım
Ay kızardım Yok hepimiz süper anneyiz gercekten. Benim bu konudaki ufak sırrım eşim, devamli magaza magaza gezemesemde netten bakıyorum genelde - bir magazamız var istanbulda bir avm'de. Ebebek üst katımızda, esimi magazamızdayken yukarı gönderiveriyorum, aksama gelmis oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…