2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günaydın arkadaşlar :) Bunca hafta bulantı yaşamadım. Sanki ara ara bulantım oluyor gibi :S Ama bebeğim için alışveriş yapmama engel değil bu durum Bez almaya bile başladık

Çok iyiymiş canım güle güle kullanın, yolumuz düşerse uğrayalım o mağazaya :) istanbulda falan mağazası var mı acaba?

Günaydın arkadaşlar :) Bunca hafta bulantı yaşamadım. Sanki ara ara bulantım oluyor gibi :S Ama bebeğim için alışveriş yapmama engel değil bu durum Bez almaya bile başladık

ya bende bez alacaktım hatta yazılarda okudum kaç numaradan ne kadar almak gerekir vs. diye.. sonra vazgeçtim..
Her bez iyi gelmiyor diyorlar. ama bu işin en iyisi prima premium care değil mi :S acaba o da sıkıntı yaratır mı

Günaydın kızlar okuldayım buz gibi ve hemde nöbetçiyim
Gerilmeyeyim diyorum ama çabuk sinirleniyorum hem çocuklara hem insanlara ah evladıma yazık ben sinirlendikçe oda etkileniyormudur çok

Gunaydin Hamişler, sabah bulantilarim ve kusmalarim devam ediyor. Ayni sekilde aksamlarida kötü oluyorum. Ne zaman gececek acaba

Mecbur alisacaklar miyavlama sesiyle uyumaya ne yapsinlar :) kisiden kisiye degisiyomus o durum zaten psikolojik diyorlar falan aman allah göstermesin insallah
ben onlarn miyavlamasina ölurumm zatn cok ozledimm kuzumuu:)) bizede
Hic bir seycik olmaz canim insaallah :)

Canim markasi vs hc onemli degil. Bebek belirleyecek hangi bezi kullanacagmzi belkide bilinmeyen bir marka. Onun cildinin türünü va bilemeyecegz ki. Denerken cildine uygun olani anlaycgz ins.

Günaydın anneler.Bugün sinirim çok bozuk ve ağladım sinirden bebeğimde duymuştur kesin.
Neyse.İyi haftalar diliyorum herkese

Aynen ondan aldık canım :) Ya o kadar masraf olacak ki ancak kenarda dursun bari dedik :S

Kızlar, ayrıntılı ultrason doktoru konusunda kafam çok karışık... İyi olarak çevrenizden duyduğunuz, sizin gittiğiniz, önerdiğiniz vs doktorları iletebilir misiniz İstanbul ve Trakya'da? Benim kendi doktorum yapmıyor o konuda uzman değilmiş, kendi gittiğim hastanedeki peritanolog'tan da emin olamadım o yüzden alternatifler arıyorum. Prof atıl yüksel ve Doç Ahmet Gül ile ilgili iyi şeyler duydum şimdilik, sizin bir tecrübeniz yorumunuz var mı bu ikisi ile ilgili? Onların dışında kimi önerirsiniz?

Aynen canim, ayni durumdayim bende bitecek mi acaba, yoksa 9 ay devam mi
Ben tetanoz aşımı n ilkini gecen hafta yaptırdım 18+2 ydik. Bulantılar için şimdi 7. Ayı bekliyorum eger 7. Ayın basındada gecmezse artık doguma kadar sürer çünki hormon seviye si 7. Ayda baya düşüyor. Betahcg degerlene bakınca.moral bozucu cidden hasta gibi gecirdim hamileliğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…