2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Mağaza sahibisiniz yani hala çalışıyor musun?bizim de pizza Restaurant ımız var eşimle işletiyoruz ancak artıkçalıpmama müsade etmiyor gerçi ben de o gücü kendimde bulmuyorum enerjik değilim.

Mağaza sahibisiniz yani hala çalışıyor musun?bizim de pizza Restaurant ımız var eşimle işletiyoruz ancak artıkçalıpmama müsade etmiyor gerçi ben de o gücü kendimde bulmuyorum enerjik değilim.
Yok ben calısmıyorum artık ofiste olan islerimi esime ve kardesime devrettim, keyif yapıyorum biraz. Esimle ailemde öyle istiyor :) Magazamızda da esimin kontrolünde ofis isleri yogun olsada her gün mutlaka gidip kontrollerini yapıyor kapanana kadar genelde orda kalıyor. Yoruluyor ama bu zamana kadar yapılan emekleri bir kac ay icin kenara atmıyoruz, dayanıyor, dogumdan sonra ofiste kendi islerimi devraldıgımda rahatlayacaktır oda. :)) Simdi bana diyor yoruluyorum ama baba oluyorum ben patron değilim artık diyor. Sükür calısma konusunda hic yoruldum demez. Ben keyifteyim

Bizim de zincir Restaurant saat gece 2 ye kadar açığız eşim geç geliyor o sebepten hep buralardayım.tatilin tadını çıkar derim:)))para kazanmak kolay değil artık bu devirde ve bu kötü dönemde o yüzden iyi yapmışsınız emeğiniz var hiç etmemişsiniz

Benimkide ancak eve 23 gb gelebiliyor, biraz sohbet falan yatıyor garibim. Yemek derdim falanda yok. Sabahta üstümü örter öper gider, yine kahvaltı derdim yok. Doğal olarak böyle gece kusu oluyorum bende Bu devirde ya gercekten emek harcayarak kazanırsın yada umursamazsan kazanamazsın biz hep böyle düsündük. Allah hepimizede hayırlı kazanclar versin..

Aman iyi olsun da annesini dövmesin napayım.biz de anlaşamıyoruz zaten bu konuda paşamla
Onlarin keyfi nasil isterse oyle oluyo aslinda ama bak mesela ben hic normal oturmuyorum koltukta yoksa vurmuyo fazla boyle geri dogru oturuyorum yada uzaniyorum, gece yatakta sirt ustu uzaniylrum bi sure sadece uyucagim zaman donuyorum sola ve sabah uyaninca sirt ustu uzaniyorum yoksa hissedilmiyo kolay kolay onlarlada alakali olabilir canim

Biz heralde @Asumnur ile bu işi çözene kadar doğum yapmış olacaz:)
Bu gidisle oyle olacak caktirmada ben genelde netten resim bakiyom bide ultrasonda doktor diyo ya mesela bu ragim su kese bebek surada duruo falan ordan biliyom yoksa senin dedigin gibi olsa rahim hic buyumez ayni sekliyle kese onu yukari iter

Bugün 18+4 olduk ama oğlumu hala hissetmiyorum. Allahımm nasıl sabırsızım hissetmek için. İlk hamilelik ve nasıl bir duygu merak ediyorum. Benim gibi olup hisseden varmı?
Canım ben hala hissetmiyorum fazla bazen uğraşıyorum oynuyor hafif bazen ugrassamda oynamıyor dün gece konustum parmaklarımla vurdum sallamadi mutsuz mutsuz uyurken soluma yatiyordum ve minik minik oynadı dedim bilerek yapiyosun üzülmemi istiyosun kötü çocuk seni hiç sevmiyicem sonra bi minik tekme attı dedim tamam be kızma şaka yaptım anlık oluyor tekmesi insan ayırt edemiyor bazen ama oynayinca da artık anlıyorum biraz daha buyusun net olur benim ufaklık gececi geceleri uyanık galiba:)

Merhaba teyzoşlar 22w1d olduk selamlar günaydınlar biraz fazla günaydınlar bugün bebis alisverisim var kızlar heyecandan uyuyamadım yine galiba dogacagi gün artık gözümü kırpmam heralde
Canim benim rastgelsin guzel guzel icine sine sine tamamlarsin insallah.bende ocak sonu gibi dusunuyorum alisverisi aldiklarini listele bize sonra aylarini boylarini :))

Bizimde aramızda 2 sokak var annemle. babamla karar vermisler, bebek 40 günlük olana kadar bizdesiniz diyorlar. Babam diyor zaten ayaklandıktan sonrada gidersiniz siz evinize o bizle kalcak diye
Ne kadar şanslısınız :) benim ailem baya uzakta, eşiminkiler daha da uzakta, kimsemiz yok oturduğumuz yerde, çok büyük dezavantaj... Annem gelicek doğum iznine ayrıldığımda, lohusalık bitene kadar kalacak, 5 aycık izin kullanabileceğim için işe tekrar başlarken tekrar gelir artık, kayınvalidem ile dönüşümlü olarak. Bu şekilde yürütemezsek de artık bakıcı galiba... Çok üzülüyorum bu duruma ama napalım...

Günaydın kızlar biz dün bursaya gitmiştik arkadaşımın nişanı için facede keşfettiğim bir mağaza vardı bebbelife oraya da gidelim dedik. Vee bebek arabamızı aldık 600 tl de hediye çeki verdiler.
Bebeğim sağlıkla gelsinde güzel günlerde kullanalım inşallah. Çok farklı bir duygu anne baba olmak.
Bebek arabası aldık diye bu kadar mutlu olacağım aklıma gelmezdi Akşamdan beri yapboz gibi eşimle bi kurduk bi katladık kaldırdık çözmeye çalıştık iyice oyun oynar gibi :)

Eklentiler

• bebek arabamız.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 66
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın. Arabanın markası ne bir de ne kadara aldınız acaba? Hediye çeki olayı baya iyiymiş bu arada güle güle harcayın bebiş için :)

Hayırlı olsun canım güle güle kullanın. Arabanın markası ne bir de ne kadara aldınız acaba? Hediye çeki olayı baya iyiymiş bu arada güle güle harcayın bebiş için :)
Teşekkür ederiz. Bayb 2 go marka 6030 volvo lx 1659 liraya aldık. Evet hediye çeki iyi oldu biz vaktimiz olmadığı için kullanamadık ama bebeğimizin bir çok ihtiyacını karşılayacaktır. Araba içimize çok sindi tabi bebekle kullanmak mutlaka farklı olacaktır ama benim aradığım her özellik mevcut.
Bu arada o mağazanın çalışanları mükemmel her konuda çok çok yardımcı oldular ve çok güler yüzlüler. Uzaktan gelmişsiniz bir çayımızı için önce diye karşıladılar sağolsunlar.

kızlar günaydın, biz de haftasonu baktık bebek arabası falan. kanz ın bi modelini beğendik. çok da kurcalamıyoruz zaten, güvenlikli olsun, hoş görünsün yeter:)

yalnız ben hala bişey alamıyorum, çünkü hala hareket hissetmedim ve tedirgin olmaya başladım, elim karnımda sürekli. kontrolüm de daha 31 aralıkta.... tedirginim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…